Havde aftalt et 8 timers arrangement med 3 retters menu: Laksetatar, Oksemørbrad, Chokoladekage m is og frisk frugt + husets vin-vand-cocktails-fadøl alt incl. Velkomstdrik: Aparol Spritz var meget t... Zobacz więcej
En dårlig oplevelse . Et beskidt menu kort som 4 personer skulle bruge.visne blomster i vasen. Der var ikke bestik nok. Utrolig kedelig betjening . Ingen spurgte om vi manglede noget eller ønskede me... Zobacz więcej
2 stjerner alene på grund af fin brunchtallerken. Ubehøvlet modtagelse af en mand, der ikke var interesseret i kunder. Vi havde bestilt bord til 3 - gad han ikke tage sig af - fik anvist bord og ku... Zobacz więcej
Vi har i dag holdt en 80 års fødselsdag med en dejlig 3 retters menu. Vi har haft en dejlig oplevelse sød betjening, Skøn mad, rigeligt af det og pænt anrettet. Der manglede ikke noget og drikkevarer... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Stjerneskud
Var fredag d.14.marts ude og spise et stjerneskud
Hold da op en skuffelse alting bare kastet på , ingen pynt , virker ikke som om de gider ha gæster
Ikke et sted jeg vil anbefale eller komme igen
Dårlig service
Jeg må sige, at jeg er skuffet over servicen. Vi var fem piger, der kom ind for at nyde kaffe og kage, men tjeneren virkede slet ikke interesseret. Alt fokus var rettet mod en fødselsdagsfejring, og vi følte os totalt overset. Der blev ikke engang spurgt, om vi havde brug for noget, selvom vi flere gange rakte hånden op for at få opmærksomhed. Desværre betyder dette, at vi ikke har lyst til besøge stedet igen.
Dårligste mad som jeg smagt i mange år
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser. Men det var det dårligste mad jeg i mange år har smagt. Vi valgte det dyreste kød, men spiste halvdelen. Hvilket jeg ellers aldrig gør. Det smagte af panering fra andet mad. Grønsagerne var mest slatten peberfrugt.
Pigen gav en god service.
Café SeSa overgik alle forventninger
Vi havde fornøjelsen af at fejre min datters 18-års fødselsdag på café Sesa, og det var intet mindre end fantastisk!
Lokalet var smukt indrettet og perfekt til lejligheden. Stemningen var hyggelig, og personalet gjorde virkelig en indsats for at skabe en festlig atmosfære. De var både opmærksomme og hjælpsomme gennem hele aftenen, hvilket gjorde det til en helt særlig oplevelse for os alle.
Maden var fremragende – vi havde valgt buffet, og det hele var frisklavet og smagte fantastisk. Særligt deres kød som fik stor ros fra alle gæsterne.
Alt i alt var det en perfekt ramme for en vigtig dag, og jeg kan varmt anbefale Café Sesa til alle, der leder efter et sted til en særlig anledning eller bare en god aften ude.
Tak til hele holdet på Café Sesa for at gøre dagen uforglemmelig for min datter!
Forfærdelig oplevelse
Har d.d. 14-12-2024 været inviteret til julefrokost kl.13
Har ALDRIG oplevet noget så dårligt.
Fiskefilet der var kogt i noget dårlig olie. Mørbradbøf m/noget der skulle Ligne løg ( Brandete )det var så tør at den var uspiselig. Andebryststeg der var lige så tør og brandt fast til bunden af den varmeplade den stod på.
Ostefadet bestod af 3 slags ost som var smeltet sammen fordi det ikke havde været på køl længe. Så kom vi til tarteletterne som skulle været med hønsekød ( med det var delvis udeblevet 🤮 ) husk at det hele starter kl.13
Den beste oplevelse var risalamande og det kolde øl.
Har lige nu afbestilt vores egen julefrokost næste Lørdag.
Bestilte juleplatter til 169 kr
Bestilte juleplatter til 169 kr. Meget afmålt, ingen pynt, bløde svær på stegen. Intet personale der holdt øje med om vi manglede noget. Alt i alt en skuffende oplevelse.
Vi kommer ikke igen
Besøgte jer fredag aften. Maden og betjeningen var fin, men toiletterne var en skuffelse. Skraldespanden var fyldt, der lugtede fælt, kummen var nødtørftigt tørret af, der stod en bøtte midt på gulvet, der var halvfyldt med vand og håndtørren var direkte sundhedsfarlig at bruge (kig i bunden af den). Samtidig er det ærgerligt, at I ikke har et bedre forhold til dem på første sal. Kl. 18.30 bragede musikken ned deroppe fra. Det dæmpede sig lidt, efter servitricen havde været oppe og bede dem om at skrue ned for bassen. Senere på aftenen, ca. kl. 20.00, fik den dog for fuld skrue igen. Her var musikken så høj, at flaskerne i jeres bar stod og klirrede.
Fantastisk service og god mad, vi kommer igen
Vi kommer aldrig igen
Vi kommer aldrig igen. Meget skuffende fish and chips som til 169 kr man skulle tro var hjemmelavet! Slet ikke!! Billig frost varer! Og meget få og dårlige fritter. 0 stjerner!!
Meget utilfreds med maden.
Meget utilfreds med maden.
148kr for kyllingburger og pomfrit.
Man kunne forvente at til den pris så var det en “hjemmelavet” kylling, men det var fra frost, ala kylletter.
Dertil en lille håndfuld pommes.
Min ven fik en bøf, med en lille håndfuld pommes til, kedelig og kønsløst 268kr!
Jeg kan bestemt IKKE anbefale dette sted, de tager tydeligt den nemme vej ud.
Sidste gang for mit vedkommende.
Skuffende oplevese
Vi var en familie på 4, og 3 købte brunch, og denne var under al kritik. Brødet var tørt-tørt. Vi klagede over brødet og fik “nyt “ brød, som var mindst ligeså tørt, laksen var kedelig, pandekagerne var tørre som brædder, osten bukkede begge ender sammen. Det var desværre en rigtig skuffende oplevelse.
Der var sand i min salat så den knasede…
Der var sand i min salat så den knasede hver gang jeg tog en bid. Jeg fik to stykker tørt brød til min salat. Føj. Jeg kommer der ikke igen.
Super flink medarbejder!!!
Super flink medarbejder!!!
En yderst hyggelig restaurant, hvor vi oplevede en fremragende service leveret af den utroligt venlige medarbejder Amalie. Det er en fornøjelse at modtage så udsøgt betjening ved hvert besøg. Jeg kan varmt anbefale dette sted
Café Sesa 10/10
Det er et af mine absolut yndlingssteder at tage hen, der er noget for alle. Maden smagte som den skulle. Servicen var spektakulær, vi var så heldig at få Ida, den aften vi var der, og hun var så behjælpelig. Kompetent personale, de var rigtig gode til at komme, og spørge om der er noget vi havde brug for. Der gik heller ikke for langt tid, før maden kom. Det hele spillede bare som det skulle. Virkelig god oplevelse, jeg kommer helt klart tilbage, både med venner og familie.
Maden er meget god
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Cafe SeSa her til aften med min familie. Tjenerne var super gode 👍
Cafe Sesa har en super beliggenhed
Cafe Sesa har en super beliggenhed! Personalet er søde og venlige. De yder altid en super service.
Fantastisk resutrant
God mad, god service og gode medarbejder.
Kan klart anbefale at komme forbi Cafe sesa
Cafe Sesa er det bedste sted at…
Cafe Sesa er det bedste sted at tilbringe sin aften, med lækre drikkevarer og god mad. God service og smilende personale. Jeg kommer helt sikkert til at tilbringe en masse aftener her i fremtiden.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.