Jeg fikk varen som avtalt, men problemet kom da jeg skulle retursende varen. Jeg returnerte med helthjem da jeg fikk beskjed om at det var ok. De hentet aldri pakken og den ble sendt tilbake til meg.... Zobacz więcej
Jeg kjøpte Hay puter og valgte a bestille dem fra Cahetu Pga utvalget og at de var en del billigere enn hos andre nettsteder.. Varene ble sendt veldig kjapt og tok ca 5 dager (inkl helg) fra bestill... Zobacz więcej
Lagde forkert ordre og betaling etc var gennmført da jeg opdagede det.. sendte en mail og mindre end 5 min senere, var ordren annuleret og jeg kunne bestille påny.. Varen kom dagen efter, indpakket ti... Zobacz więcej
Jeg havde ledt længe efter en Hay Gym Hook i grå, og fandt det tilsyneladende ellers udgåede produkt på Cahetu. Jeg bestilte den torsdag aften, og den blev sendt fredag formiddag. Modtog den mandagen... Zobacz więcej
Skovparken 9C, 3060, Espergærde, Dania
- cahetu@cahetu.com
- cahetu.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service og rask levering:)
Endelig en dansk netbutikk der toll og moms allerede er inkludert. Pakken tok ca 5dager fra jeg bestillte til den kom på døren. Kommer til å handle her igjen;)
Køb hos cahetu
En rigtig god oplevelse, men en kompetent og imødekommende betjening. Kan kun anbefale dette site.
Super overskuelig webshop og meget hurtig levering....
....når nu mor havde glemt at købe julestrømper til børnene ;)
Perfekt service
Virkelig god service , super udvalg , hurtig levering , ordentligt pakket , godt concept , alt i top
excelllent service , butikker dont ask too many questions
I have allover had a Great experience with cahetu. . Nice price good custemor service ..
But dont make too many enquieries because they might loose their good will and patience. I was made too feel my questions were a bother .
Even so over all I am really happy about the quality of my purchases ( 4 times)
😊
Fremragende service
Hurtig levering, fri fragt, men vigtigst af alt, fremragende kundeservice.
Svarer på mails inden for meget kort tid, mindre end én time i begge mine tilfælde.
De er søde og forstående, og jeg kan anbefale alle at handle med Cahetu.
Hurtig, sikker og let handel
Bestilte efter kl. 00.00 onsdag og havde min vare allerede fredag morgen! Virkelig hurtig - og fri - levering. Da jeg ringede ind, for at få svar på et spørgsmål, fik jeg yderst venlig og kompetent kundeservice. Virkelig anbefalingsværdigt site!
Perfekt
Perfekt handel. Super vare og hurtig levering. Handler helt sikkert her igen
Webshop i verdensklasse!
Min pakke fra Cahetu blev leveret upåklageligt, hurtigt og med fantastisk service. Jeg ser frem til, at handle hos Cahetu i fremtiden.
En god oplevelse igennem hele købsprocessen - tak for handlen.
Quick and efficient service
Hurtigt betjening samt hurtigt feedback mht et begrænset restordre som blev løst så hurtigt som lovede
Super
Super hurtig levering og forsvarligt indpakket. Kan anbefales.
Jeg har handlet rigtig mange gange hos Cahetu. Jeg har altid fået fantastisk service og meget hurtig levering af mine varer. Cahetu kan meget varmt anbefales.
Hurtig levering og super service.
Jeg har handlet hos Cahetu rigtig mange gange.
Her får man altid super service, lækre varer og hurtig levering.
Super service og hurtig levering
Har efterhånden handlet rigtig mange gange hos Cahetu og har ikke haft en eneste dårlig oplevelse. Det er nemt og overskueligt at shoppe på siden, du får super service ved henvendelser til dem og hurtig levering HVER gang
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.