Eigenlijk niet want ik kon heel moeilijk vinden hoe en waar ik mijn bonnen kon verzilveren. Misschien een punt om dat makkelijker te maken.

Reakcja na opinię
Ik heb een verschrikkelijke hekel aan kado bonnen. Gewoon, omdat ze verlopen. Via de omzet-service van cadeaubonnen.nl kun je bonnen omzetten naar andere bonnen die je wél gebruikt, bijv. om ze om te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn mening is: het heeft veel te lang geduurd dat het probleem dat ik had opgelost werd. Gedeeltelijk steek ik ook mijn hand in eigen boezem. Het nadeel is(was) dat il telkens andere collega's aan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helaas erg teleurgesteld. Vanochtend een e-voucher besteld die binnen het uur binnen zou zijn. Helaas de middag nog steeds niet ontvangen. Ondanks ik een best aardige dame trof aan de telefoon, werd m... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Het omzetten van een cadeaubon is m.i. te omslachtig! De codes zijn lang en van de andere bedrijven krijg je weer andere lange codes die je allemaal apart moet invullen!
Kan dit allemaal niet simpeler en sneller??
Twee weken geleden besteld. Nog niets binnen. Al 4x contact gehad. Post is vertraagd etc. etc. Vanmorgen gebeld, ze gingen uitzoeken wat er aan de hand kon zijn. Zou teruggekoppeld worden. Niet gebeurd. Net weer gebeld en toen kreeg ik te horen dat de betreffende afdeling na 12 uur niet meer bereikbaar was. Jammer, geen kerstcadeautje.
De pincode was onzichtbaar, 1 telefoontje en ik werd prima geholpen en geadviseerd
Binnen 2 dagen kreeg ik een nieuwe code toegestuurd
Ik wacht nu al 1,5 week tot ik mijn faschioncheque krijg thuis gestuurt maar helaas tot nu toe nog steeds niks. Gemaild met ze dan krijg je mail dat het onderweg is maar een paar dagen later nog steeds niks maar gebeld met ze dan krijg je weer een verhaaltje te horen. Ik wil mijn geld terug nu en dan krijg je te horen dat gaat tussen 1 en 3 dagen duren maar wat voor een gelul is dat, je kan het ook gelijk afschrijven als je besteld dus het gelijk terug storten gaat volgens mijn gewoon op dezelfde manier denk ik dan maar nee zo moet je niet kijken, wat een ontiegelijk dom gelul, is gewoon een puntje van willen. Ik koop nooit meer iets bij zo een slecht bedrijf
Als kerstcadeau een cadeaubon ontvangen van mijn werkgever.
Toen ik deze wilde verzilveren bleek deze 10 uur te zijn verlopen. Voorgesteld om de kaart met 1 dag te verlengen tegen betaling van administratie-/beheerkosten.
De wil/flexibiliteit was er bij cadeaubon helaas niet.
Heel erg jammer.
Ik ben een ervaring rijker, illusie armer en €60,00 kwijt.

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Je kunt ze gemakkelijk omzetten naar een cadeaubon van eigen keuze. Wij krijgen er geregeld eentje die we dan om kunnen zetten naar een gezellig dagje naar de sauna
Makkelijk om te zetten naar de bon naar keuze.
Cadeaubon besteld en zou binnen paar uur binnen zijn. Gemaild maar automatisch an twoord. Zondag besteld, maandag bon in mail en dinsdag antwoord. Helaas was de verjaardag al voorbij en zit ik met een bon in mijn mik. Krijg ook geen geld terug dus had cash gegeven op verjaardag dus dubbele kosten. Voor mij nooit meer! En nu nog hopen dat hij werkt want aan de andere reviews te zien wil dat ook regematig mis gaan!!!

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Ik kan de bon inleveren voor een bon van een winkel naar keuze.
Het heeft allemaal goed gewerkt. Ik henlb genoten van een sauna dagje!
Drama, drama en nog eens drama om hem in te wisselen
Via klantenservice ook nog verkeerd codenummer aan de streepjescode geplakt , toen kreeg de kassa en de mevrouw van de winkel de schuld en via de IT man telefonisch op kunnen lossen uiteindelijk.
Dit na uren bellen en 5 x naar de winkel te zijn geweest.
Ik hoop nooit geen bon meer te krijgen uiteraard ook nog van €100 wel eens waar .
Heeeeel slecht !!!

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Ik heb de nationale kado kaart in gewisseld voor een vvv kaart online maar deze toegang code en kaart nummer kan ik niet mee afrekenen

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Ongeloofelijk complex om een factuur te verkrijgen. Uiteindelijk mijn factuur verkregen, bleek de code dan nog niet te werken voor zalando...

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Deze kaart is niet te gebruiken in België. Ik kreeg de kaart van het Nederlands bedrijf waarvoor ik werk, maar kan er niets mee. Het is niet te gebruiken op Belgische sites en op de Nederlandse sites kan je als belg niet bestellen. De klantendienst, Don, laat je dus maar aan je lot over als je om hulp vraagt.

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam met mijn vraag, duidelijk antwoord, was duidelijk wat ik verder moest doen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.