Oceniono na 1 z 5

Gisteren heb ik broodje spicy makreel salade besteld bij Emma cafe, met eerste hap proefde ik gelijk rare nasmaak. Ik nam een tweede hap en ineens zag ik kleine zwarte vliegjes uit sla komen tuse... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1 stjerne for adressen.. ligger fint på Axeltorv 0 stjerner for betjeningen 0 stjerner for maden (mangler minus-stjerner) 0 stjerner for pris og kvalitet 0 stjerner for indretningen 0 stjerner... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besøgte caféen på Axeltorv den 17.10. Personale der hverken taler eller forstår dansk og som samtidig virkede total ligegyldige og fraværende overfor gæsterne. Blødt og kedeligt sandwichbrød.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi fik brunch og jøsses hvor var den ringe! Mug på osten, slatten stykke kødpålæg, og en spiseske yoghurt. Pandekagerne var kolde, knastørre og formentlig flere dage gamle. Der manglede både marmelad... Zobacz więcej

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Clubsandwich ...

Clubsandwich er en ret jeg bestiller , når der ikke er noget andet på menuen der tiltaler mig . - Men : ALDRIG tidligere har jeg oplevet noget af ringere kvalitet - end det jeg fik serveret ! De kan overhovedet ikke tillade sig , at kalde det Clubsandwich - det er en international betegnelse ! - Cafè Emma serverer kyllingebryst , der er købt frossen - tør og usmagelig . Ciabatta brød der er nogle dage gammelt - så tørt , at jeg ikke turde sætte tænderne i det (min tandlæge har ferie) . Karrydressing i minimal scala - smurt ind i hullerne i brødet og smagen var som sennep rørt op med karry (det jeg fik skrabet op af hullerne) . Ruccola salaten slatten og kedelig . En ret til kr 145,- og absolut INTET værd !! På vejen hjem købte jeg en fransk hotdog - til 30kr . - Det var et festmåltid i forhold til Clubsandwich på Cafè Emma .

13 lipca 2018

Kære Elsbeth

Vi er virkelig ked af din oplevelse, og vi undskylder ærligt for at forlade dig med dette indtryk. Vi har ingen undskyldning, men vi kan forsikre Dem om, at dette er den eneste gang vi nogensinde har hørt dette klage. håber at dine næste besøg bliver så meget bedre, og din mad vil altid smag spektakulær.

Tak for at dele din mening, som hjælper os meget til at forbedre.

Nedsat beløb

Nedsat beløb? Hvad sælges til nedsat beløb?

14 maja 2018

Kære Ina,

Endnu engang skyldtes den uheldige begivenhed om ikke at kunne bruge dit gavekort en fejlkommunikation mellem os og Bellevue. Gavekortet betyder ikke, at vores produkter vil have denne specifikke værdi, men at du kan rabat det fra din ordre. Det kan bruges til produkter, der enten opsummerer det beløb på 149, som du har eller betaler de ekstra penge tilbage.

Hav en god dag!

Oceniono na 2 z 5

Den dyreste og kedeligste clubsandwich…

Den dyreste og kedeligste clubsandwich jeg nogensinde har fået. Kyllingen var det ærgeligste billige vandpumpede stykke kød jeg længe har fået og bollen var virkelig tør. Min mands burger smagte af ingenting og bøffen var rå. Vores unger spiste stegte nudler med kylling og var ok tilfredse.

15 kwietnia 2018

Kære Pia,

Først og fremmest tak for din anmeldelse, din mening betyder meget for os. Vi beklager, at vores priser ikke var gode nok til dig.

Men når det kommer til kvaliteten af vores mad, er vi overraskede over at høre det, fordi det ikke lyder som vores kvalitets orienterede standarder.

Vi håber, at du ikke vil dømme os fra denne forfærdelige oplevelse og vi lover at dit næste besøg bliver meget anderledes.

Dyrt og helt til grin..

Vi kommer onsdag eftermiddag og det er langt fra rushhour og min søster udser sig et bord som har god udsigt, men det er et stort rundt bord og vi er kun 3 så bliver gennet op til en bås, nå ja ja vi skal jo bare ha en kop kaffe, jeg kan ikke beslutte mig da menukortet ikke har noget som taler til mig men beslutter mig for en baileys kaffe og vil faktisk gerne be' om et glas vand, postevand, glas, ingen is, skal bare ha' noget væske.. men det kan man sørme ikke få, jeg forventer ikke at få det gratis, men da jeg får svaret at jeg kan købe en flaske vand indrømmer jeg at noget i min hjerne kortslutter og jeg har meget svært ved at holde min altid høflige facade, min bailys kaffe smager som om de har glemt at tilsætte kaffebønner til vandet og det nytter jo ikke noget at sige det til tjeneren for hun trækker bare på skulderen og siger: sorry... det er jo ikke hende der laver reglerne og ikke fair det går udover hende, men et smil og evt et forsøg på at gøre vores besøg behageligt kunne ha' kompenseret for den dårlige kaffe og ligegyldige cacao vi fik...
Jeg har selv arbejdet som tjener ved siden af mit arbejde i mange år og jeg ved hvor langt man kan komme med smil og en venlig tone, det var vi ikke ramt af på Emma...

7 kwietnia 2018

Kære Grith,

Først og fremmest tak for din anmeldelse, din mening betyder meget for os.

Vi beklager, at du ikke var tilfreds med vores produkter. Vi er overraskede over, fordi det ikke lyder som os overhovedet, da vi konsekvent tager hensyn til kvaliteten af det, vi serverer.

Du har ret, at et smil går langt, og vi beklager, at vores gæstfrihed og venlighed, som vi inspirerer vores medarbejdere til at præsentere, manglede under dit ophold. vi vil arbejde på dette. i mellemtiden håber vi at du vil besøge os igen, når vi lover dig en bedre tid!

Oceniono na 1 z 5

I dag lørdag bestemte vi os for at …

I dag lørdag bestemte vi os for at besøge jer på Gl. Kongevej for at få en brunsch. Vi kommer kl. 12 og hvad ser vi - I har ikke åbent! Hvad er det for en service, I sælger "oplevelser" på More, og jeg er helt enig - det var en oplevelse, men ikke en jeg ønsker at gentage.
Axel

10 lutego 2018

Kære Axel,

Vi beklager ulejligheden. Vi måtte lukke i den periode og det blev annonceret på vores forskellige platforme, så vores gæster ville blive informeret.
Vi beklager, at du ikke så meddelelsen. Vi har også en anden Cafe Emma på Axeltorv 3 og vi ville være mere end glade for at se dig der, så du kan bruge dit gavekort.

Oceniono na 2 z 5

Kedelig og al for dyr mad.

Jeg har spist clubsandwich i mange lande, men prisen for den dyreste og dårligste af slagsen går til Café Emma her til aften. Så uinspireret at en dåse baked beans med toast havde været bedre. Min brors pomfritter var slatne og han gad ikke spise dem. Det er første og sidste gang jeg besøger Café Emma.

29 grudnia 2017

Kære Nanette,

Først og fremmest tak for din anmeldelse!
Vi er meget ked af at høre om jeres oplevelse med vores mad.
Vi beklager rigtig mange gange med det er ikke vores standard.
Vi håber at se jer en anden gang så I får en meget bedre oplevelse.

Første og sidste besøg!

Besøgte cafeen den 1. december 2017 og fik en lækker chokolademousse samt en fransk kaffe, som var den MINDSTE og DYRESTE, jeg nogensinde har fået. Musikken var efter min smag alt for høj og så undrede jeg mig over at alt (tilsyneladende!) personalet kun var engelsktalende.
Måtte bede om regningen 2 gange.

20 grudnia 2017

Kære Henning,

Vi er ked af din negative oplevelse i vores cafe.
Vi beklager rigtig mange gange for vores engelsktalende servitricer.

Glædelig Jul og godt nytår.

Oceniono na 1 z 5

Det mest elendige sted i København

Min familie og jeg var ude og spise på cafe Emma Axeltorv igår aftes. Det var første gang og den sidste gang vi sætter fødder hos dem. Det var de mest endelig mad og oplevelse nogensinde.
Min datter bestilte en limonade men smagte af ren citronsaft med vand, hvori jeg fik en flad cola.
Nå pyt være det tænkte vi. Vi fik nok snart vores mad... men næææ nej!!
Vi sad næsten i over time før vi fik vores mad serveret. Vi henvendte os til tjerneren efter der gik 40 min, hvor hun sagde at de havde travlt fordi de også havde den anden restaurant OX-Burgers ved siden, som også fik maden fra det samme køkken. Men de var igang ved vores tilberede vores mad, sagde hun.
Efter 15 min mere kom hun igen og sagde at der nok gik 5 min yderligere fordi vi havde bestilt vores kød gennemstegt.
Min mand blev meget irriteret og sagde til tjeneren at det ikke var i orden at der skulle gå så langt tid.
Hun undskyldte og sagde at hun nok skulle rykke køkkenet så vi kunne få vores mad.
Endelig gik der KUN 10 min denne gang, så fik vi vores mad serveret.
MEEEENNNNN for det første kom vores side orders løbende, selvom vi bestilte det samtidig. Og da så vi gik igang med at skærer i vores kød var det ikke gennemstegt som vi bad om.
Min bøf på min burger var helt brændt (kul sort) på den ene side og oksefilet var hel råt. I min datters burger var bøffens kanter også helt brændt og bacon var lige så råt som min oksefilet. Min søns Nachos havde også fået meget, kyllingen var tørt og chipsen mørkbrune.
Hvad skete der lige???!!!! De havde over en time til at forbedrede til sådan en gang uspiselig møg.
Da tjeneren kom og spurgte om vi havde fået alt vores bestilling og om al var i orden, viste vi vores mad.
Hun blev helt pinlig og undskyldte igen, og spurgte om hun ikke kan tage det med ud i køkkenet så det kunne lave det om. Der havde vi allerede mistet appetitten og vil ikke vente en time mere.

Ikke nok med at maden var dårlig tilbedt, det så heller ikke appetitlig anrettet. Så alt i alt smagte det ligesom det så ud. Og ALT for dyrt!!!!

Vi vil aldrig nogensinde anbefale stedet til nogen. Det er det mest elendige sted i København.
Stedet fortjener ikke en eneste stjerne.

3 grudnia 2017

Kære Maria

Mange tak for at du vil dele din oplevelse med os, og vi er meget ked af at læse om din oplevelse.
Dette serviceniveau er bestemt ikke acceptabelt, og vi vil tage det videre til den berørte part.

Vær venlig at acceptere vores undskyldning, og vi håber, at vi kan byde jeg velkommen i fremtiden

Oceniono na 1 z 5

Jeg besøger aldrig café Emma igen

Jeg har én gang før (for længe siden) besøgt café Emma på Frederiksberg, hvor vi fik en fantastisk brunch! Denne oplevelse håbede vi så at kunne få gentaget, da vi besøgte caféen for at få brunch i mandags. Det var den dårligste/kedeligste brunch vi nogen sinde har fået og jeg vil fraråde enhver at besøge denne café for at spise brunch!

Først ventede vi i over en halv time på vores brunchtallerken, på trods af, at vi var de eneste gæster i caféen. Det kunne vi se igennem fingrene med, hvis det var god mad vi ventede på. Men det var virkelig skuffende. På tallerknen lå der EN skive ristet rugbrød, en varm tomat ovenpå noget slattent rucolasalat, to skiver købeost, 3 skiver chorizopølse fra en færdigpakke til en 10'er i Fakta, 1 skive parmaskinke og et par tynde skiver melon. (Derudover var der en lille yoghurt og så kunne man vælge 2 side orders - dette var ok). Der var intet smør til brødet - det måtte vi bede om. Der blev heller ikke tilbudt os mere brød end den ene tørre skive rugbrød, der lå på tallerknen. Og det skulle forestille at være en luksus brunch?? Jeg var målløs!

Ikke nok med det, så kunne man højlydt høre, at servitricen kastede op, idet hun begyndte at lave "bræk-lyde" oppe i restauranten, for derefter at løbe ned af trapperne på toilettet. Derefter kom hun op igen og sagde til sine kollegaer/chef i køkkenet, at hun lige havde kastet op. Det er jo hvad der kan ske. Men så forventer jeg da godt nok, at køkkenpersonalet sender hende hjem og ikke lader hende fortsætte med at betjene kunder, som hun fortsatte med i stor stil, på trods af, at hun tilsyneladende var syg! Jeg går ikke ind på en restaurant/café og forventer at blive smittet med omgangssyge! Troede at hygiejnen var i top sådan et sted - men det er den åbenbart ikke!

Jeg besøger aldrig den café igen!

17 listopada 2017

Kære Camila,

Mange tak for at dele din oplevelse med os, og vi er meget skuffede over at læse om din oplevelse.

Vær venlig at acceptere vores undskyldning, og vi håber, at dette ikke har slået et returbesøg tilbage til os igen.

