Cafe Emma

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Gisteren heb ik broodje spicy makreel salade besteld bij Emma cafe, met eerste hap proefde ik gelijk rare nasmaak. Ik nam een tweede hap en ineens zag ik kleine zwarte vliegjes uit sla komen tuse... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1 stjerne for adressen.. ligger fint på Axeltorv 0 stjerner for betjeningen 0 stjerner for maden (mangler minus-stjerner) 0 stjerner for pris og kvalitet 0 stjerner for indretningen 0 stjerner... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besøgte caféen på Axeltorv den 17.10. Personale der hverken taler eller forstår dansk og som samtidig virkede total ligegyldige og fraværende overfor gæsterne. Blødt og kedeligt sandwichbrød.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi fik brunch og jøsses hvor var den ringe! Mug på osten, slatten stykke kødpålæg, og en spiseske yoghurt. Pandekagerne var kolde, knastørre og formentlig flere dage gamle. Der manglede både marmelad... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Skynd dig videre 😩

Rigtig kedelig oplevelse. Øv øv. Vi giver os til at bestille og får så at vide at de ikke sælger spiritus, da deres bevilling ikke er godkendt endnu. Der var lige kommet ny ejer. Den engelsktalende servitrice var pinlig berørt. Vi bestiller så burger. Da burgerne kommer er der ikke mango chutney på burgerne og da vi spørger hvorfor får vi af vide at de ikke har mere. Vi beder så om afslag og får så i stedet pomfritter. Her beder vi så om mayo til og får den mindste lille skål med mayo til deling. Da vi er færdige og vil betale får vi så af vide at de kun tager kontanter. Og hvem har lige kontanter i dagens Danmark ?? Vi bliver så henvist til en automat. Vi får tømt vores punge for kontanter og skynder os ud og sætter aldrig vores ben der igen.

2 października 2019
Oceniono na 1 z 5

Stedet kan ikke anbefales. Spild ikke dine penge her.

Stedet kan ikke anbefales overhovedet.
Efter vi havde bestilt maden, blev vi gjort opmærksom på, at grundet problemer tog de kun imod kontant betaling og ikke kort den pågældende dag. Dette kan vi dog læse os frem til på nettet efterfølgende, er gældende for alle dage.
Vi spiste brunch her og fik absolut ikke, hvad vi var blevet “lovet” af menukortet.
Friskpresset appelsinjuice kom fra en karton, og skyr med friske bær bestod af A38 med rosiner. Desuden var vores scrambled eggs grå i farven og lettere brændte. French toast blev serveret fuldstændig kold og slasket..
Vi kommer her ikke igen.

22 września 2019

Elendig oplevelse

Elendig betjening, med langsom, ikke smilende, dårligt engelsktalende tjener. Vi venter 25 minutter på at få en juice som mere var vand end juice og 20 minutter på en brunchtallerken, selvom der kunne tælles på en hånd hvor mange gæster der var.
Betaling kan så kun ske kontant, hvilket der ikke blev sagt eller gjort opmærksom på nogen steder. Efterfølgende har jeg og min kammerat fået tynd mave. DON`T GO THERE!

3 sierpnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Politiet blev tilkaldt chokerende oplevelse

Onsdag 31 juli var jeg i Kbh med mine 4 børn og landede efter en TIvolitur på Cafe Emma . Kendte ikke stedet i forvejen for har man læst de mange anmeldelser på trust pilot og TripAdvisor så var man nok ikke gået derind.
Besøget blev desværre en gennemgribende chokerende oplevelse som endte med politi .
For det første så vi gæster der ikke kunne betale med kort efter at de havde fået deres mad . Gæsten blev tilbageholdt indtil en anden gæst måtte rende efter kontanter. Same historier som der er mange anmeldelser på.
Vi bestilte 5 kopper dyr kaffe f 55 kr stk. Da de kom med kaffen var den kold og smagte kun af vand. Helt udrikkelig.
Mine børn nåede desværre at tage en slurk men jeg drak ikke noget og kaldte på tjener der ikke kunne forstå dansk overhovedet.
Jeg forklarende i første omgang venligt at kaffen var udrikkelig og at jeg derfor ikke ville betale for min ene kop. Jeg ville betale for mine børns drikkevarer alene af den årsag at de jo havde taget en tår. En uforskammet flabet manager af fremmed herkomst blev hidkaldt og han insisterede på at jeg skulle betale de 330 kr for de 5 kopper jeg havde bestilt .
Retorikken tog derefter fart og jeg forklarede ham at jeg under ingen omstændigheder ville betale for en vare der ikke var i orden. Manager var vedholdende. Jeg forklarede at jeg modvilligt ville betale for de 275 kr for 4 kopper som der var drukket af men han insisterede på at jeg skulle betale 330 kr - da jeg kun havde 300 kr i rede penge forklarede jeg ham at jeg skulle have 25 kr tilbage så fik han de 3oo kr . Det ville han ikke .
Efter verbalt tumult forklarede jeg ham at jeg så ville forlade butikken og så kun betale de 200 kr da jeg ikke ville give ham den sidste 100 kr før jeg fik 25 kr retur. Det endte med at vi gik og politiet blev derfor tilkaldt af manager . Efter nogen forklaring og udredning fastholdt jeg også overfor politiet at jeg ikke ville betale og det endte end at de lod mig gå.
Men en yderst pinlig og ydmygende situation at man som kunde
skal stå det igennem.
Jeg kan ikke give Cafe Emma nogen form for anerkendelse og håber at dette deles. De mange udelukkende negative anmeldelser på trustpilot og tripadvisor taler deres eget sprog - så min anbefaling e r derfor hold jer Langt væk fra Cafe Emma på Axeltorv 3

Denne mail er sendt fra Erik Filthuth Bakke Finans Aps. Kærsangervej 108 - 4300 Holbæk

1 sierpnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig mad og drikkelse

Virkelig dårlig mad og drikkelse, kaffen smagte af ren mælk og milkshake smagte af sæbe, créme brúlee var nærmest helt smattet sammen og slet ikke på niveau med prisen, derudover kunne man kun betale med kontanter, de har fået en sur smiley og mange kunder brokkede sig øv øv 👎🏼

31 lipca 2019
Oceniono na 1 z 5

Overpriser, dårlig service, kun kontant

Overpriser, dårlig service, kunne kun betale kontant. Bestilte pulled pork sandwich til 145kr, efter 10 min kom tjeneren tilbage og sagde der var udsolgt. Valgte nachos med kylling 169kr, det er 100kr mere end på andre cafeér. Efter lang venten kom mine nachos-uden kylling. Min datter bestilte burger med pommes. Dem havde de glemt, fik dem efter burgeren var spist. Maden var ikke noget særligt. Bad om regning og sagde jeg ikke forventede at betale fuld pris. Tjeneren skulle først spørge manageren. Fik 25% rabat. Manageren spurgte flabet hvad der var galt ,siden jeg skulle have rabat. Der var lang ventetid, fraråder folk at komme der.

29 lipca 2019
Oceniono na 1 z 5

Vi havde samme oplevelse som andre har…

Vi havde samme oplevelse som andre har beskrevet....maden var egentlig ok, men vi betalte 79,- per sodavand og fik også historien om at kort terminalen lige var brudt sammen og vi kun kunne betale kontant, hvorfor vi også måtte ud og finde en hæve automat i stedet for at sidde og hygge os.
Servicen var langsom og forvirret, men hun var vist også helt ny.
Man sidder klart med fornemmelsen af at tingene ikke er i orden.

Oceniono na 1 z 5

Café Emma fortjener ingen stjerner!!!

Café Emma fortjener ingen stjerner overhovedet!!!
Maden var dårlig og var på ingen måde på niveau med den kvalitet, jeg tidligere har oplevet på caféen.
Da vi skulle betale fik vi at vide, at dankortterminalen var ude af drift, og at vi derfor kun kunne betale med kontakter. Da vi ingen kontanter havde på os, måtte jeg ud i byen og finde en hæveautomat. Vi gjorde tjeneren opmærksom på, at det var uprofessionelt og dårlig service, at de ikke inden vi bestilte maden, havde gjort os opmærksomme på, at der kun kunne betales med kontanter. Vi sagde til tjeneren at de burde informere kommende gæster herom. I den ventetid der gik med at skulle ud i byen og hæve kontanter, bemærkede vi at caféen fortsat ved modtagelse af bestillingerne ikke gjorde kunderne opmærksomme på, at de kun kunne betale med kontanter. Vi tog os derfor den frihed at gøre de øvrige gæster opmærksomme på dette, så de ikke skulle opleve samme besvær som os ifm. betalingen. Dette fremkaldte vrede hos caféens manager, som truede med at tilkalde politiet. Vi fik en mistanke om, at det var en helt bevidst (måske lyssky?) handling fra caféens side af, at kræve at kunderne betalte kontant. Der var fra caféens side af ingen beklagelse af, at vi skulle have ulejligheden med at skulle ud i byen og skaffe kontanter, og man var heller ikke villig til at give en rabat på regningen herfor. Da vi gik løb manageren efter os, og råbte at vi ikke skullem komme på caféen igen. Dette kunne vi naturligvis forsikre ham om, at vi ALDRIG nogenside vil gøre, idet man jo ikke frivilligt opsøger et sted med dårlig mad, ekstrem dårlig og uforskammet service, og hvor man på grundlag af det skete går fra stedet med en mistanke om, at der sker fusk omkring betaling/omsætning.

Oceniono na 1 z 5

dårlig, uforskammet behandling og dårlig mad

Man glemte med vilje at oplyse at man skulle betale med kontanter da kort maskinen var ude af drift, da vi skulle betale beklagede man ikke men henviste at vi bare kunne gå over på den anden side af vejen og hæve penge, da vi påpejede at der var gebyrer på og det var ikke iorden at de ikke havde informeret om det, beklagede man ikke hverken tjener eller maneger, da vi hævede stemmen fik vi af vid at vi skulle dæmpe den. Da der kom nye kunder informerede de heller ikke de nye kunder om det. da vi gik løb manegeren efter os og sagde vi aldrig skulle komme igen. vi har været kunder der i mange år og har altid betalt med kort og service og maden har været god.det hele virkde lusket og uærligt, lur mig om cafeen er ved at lukke

Oceniono na 1 z 5

Egentlig INGEN STJERNER !!!

Egentlig INGEN STJERNER !!!! Kan kun betale med kontanter! Og det står ingen steder ved indgangen!! Skide irriterende. Man kunne vel forvente de anskaffede Mobilpay i disse tider.
De stegte nudler havde ikke set skyggen af stegepande og sejlede i soya. Musikken ALT for høj, styret af unge teenagere, som ikke havde fornemmelse for kundernes bekvemmelighed.
Turistfælde af værste slags!!

22 lipca 2019
Oceniono na 1 z 5

Disgusting food and bad service

My family and I went for a bite of food after a movie. We ordered some drinks to start with. The lemonade my brother got had a dead fruitfly in it, so they took it back.
Ordering the food we ordered a cesar salat, nachos and a smoked salmon sandwich. The salat var dull and the chicken was very dry. The nachos was 50/50 cheese and chips and the cheese looked like it wasn't cooked like it should. The sandwich first came as a shrimp sandwich. We gave it back and they just took out the shrimp and replaced it with the salmon. So now I have a smoked salmon sandwich with a thousand island dressing and a wet platter with some smeared avocado and shrimp.

Horrible experience.

28 kwietnia 2019

Sølle

Et gennemgående tema: Kold på den ene side og varm på den anden!
Carpaccio: Køleskabs iskold på den ene side af tallerkenen og stuetemperatur i den anden side af tallerkenen. Creme Brûlee; overfladen lun på den ene side af skålen og iskold på den anden.
Peberkværnen var i stykker, så da den ene gæst krydrede sin - iøvrigt smagsløse - pastaret røg hele bunden ud og der var peber overalt - på mad, vandglas, bord osv.
Tjenerens svar på den fadæse var at tilbyde 35% dekort for den uspiselige hovedret, som blev smidt ud. Man skal efterfølgende selv bede om at få et nyt peber-løst vandglas.
Uprofessionel betjening på dårligt engelsk.
Don't go there!

16 kwietnia 2019
Oceniono na 2 z 5

Spiste i går på Café Emma ved Axeltorv

Spiste i går på Café Emma ved Axeltorv. Fik serveret en Mexican Burger, hvori kødet ikke var gennemstegt, og hvori der næsten ikke var noget fyld. Fik også en exotic smoothie, der havde en bitter smag og ikke var kold. Vi har to personer, der tilsammen betalte næsten 400 kr. for et måltid, som McDonalds til enhver tid kan overgå.
De unge engelsktalende medarbejdere var flinke og gjorde deres bedste, men havde alt for travlt. Da vi bad om at få skruet ned for musikken, så vi kunne tale sammen, gjorde de det, men hvorfor er musikken overhovedet skruet så højt op? Det er en café, ikke et værtshus.

7 marca 2019

Dårlig mad!

Vi var to voksne der bestille to Emmas burgere + en lille pommes frites.
Da maden kom var bøfferne røde, nærmest rå indeni.. pommes frites var bløde og helt slatne!
Vi undlod at spise vores mad færdig og forlod cafeen i en fart!

15 lutego 2019

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Allerede ved afgivelse af bestillingen. Efter 30 sek ville vi lave om på vores bestilling da vi havde børn med men det kunne ikke lade sig gøre da det var lagt ind i systemet . Det kunne ikke slettes selvom vi ikke havde fået vores bestilling. ... utrolig ukompitente tjenere...

9 lutego 2019

Dårlig oplevelse med madforgiftning

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerne, for de fortjener ingen. Fik søndag en meget tvivlsom cesar salat hvor salaten så fordærvet ud, alt var blødt og slatten og kyllingen smagte sært. Spiste få bider og rørte derefter ikke mere. Min fornemmelse holdt stik for fik efterfølgende en bragende fødevareforgiftning med diarré, opkastninger, kramper og tårnhøj feber. Det er simpelthen sundhedsskadeligt at sætte sine ben i den cafe. Vi har betalt penge for en omgang sygdom og føler os godt og grundig snydt.

18 grudnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Gør jeg selv den tjeneste at finde et andet sted at spise.

Jeg har lige lovet mig selv at benytte mig lidt mere af at læse anmeldelser på Trustpilot......fordi så var vi da blevet forskånet for den ualmindelige dårlige oplevelse i går aftes på Cafe Emma på Axeltorv.
Som alle andre skriver, var der pludselig ingen alkoholbevilling, alt for lang ventetid på maden (ventetiden var 1 time)....og ALT for høje priser for mad langt under almindelig standart😡
Jeg undrer mig over, at cafeen efter flere års dårlige anmeldelser fortsat kan eksistere🤔

4 listopada 2018
Oceniono na 1 z 5

Virkelig en kedelig oplevelse at besøge…

Virkelig en kedelig oplevelse at besøge cafe Emma - kun engelsktalende personale som var sure og på ingen måde imødekommende - meget lang ventetid på maden - to burgere som smagte ok men med boller som var stenhårde pga alt for meget varme.
Nul kundeservice - vi fik en følelse af at være i vejen - kan ikke anbefales

17 października 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej