Nem og overskuelig hjemmeside, hurtigt svar ved spørgsmål til kundeservice. Mange flotte briller og gode, rimelige priser. Hurtig og sikker levering. Alt i alt en god oplevelse.
Tak for super service fra “Have A Look”: Jeg bestilte et par læsebriller, som jeg hurtigt modtog. Lækre briller, lige som jeg ønskede mig dem! Desværre var den ene brillestang løs og ustabil, hvi... Zobacz więcej
Hos Have A Look, har de et fantastisk udvalg af briller. Det er anden gang, jeg bestiller Briller hos Have A Look. Deres service er hurtig levering, samt meget venlig kundeservice, prisvenlige, samt... Zobacz więcej
SUPER god service. Hurtig levering og fine produkter, selvom pasform ikke passede mit ansigt desværre. Reagerer straks ved henvendelse til kundeservice. Fik penge retur trods DAO kiks. Bedste anbefali... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Have A Look får du fede briller og solbriller i lækkert dansk design til gode priser! Vores briller fås både med plus og minus styrke, mens solbrillerne findes både med og uden styrke. Alle brillerne passer til både mænd og kvinder. Hos os koster alle læsebriller 249 kr. inkl. smart etui i filt, og kan du lide at have flere farver at skifte imellem, kan du få 3 par for bare 599 kr. Den billige pris gælder for både læsebriller i +1 til +3,5 og minusbriller i både -1 og -1,5 samt sollbriller med styrke fra +1 til +3 og almindelige solbriller. Solbriller med -1,0 og -1,5 koster 299 kr.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Skønne briller 🤗
Ualmindelig fin Service🌺 fik byttet 2 par til anden styrke uden problemer 👍
Mange flotte briller og gode, rimelige priser
Hurtig levering og passer perfekt!
Hurtigt nemt og validt
Var okay men et lidt sparsomt udvalg. Men dem jeg købte har en formidabel glas og form.
super smukke briller og god og effektiv…
super smukke briller og god og effektiv kundeservice
Fine brille der ankom hurtigt
Altid perfekt køb hos jer
Altid perfekt køb hos jer - hurtig levering ! Kan varmt anbefales
Nem og overskuelig bestilling
Nem og overskuelig bestilling. Afsendt hurtigt. Varen er som beskrevet
Super hurtig levering
Smukke briller og super service
hurtig levering
Lever altid op til forventningerne
Har brug jeres briller i mange år grundet den gode kvalitet. Altid God service og hurtig levering.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.