Oceniono na 1 z 5

Cafe Emma er ikke pengene værd!

Sammen med en god veninde var jeg 5. november 2017 på Cafe Emma ved Axelborg for at spise brunch. Det var uden sammenligning den dårligste brunch jeg nogensinde er blevet præsenteret for. For det første tog det meget lang tid inden vi fik vores mad på trods af, at der på det tidspunkt ikke var særligt mange gæster på cafeen. Da vi fik maden lå der tre halve stykker rugbrød på tallerknen, hvoraf det øverste stykke var så tørt, at jeg først troede det var ristet. Der lå endvidere 3 skiver melon på tallerknen der bogstaveligt talt var papirs tynde. Pandekagen var så tør den var uspiselig og smør var der intet af. Mælk til kaffen var vi nødt til at bede om. Man kan i øvrigt undre sig over, hvordan man kan ansætte personale der ikke taler dansk. Jeg har selv boet mange år i London, så jeg taler flydende engelsk, men det burde ikke være nødvendigt i mit eget land! Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse der bestemt ikke var 239 kr. værd.

5 listopada 2017

Kære Per

Vi er kede af at læse at servicestandarden var lavere end den normalt er og I derfor ikke fik den optimale oplevelse hos os.
Vi vil følge op på din anmeldelse af os og lægge fokus på de steder hvor der har manglet kvaliteten for at leve op til den standart som vi vil ramme.

Rigtig god dag,

Café Emma

Oceniono na 1 z 5

Besøgte Café Emma for en kop kaffe og …

Besøgte Café Emma for en kop kaffe og en gang røræg med bacon. Efter en halv time fik jeg kaffen og den var da rimelig. Yderligere en halv time efter kom der så en tallerken med røræg men, ingen bestik og ingen bacon, den ville komme om lidt sagde servitricern. Efter 10 min blev jeg gal og bad om min bacon og noget at spise med. Den kom så efter et par minutter men nu var mine røræg kolde....

Dette sted er ikke værd at besøge. Hvis I ikke har råd til at drive forretning med det nødvendige og kvalificerede personale, burde i lukke butikken!!!!

Jeg har set, at i på TrustPilot benytter et standardsvar hvor I bl.a. skriver, "dette er ikke vores sædvanlige standard....." I flg. TrustPilot er der 50% som siger uacceptabel oplevelse og 6% under middel. Tror i bør arbejde på et nyt standardsvar!

Well you work on a new reply. Yes I got a 25% discount but, as I also told the waitress, I don’t need a discount I need a meek like the one I ordered and in a quality according to the price you charge. I don’t need a cold meal not even suitable as dog food!

1 listopada 2017

Dear Kurt,

We are very sorry for your bad morning experience in Cafe Emma. There are no excuses of serving food without cutlery and missing items, however the girl in the morning was new and as we all know everyone have to learn somehow :)
To compensate your displeasure, waitress made a discount of your bill in hope you will leave our restaurant a little more happy.

We are sorry for occured situation and we will make sure that this will not happen again.

We wish you a lovely day ;)

Kindest regards,

Kommer aldrig her igen !

Kommer aldrig her igen !
Der ingen kundeservice . De forstår kun engelsk.
Vi sad længe og ventede på drinks .
Var så skuffet de var ikke gode og slet ikke til den pris . Det llille glas var der mere is i end noget andet .

9 września 2017

Kære Duddi,

Vi er meget ked af ulejligheden og vi undskylder for eventuelle ulemper.
Dette er ikke vores standard og vi lover at dit næste besøgt bliver mere bedre end den her.
Men endnu vigtigere, vi undskylder for vores engelsktalende tjenere.

rigtig god dag.

HOLD DIG LANGT VÆK !!!

HOLD DIG LANGT VÆK !!!
Har ALDRIG været udsat for et dårligere sted...Fik ikke det vi havde bestilt, dem der sad ved siden af os fik servering med hår i maden, der er ikke styr på noget som helst, gå langt uden om Cafe Emma på Frederiksberg !!!

16 sierpnia 2017

Kære Charlotte,

Vi er meget ked af din dårlige oplevelse.
Vi lover dig, at det er ikke vores sædvanlige standard.
Vi er meget ked af at læse din besked.
Vi lover også, at dit næste besøg vil være langt anderledes.

Cafe Emma Frederiksberg

Oceniono na 1 z 5

Cafe Emma kan ikke anbefales..

Cafe Emma kan ikke anbefales...
Vi havde et gavekort på en cafe tur som vi valgte at bruge på Cafe Emma. Cafeen har en virkelig central beliggendhed i indre København, hvilket gjorde det oplagt for os at vælge dette sted, da vi skulle i biografen bagefter. Vi ankommer omkring kl 19:30 og bliver henvist til et bord, der går så omkring 15-20 min. før vi ser et menukort. Herefter bestiller vi vores mad og får så af vide at de ingen alkoholbevilling har - hvilket de burde havde gjort opmærksom på allerede fra start. Her har vi allerede været på cafeen i 25-30 min. Vi bestiller så en flaske vand og 2 burgere. Burgerne får vi kl 20:50 - 1 time og 20 min. efter vi er ankommet til cafeen. Da vi så modtager regningen tager cafeen 60 kr. for den flaske vand - hvilket er fuldstændig VANVITTIGT.
Jeg vil aldrig sætte mine ben dette sted igen, og vil anbefale andre det samme.

7 sierpnia 2017

Kære Carina,

Vi er meget ked af at læse dinbesked, vi er meget ked af ulejligheden.
Dette er ikke vores standard og vi undskylder for eventuelle ulemper
Vi sørger for at disse ting ikke sker igen og vi lover også, at dit næste besøg vil være langt anderledes.

Cafe Emma Frederiksberg

Oceniono na 1 z 5

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse: vi kom for at høre jazz og fik anvist et bord udenfor, hvilket var i orden. Intet personale kunne tale eller forstå dansk. Vi fik menukort, besluttede os for en burger og et glas rødvin hver. Her fik vi så at vide, at de ikke serverede alkohol, da de havde mistet licensen. Underligt, at de ikke sagde det, da vi fik menukortet. Okay, vi bestilte så 2 coca colaer. Efter et acceptabelt stk tid fik vi 2 Pepsi-colaer. Vi savnede oplysninger om, at de ikke havde coca cola. Personalet virkede uvidende og afmålte. Vi fik vores burgere - de var lunkne. Vores french fries kom først da vi næsten var færdige med at spise, og først da vi bad om dem. De var kolde. Tallerkenen var beskidt på undersiden og bar præg af en dårlig opvask. Glassene var urene.
Musikken var god, det var et for os kendt band, som vi var kommet for at høre.
Vi brokkede os ikke, da det var tydeligt at noget var galt. Selv om de ikke kun sælge alkohol, var væggen bag ved baren fyldt med fyldte flasker vin og spiritus.
Det er helt sikkert ikke et sted, vi kommer igen. Næste år til Jazz Festivalen vælger vi andre steder at høre jazz.

16 lipca 2017

Kære Jette,

Vi er meget ked af din dårlige oplevelse.
Først, Vi undskylder for vores engelsktalende personale, men de er også mennesker og fortjener at have arbejde, så længe det ikke ulovligt at ansætte dem.
De flasker du så bag baren var alkoholfri.
Vi er enige om maden, det er ikke vores standard og vi sørger for, at dette ikke sker igen. Vi beklager ulejligheden og vi håber at se dig igen så vi kan vise dig vores standard.

mvh

Dårlig oplevelse

Når man glæder sig til at komme på en DANSK restaurant for at få neget godt mad, må man sige at der kom skår i glæden.
1. Servitricen talte og forstod KUN engelsk, for dårligt i Danmark.
2. Maden vi fik var kun lige lun, ikke varm.
3. Prisen på det hele var skyhøj. Der står i jeres menukort, hvis man kun bestiller forret, koster den kr. 129, men får man hovedret koster den kr. 49,
på samme måde med desserten. Vi fik en 3 retters menu.
4. Da vi fik regningen havde vi betalt kr 129 for suppe og kr 79 for en dessert.
Vi gad ikke og skulle til at diskutere med en englænder om at prisen ikke var korrekt.
Nu har jeg/vi prøvet cafe Emma 3 gange. første- eneste og sidste gang.
Cafe Emma er ikke prisen værd og jeg anbefaler jer ikke til andre.
Hilsen Finn Lønskov

6 lipca 2017

Kære Finn,

Vi beklager meget for din oplevelse.
Vi beklager, at du kan ikke lide, at vi ansætter folk, der ikke taler dit sprog.
Vi undskylder priserne var for høje til dit budget.

Hav en rigtig god dag :-)
Cafe Emma :-)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej