Sinds verhuizing / overname By the Grape vanuit Velp is de administratie een verschrikking. Klantenservice doet z'n best, maar facturering is niet gekoppeld. Krijg zomaar twee dozen wijn die ik niet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Overzichtelijke site met veel info over de wijnen. Ruime keuze in bezorgopties betreft aflevertijden. Mijn pakket werd perfect afgeleverd door Dynalogic. Met de track & trace kon ik de wagen op... Zobacz więcej
Wederom keurig afgeleverd. Kleine vergissing gemaakt bij inpakken en na 1 telefoontje mijnerzijds hierover zeer goed afgehandeld door By thé Grape door gratis nazending. Dat is nog eens goede servic... Zobacz więcej
By the grape via google gevonden. Ik wilde voor de pasen een speciale wijn, naar bythegrape een email gestuurd met mijn wensen en budget. Kreeg als reactie 3 wijnen voorgesteld, ruim binne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wijn is bezieling volgens By the Grape. Wij geloven in: kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal, bio- & fairtradewijnen, topkwaliteit voor een scherpe prijs, service met een smile, en echte wijnverhalen van kenners én klanten. By the Grape - wijn(web)winkel - Wild van wijn
Dane kontaktowe
Hoofdstraat 21, 6881 TA, Velp
- 026 - 763 04 44
- hallo@bythegrape.nl
- bythegrape.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Geen zomerwijn
Geparfumeerd! Gekruid! Zo ken ik deze druif niet -Verdejo-. Maar misschien komt dat, omdat die is opgegroeid in La Macha. En wijnen uit die streek bevallen mij niet zo.
Maar toch, sommigen onder mijn gasten complimenteerden mij.
super
Overzichtelijke site met veel info over de wijnen.
Ruime keuze in bezorgopties betreft aflevertijden. Mijn pakket werd perfect afgeleverd door Dynalogic. Met de track & trace kon ik de wagen op de kaart volgen. Helemaal top.
De eerste fles van het kennismakingspakket is zeer goed bevallen. :)
Hier ga ik zeker vaker bestellen.
First time experience was ok.
Enthousiast gemaakt door advertentie in de krant, recentie van wijn gecheckt via Omfiets wijngids 2015 en wijn besteld. Wijn valt een beetje tegen, minder goed dan ik had verwacht, maar ja over smaak valt niet te twisten. Service e.d. is goed.
Uitstekend
Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Wat vondt je van onze service?
Uw vraag: "Wat vondt je van onze service?" is een goede: de service is prima, maar het Nederlands mag beter!
Zeer goede service, correcte afhandeling en volgens afspraak geleverd.
Wederom keurig afgeleverd. Kleine vergissing gemaakt bij inpakken en na 1 telefoontje mijnerzijds hierover zeer goed afgehandeld door By thé Grape door gratis nazending. Dat is nog eens goede service!!
Mijn complimenten voor deze uitstekende oplossing.Daar krijg je trouwe klanten door.Super aardig.
Ook door de telefoon zeer correct bejegend. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Goede wijn, maar ook zeer goede service.
Mooie wijnen voor het Kerstdiner
Geadviseerde wijnen voor bij het kerstdiner waren uitstekend geselecteerd!! Prima aanvulling van het kerstdiner voor 70 man bereid door de chefs van restaurant Fifteen. Bedankt By the Grape!
snel en verrassend
De bestelling werd op de juiste dag afgeleverd. De dozen vond ik wel erg groot. Echter bij het openmaken vond in enige verrassingen bijgesloten. Jammer dat enkele aanbiedingen de datum ververstreken waren en dus direct bij het oud papier belande.
Wellicht dat bestelling alleen afgeleverd mogen worden met tekening van ontvangst.
snelle levering, mooie site
Mooie overzichtelijke site, leuke aanbiedingen en prettige informatie over de wijnen. Snelle levering, ben benieuwd naar de wijnen!
PS Tip, in de mail staat Wat vondt je van oze service, dit moet vond zijn ;-)
veronica wijnpakket
Prima geregeld. Zelf de leveringsdag kunnen bepalen. Ideaal. Goed verpakt. Prima service.
Uitstekende service!
Snelle levering, lekkere wijnen, goede service. Aanrader!
Efficiënt, vriendelijk en goede biologische wijnen!
Zoals al enige keren ervaren la ik goede en goed beschreven recensies van biologische wijnen, die op tijd en snel geleverd werden, tenzij het extra druk is door de Kerst.
Ook de betaling via diverse kaarten en ideal vind ik handig en overzichtelijk!
Snelle levering, prima verpakking en leuke acties!
Als eerste ervaring maar eens 2 soorten rode wijn besteld. Ik heb 1 soort inmiddels geproefd en deze voldoet aan de verwachting. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Nodigt mij uit om later nog maar eens te bestellen.
Voordeel kan ook zijn dat ik in de toekomst ook nog eens in Velp kan gaan proeven, als ik in de buurt ben.
Betrouwbaar en efficient
Levering ging prima; nu de wijn nog proeven ...
Supertevreden!
Snelle reacties en vriendelijke medewerkers: het hele proces van bestelling tot aan het ontkurken toe is echt prima.
En, niet onbelangrijk: de wijn was nógal lekker
Snelle goede levering van een aantal lekkere wijnen waarbij de beoordeling vooraf duidelijk en goed was
Prima wijn! Vooraf goed geinformeerd over de smaak en de kwaliteit
afspraak is afspraak
uitstekende en tijdige levering na telefonische bestelling.
telefonisch[zeer plezierig] contact was nodig omdat de bestelbutton op de site blokkeerde. De wijn is pittig en smaakvol en had ik eerder gedronken bij vrienden.
Heerlijke wijnen, makkelijk te bestellen
Ruime keuze uit (biologische) wijnen, en zeer eenvoudig te bestellen en bezorgen wanneer jij het wil.
Doświadczenie Trustpilot