Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Satte ikke pris på at min informasjon ble delt med folk som skal kontakte meg. Trodde eg skulle få en oversikt over tilbud, ikke masse forespørsler og telefoner. Ikke bruk denne tjenesten, man kan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Zobacz więcej
Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.
Dane kontaktowe
Norwegia
- bytt.no
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ikke noe forsikringstilbud å oppdrive
La inn info. Fikk straks beskjed om at ingen ville gi meg et tilbud. Nå er jeg spent på om mange ringer..

Odpowiedź od Bytt.no
ønsker ingen av de foreslåtte…
ønsker ingen av de foreslåtte strømselskapene. dere ga meg kun 3.

Misforståelse
Det ble tatt kontakt med feil nummer, men jeg skulle ha ett selskap som kan sperre for utenlandsanrop, men det er problem

Fremmet den dyreste forsikringen
Testet tjenesten på bilforsikring, og selskapet de valgte til å sende tilbud var det dyreste av 6 forsikringsselskap jeg har sjekket hos. Virker veldig useriøst når de skryter av å skaffe det beste.

Bilforsikring
Ba om en sammenligning av bilforsikring. Det var ett selskap som ble identifisert. Det utgjør knapt noen realistisk sammenligning i markede. Unyttig for meg.

Odpowiedź od Bytt.no
Det står se hvem som tilbyr fiber
Det står se hvem som tilbyr fiber. men du ingen info om hvem eller pris. de sender dit tlf til selger og de ringer og plager deg etter på. hvis jeg vil bli ringt opp av selger kan jeg vel selg ringe til telenor eller telia for og prate med en selger......

Useriøse henvendelser
Fikk bare mange useriøse henvendelser etter å ha lagt inn kontaktinformasjonen min ang bredbånd. Styr unna.

Odpowiedź od Bytt.no
Dette er tjenesten for deg som elsker å…
Dette er tjenesten for deg som elsker å prate med telefonselgere! Tenkte at med pålogging på egen side så skulle man få tilbud der, i stedet blir man nedringt av telefonselgere. Hvis jeg var interessert i å snakke med en haug med selgere så hadde jeg ringt de opp selv når det passet meg. Fullstendig bom for min del - og selv om jeg slettet profilen da tlf begynte å ramle inn så fortsetter de å ringe.
Blir bare mas
Eneste resultat er en haug av telefonselgere som ikke gir seg.
Tenkte å få en fin oversikt over priser…
Tenkte å få en fin oversikt over priser og strømleverandører. Men det hele endte opp med telefonselgere som ringer flere ganger om dagen. Etter å ha avvist flere av de, fortsetter de bare å ringe.

Odpowiedź od Bytt.no
Etter å ha lagt inn all påkrevd…
Etter å ha lagt inn all påkrevd informasjon får man bare opp at forsikringsselskapene ikke kan behandle min informasjon.... Bare reklame og tull og tøys dette her.
Lurer deg til å gi fra deg personlig informasjon
Brukte bytt.no før til å finne en billig strømleverandør. Når du trenger noe annet, f.eks en forsikring, finner du fort ut at nettsiden bare er reklame for tilbudtjenesten deres. Når du gir fra deg personlig informasjon får du ikke en liste over forsikringer ... nei, nettsiden sier OPPRETT KONTO!!!
Det er heller ikke mulig lenger å finne f.eks den billigste innboforsikringen. Tjenesten "Sammenlign tilbud" bare lover resultater for flere forskjellige typer forsikring og forteller deg at "Du må legge til minst én annen forsikring". Men hva vis du ikke trenger en annen forsikring enn innbo? Ja vel, da får du reklame for en bilforsikring ved siden av reklame for en innboforsikring. NEI TAKK!!!!!!!!!
Genialt konsept
Genialt konsept, for å følge med på faste utgifter og kunne se muligheter for å få de ned.

Odpowiedź od Bytt.no
Jeg synes det er veldig fint forsikring…
Jeg synes det er veldig fint forsikring
Og jeg vil denne forskring

Odpowiedź od Bytt.no
Mye bedre enn trustpilot som fjerner…
Mye bedre enn trustpilot som fjerner viktige omtaler

Sperret bruker?
Får på ingen måte logget inn på min side. Står at brukeren er sperret. Hva er grunnen til det?
Svar fra Bytt.no:
"Grunnen til at brukeren står som sperret, er at du har tidligere avsluttet din bruker hos oss, og all tilhørende informasjon er slettet 😊
Det er dessverre ikke mulig å opprette en ny bruker med samme e-postadresse, men du kan gjerne registrere en ny bruker med en annen e-postadresse."
Så det de i praksis sier er at brukeren faktisk IKKE er helt slettet, for da ville de ikke husket epostadressen.
Så for å bli bruker av bytt.no så må man ha unik epostadresse hver gang, om man bruker siden en kort stund.
Dette er merkelig altså, men det er godt å få svar på hvorfor ting er som de er.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.