Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hele schattige winkel, met heel veel leuke verschillende soorten sieraden, beste kwaliteit ook. Lieve personelen die luisteren naar je wensen op de juiste manier. Hier moet je zekerr langs gaan en ee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De eigenaresse van by Perin is zorgvuldig en luistert naar je wensen. Ze heeft super veel sieraden waar je uit kan kiezen en als er iets loskomt of breekt is ze bereid om het te maken. Mijn bestellin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke dame in de winkel. 2 permanente armbanden laten zetten en nog meer spulletjes gekocht. De ervaring in de winkel was heel fijn, leuke gesprekken en ook mooie producten. Hopelijk blijven de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski
  2. Grawer
  3. Projektant biżuterii
  4. Grawerowanie biżuterii
  5. Naprawa biżuterii

Napisane przez firmę

Where stories meet elegance | Unique jewelry designs with personal engravings | Our entire collections are chosen by our love for jewelry. The materials of the jewelry contain high quality within your budget!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

In strijd met de wet/ weigert kosten te vergoeden

Ik had een bestelling geplaatst voor een ketting en netjes ontvangen. Maar bij ontvangst vond ik de klavertjes kleiner dan verwacht dus heb ik een mail gestuurd voor het retourneren. Geen reactie dus weer een mailtje gestuurd. Antwoord ontvangen met retour adres. Netjes op de post gedaan. Vervolgens krijg ik een berichtje van Klarna dat m’n retour verwerkt is en dat ik nog een bedrag moet betalen. Ik vind het vreemd. Ik nam contact op en kreeg vervolgens een mail dat ik voor de retourkosten opdraai en dat ik mijn verzendkosten van de bestelling niet terug krijg. En dat dit staat in het retour beleid. Ik had de algemene voorwaarden gelezen en die was daar niet duidelijk over en was het retour beleid ook niet in opgenomen. Maar los daarvan is dit wettelijk niet toegestaan. Ik heb ook direct een mailtje over gestuurd dat dit in strijd is met de wet en tot nu toe geen reactie. Vervolgens is de webshop de dag daarna ineens op vakantie. Ik heb ook aangegeven in m’n mail dat ik hier niet mee akkoord ga en zal verdere stappen ondernemen. Nu is het voor mij een principe kwestie. Bijna €10 kwijt voor niks. En hoeveel mensen zal dit overkomen en verdient de webshop zo z’n geld. Belachelijk.

29 kwietnia 2025

Beste Chantal,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent in je ervaring met onze service en nemen je opmerkingen dan ook serieus.

Het spijt ons dat het retourproces niet naar wens is verlopen en dat je ons retourbeleid als onduidelijk hebt ervaren. We begrijpen dat dit voor verwarring heeft gezorgd. Volgens onze huidige voorwaarden, die op onze website te vinden zijn, zijn de retourkosten inderdaad voor rekening van de klant, en worden de oorspronkelijke verzendkosten bij retour niet vergoed. We zullen echter nogmaals kritisch kijken naar de duidelijkheid van deze informatie op onze website en in onze algemene voorwaarden, zodat er in de toekomst geen misverstanden over ontstaan.

Wat betreft je opmerking over de wettelijke verplichtingen: we nemen je zorgen serieus en zullen dit intern verder bespreken om zeker te zijn dat ons beleid volledig in lijn is met de consumentenwetgeving. We vinden het spijtig dat je nog geen reactie op je laatste e-mail hebt ontvangen – dit is zeker niet de service die we willen bieden. Tijdens vakantieperiodes kan de reactietijd helaas iets langer zijn, maar we streven er altijd naar om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

We willen dit graag netjes met je oplossen. Zou je ons alsjeblieft opnieuw kunnen mailen met je bestelnummer? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Heel goed

Snelle bezorging en goede kwaliteit producten.

25 kwietnia 2025

Odpowiedź od By perin jewelry

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en de kwaliteit van onze producten. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Ich liebe

I really liebe hier jewelry is amazing

13 grudnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od By perin jewelry

Thank you so much for your lovely review! We're thrilled to hear that you love our jewelry – that truly means a lot to us. 💖 We hope to welcome you back again soon!

Best regards,

Oceniono na 1 z 5

Diese Sachen sind es nicht wert

Es wurde schnell geliefert, aber ein Steinchen ist schon nach paar Tagen rausgefallen und keiner antwortet auf meine Anfrage. Was soll das? Billigzeug
Und auf meine Nachricht an diese Mailadresse in der Antwort von byperin hat niemand reagiert es war auch klar dass es keine seriöse Seite ist.

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od By perin jewelry

Hi! Thank you for reaching out. Could you please email us at customercare@byperin.nl so we can assist you further? We’ll be happy to help you as soon as possible!

Lots of love,
Byperin | Team Perin

Oceniono na 2 z 5

De verzending duurt echt lang een week

De verzending duurt echt lang een week

4 kwietnia 2025

Beste Ruhef,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is als een bestelling later aankomt dan verwacht. We willen je er graag op wijzen dat bij jouw bestelling helaas geen huisnummer was ingevuld. Hierdoor konden we het pakketje niet meteen verzenden en is er vertraging ontstaan. We raden aan om bij een volgende bestelling je adresgegevens goed te controleren, zodat we alles snel en soepel kunnen verzenden. Bedankt voor je begrip!

Team Perin | Perin Jewelry

Volgens postnl bezorgd

Volgens postnl bezorgd. Heel moeilijk om contact te krijgen met byperin. Hiervooe nooit deze issues gehad. Meerdere malen geprobeerd te bellen. Tel doet het niet. Mailen ook meerdere keren gedaan. Van 5 mails 1 antwoord gehad of ik het pakketje al binnen had. Krijge verder 0.0 reactie. Ook geen pakketje binnen gehad. Pffff heeel frustrerend dit.

Update; byperin heeft het netjes opgelost door een nieuw pakketje op te sturen. Gelukkig goed op kunnen lossen.

9 kwietnia 2025

Beste Jane,
Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We willen graag wat dingen toelichten. We gebruiken inmiddels al enige tijd ons nieuwe e-mailadres: customercare@byperin.nl. Mogelijk zijn je eerdere mails niet bij ons aangekomen als ze naar een oud adres zijn gestuurd.

Daarnaast zijn we telefonisch niet bereikbaar, maar wel goed bereikbaar via WhatsApp – daar hebben we helaas geen bericht van je ontvangen.

We hebben inmiddels op je mail gereageerd en de situatie samen opgelost. Mocht je nog vragen hebben of ergens mee zitten, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp of mail naar het juiste e-mailadres. We staan voor je klaar! 💌📦

Team Perin | Perin Jewelry

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej