Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Havde aftalt et 8 timers arrangement med 3 retters menu: Laksetatar, Oksemørbrad, Chokoladekage m is og frisk frugt + husets vin-vand-cocktails-fadøl alt incl. Velkomstdrik: Aparol Spritz var meget t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

En dårlig oplevelse . Et beskidt menu kort som 4 personer skulle bruge.visne blomster i vasen. Der var ikke bestik nok. Utrolig kedelig betjening . Ingen spurgte om vi manglede noget eller ønskede me... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

2 stjerner alene på grund af fin brunchtallerken. Ubehøvlet modtagelse af en mand, der ikke var interesseret i kunder. Vi havde bestilt bord til 3 - gad han ikke tage sig af - fik anvist bord og ku... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i dag holdt en 80 års fødselsdag med en dejlig 3 retters menu. Vi har haft en dejlig oplevelse sød betjening, Skøn mad, rigeligt af det og pænt anrettet. Der manglede ikke noget og drikkevarer... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

God brunch på Cafe Sesa

Vi var til brunch om søndagen på Cafe Sesa. Det var en hyggelig lille cafe med fin udsigt til vandet (hvis man ikke lige sad op af en væg). :)
Cafe Sesa havde en fin brunch buffet. Udvalget var fint, da der var lidt af hver slags og ad-libitum kaffe, the, vand og juice var bare et ekstra plus på kontoen. Prismæssigt var det altså en rigtig god brunch hos Cafe Sesa.
Der var en hyggelig stemning i cafeen. Dog ærgrer det mig, at der ikke rigtig var plads til at komme op til selve brunch buffeten, uden at man var til gene for andre gæster. Bordene var nok placeret lidt uhensigtsmæssigt, så man enten blev nødt til at suge maven ind, for at gå forbi andre siddende gæster, eller også måtte man rykke på andre gæsters stole for at komme forbi (når de ikke sad der selvfølgelig).
Vi brugte gavekort til betaling og det forløb rigtig fint.
Så alt i alt en rigtig god oplevelse :)

7 stycznia 2023

Bedste oplevelse!!

Bedste sted til at holde fødselsdag eller arrangementer!! Det var min første gang på SeSa cafe (1.sal), og det bliver ihverfald ikke sidste gang. Hyggelig stemning og lækkert mad!

25 grudnia 2022

Arrangement på 1.salen

En veninde og jeg valgte, at holde en 20 års på 1.salen. Alt var klar (pynt, borddækning osv.) da vi ankom, og de havde endda musik anlæg vi kunne gøre brug af. Vi aftale at maden skulle spises kl 18, og maden var klar lige på klokkeslættet. Alle 27 gæster var mere end glade for maden. Vi fik både kylling og kød, som de faktisk godt kunne finde ud af at tilberede (i forhold til andre steder, hvor det er pisse tørt og overstegt). Alt i alt var den en god oplevelse, med service, massere af plads (med egen terrasse, toilet og lille sofa/sidde-område), musikken og især maden!

25 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg har flere gange besøgt København…

Jeg har flere gange besøgt København Café Sesa Maden er altid i top😊 Derudover bliver man altid mødt med et smil af kompetente tjenere, hvilket skaber en hyggelig stemning og gør at man føler sig velkommen. Jeg vil til enhver tid anbefale alle der nyder god mad i høj kvalitet i afslappet atmosfære i Ishøj havn Café Sesa🤗

25 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Simpelthen den dårligste betjentene…

Simpelthen den dårligste betjentene nogensinde og ringe mad oplevelse. Personalet er længe om at komme og så kommer de med det forkerte mad, samt vin. Maden svinger åbenbart alt efter hvem der står i køkkenet. Næsten intet tilbehør til tomahawk bøf, pasta med skaldyr var så ringe og næsten ingen skaldyr i. Beskidte glas og bestik. Det er simpelt utroligt, som service og kvalitet af maden er bliver. Vi har holdt af at tage en hygge aften hos jer. Men de to sidste gang har det bare været alt for ringe. Så vi kommer ikke igen....

17 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Den dårligste betjening jeg nogen sinde…

Den dårligste betjening jeg nogen sinde har oplevet. Vi venter halvanden time på vores mad. Efter 45 minutter rykker vi efter maden og der er bestillingen blevet væk. Vi bestiller 2 gange stegt flæsk, en tomahawk som skulle steges rød og en fish and chips.
Sovsen til den stegte flæsk er brændt så meget på at den både skiller og er uspiselige Og tomahawken har fået 2 timer for lang tid på panden. Den er tør som en skosål og bestod i øvrigt af 50% fedt.

Ingen reduktion i prisen. Jeg ville heller have brugt samme beløb i en pølsevogn.
3 ud af 4 retter var mere eller mindre uspiselige
Kan på ingen måde anbefales.

23 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Ventede 1,5 time på hvad de kalder for…

Ventede 1,5 time på hvad de kalder for tre stykker smørrebrød. Der blev den titel ødelagt.
Så den ene stjerne er for de stakkels tjenere, som fik den ene skideballe efter den anden fra alle bordene.
Var maden kommet efter 15-20 min var oplevelsen nok til tre stjerner.

21 sierpnia 2022

Virkelig dårlig oplevelse!

Virkelig dårlig oplevelse! Vi ventede 50 min på vores mad, indtil vi til sidst måtte gå, da vi havde en bagkant. Vi skulle betale for vores drikkevarer og fik knap og nap en beklagelse fra personalet. Jeg sætter aldrig mine ben der igen!

21 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Ventede i 1.5 time på der kom brændt…

Ventede i 1.5 time på der kom brændt sovs til vores stegt flæsk med persille sovs.
Det kom ud igen så var sovsen bedre, men så var kartoflerne kolde og flæsken sort.
Ikke et sted vi vil spise mere slet ikke efter vi så køk på vej ud af døren føj.

18 sierpnia 2022

Torsdage stegt flæsk

Torsdage stegt flæsk. Flæsk delvis tør stegt ,mangler lige det sidste i ovn. PERSILLESOVS ,uspiseligt ,en hvis sovs,med rå persille drysset på i stykker,var ikke skyllet i vand,for mere smag og ikke hakket.Tyrkisk opfattelse af Dansk Persille sovs,en klar om mer. 😝

18 sierpnia 2022

Beskidt. Prøvet at kontakte dem men intet svar. Ligeglade

Hejsa.
Vi har i dag været hos jer til brunch. Fik stedet anbefalet af nogle som ofte kommer om torsdagen og spiser stegt flæsk.

Maden var ok, udvalget var stort nok, men vi skulle hele tiden spørge efter noget, da det der blev sat ud, slet ikke var nok til antal af besøgene.

Men det værste var hvor ulækkert det var udenfor. Vi sad ud mod vandet. Bordene var ikke vasket af, der lå alt muligt på jorden af servietter, Gl. Smør bakker, spildte ting og da vi påtalte det fik vi at vide hun ville rydde op, havde ikke nået det. Det skete ikke, og da I først åbner kl. 11, skal det jo bare være i orden.

Da vi gik fik vi en regning på kr. 318, I skriver det koster kr 129 på skilt og hjemmeside. Det sagde vi, men fik besked at alt var steget. Det ved vi godt, det er bare ikke i orden at lægge 2x30 kr på, når det ikke er prisen iflg skilt og hjemmeside.

Vores oplevelse var sjusk og ikke særligt godt. Syntes det er synd, for et perfekt sted for en restaurant. Men skal jo anbefales og det kommer det til at knibe med.
Dette er ment som en hjælp til jer, da oplevelsen ikke var så god for os, og vi hørte andre nævne det.

17 sierpnia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej