Oceniono na 5 z 5

I bought a used carding machine from Henriette, everything went fine. She really searched for the best shipping option and was very fast to send the machine. The machine arrived in perfect condition.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk service! Jeg havde købt garn på Fiberfolk, men regnet forkert, og skulle derfor bruge et fed mere (hurtigt). Så jeg skrev til Henriette på Instagram sent onsdag aften om hun kunne nå... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har prøvet at købe både farvet og ufarvet garn. Det er så flot farvet og en virkelig fantastisk kvalitet. Super god service og altid en personlig hilsen med. De bedste anbefalinger herfra

Oceniono na 5 z 5

Es war eine sehr gute Erfahrung, ich hatte vom Spediteur keine Nachricht über den Verlauf des Versands bekommen und bykiilerich hat mich sehr prompt und persönlich unterstützt, mein Paket zu finden. D... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami do robienia na drutach

Napisane przez firmę

by Kiilerich producerer og sælger eksklusivt håndfarvet garn og spindefibre. Desuden fører vi de virkelig lækre ChiaoGoo strikkepinde. Vi sælger primært via webshop og på messer. Besøg og afhentning kan ske efter aftale

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fantastic service

I bought a used carding machine from Henriette, everything went fine. She really searched for the best shipping option and was very fast to send the machine. The machine arrived in perfect condition. Thank you again!

8 marca 2026

Odpowiedź od by Kiilerich

Oh, thank you so much, Dorottya. It was a pleasure to work things out with you. I am really hoping that you will use it much more than I did, and it may give you lots of joy :)

Alt fint

Alt fint. Hurtig, pakket godt og det rigtige i kassen.

Garnere er lækre og flotte.

15 marca 2026

Odpowiedź od by Kiilerich

Tusind tak for de fine ord, Annette. Rigtig god fornøjelse :)

Mine bedste anbefalinger

De bedste anbefalinger herfra

16 lutego 2026

Odpowiedź od by Kiilerich

Hvor er jeg glad for at du kan lide mine produkter :D Tusind tak for den fine anmeldelse og rigtig god fornøjelse :)

Oceniono na 5 z 5

Leider verstehe ich kaum dänisch.

Leider verstehe ich kaum dänisch.
Ich habe im letzten Jahr auf den Wool Days in Thy die schöne Wolle gekauft. Aber leider zu wenig, so dass ich für die Ärmel noch Wolle nachbestellen musste. Und das hat wunderbar und schnell geklappt. Dafür tat.

16 lutego 2026

Odpowiedź od by Kiilerich

Ich bin so froh, dass es geklappt hat. Und vielen Dank für Ihre freundlichen Worte.

Virkelig fint service

Virkelig fint service - spurgte om garn i sidste uge mht strikkefasthed, bestilte noget, som ikke var farvet op endnu og her en uge efter, er det på vej til mig.
Elsker den form for service. Tak for det.

6 marca 2026

Odpowiedź od by Kiilerich

Jeg er glad for at kunne hjælpe, Helle :D Tak for den fine anmeldelse, og rigtig god fornøjelse :)

Helt fantastisk service!

Så jeg skrev til Henriette på Instagram sent onsdag aften om hun kunne nå at sende torsdag, og regnede ikke med at høre fra hende før torsdag morgen (tidligst). Hun svarede med det samme, at det kunne hun sagtens. Så jeg bestilte onsdag aften, hun sendte torsdag morgen og jeg modtog garn fredag!

29 stycznia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od by Kiilerich

Hvor er jeg glad for at vi fik klaret problematikken :D Og tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Gorgeous wool

Gorgeous wool. The colours are very beautiful

8 grudnia 2025

Odpowiedź od by Kiilerich

Thank you so much for your lovely words :)

Fin service

Hurtig levering men det bedste var, at man kunne bestille lige det partinummer af farven på garnet, man skulle bruge.

19 października 2025

Odpowiedź od by Kiilerich

Tusind tak, Merete. Hvor er jeg glad for, at det gør gavn, at jeg skriver lotnumrene. Tak for din fine anmeldelse :)

Oceniono na 5 z 5

Skøn garn i flotte farver.

Hurtig levering. Dejlig garn, i en flot farvemix. Det har været en stor fornøjelse at strikke den florlette mohair garn til en meget lækker og flot tørklæde. Mine bedste anbefalinger herfra.

16 października 2025

Odpowiedź od by Kiilerich

Tusind tak, Tina. Hvor er jeg glad for at du kan lide mit garn :) Tak for din fine anmeldelse :D

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej