Banner for Goodiebox Polska

Goodiebox Polska Recenzje 522

4,4

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 196 recenzji, recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z produktów, podkreślając ich wysoką jakość i możliwość testowania różnorodnych kosmetyków w przystępnej cenie. Wiele osób docenia fakt, że mogą odkrywać nowe marki i produkty, których normalnie by nie kupiły, a także to, że kosmetyki są często dobrze dobrane i nie powodują uczuleń. Niektórzy recenzenci zgłaszali problemy z subskrypcją, takie jak trudności z rezygnacją lub otrzymywanie produktów, które nie spełniały ich oczekiwań. Pojawiły się również uwagi dotyczące zawyżonych cen niektórych produktów w boxach oraz sporadyczne problemy z dostawą, w tym opóźnienia lub uszkodzone przesyłki.

O czym najczęściej mówią ludzie

Product

Konsumenci uważają produkty za pozytywne. Wielu docenia wysoką jakość, różnorodność i możliwość testowania... Zobacz więcej

Quality

Klienci mieli pozytywne doświadczenia z jakością produktów. Wielu konsumentów chwaliło wysoką jakość... Zobacz więcej

Price

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty cen. Klienci doceniają możliwość testowania wysokiej jakości... Zobacz więcej

Subscription

Klienci konsekwentnie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z subskrypcją. Wielu konsumentów ceni... Zobacz więcej

Delivery service

Recenzenci wspominają niejednoznaczne opinie na temat usługi dostawy. Wielu klientów chwali szybką wysyłkę,... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Co miesiąc dostaję kosmetyki- niespodziankę, nie wiem, co będzie w każdym z kolejnych zamówień. Jeśli coś mi nie odpowiada, daję mojej mamie lub siostrze, które bardzo cieszą się z tych upominków. Dla... Zobacz więcej

Paczka dostarczana jest terminowo, kosmetyki bardzo dobre jakościowo a przede wszystkim nie powodują uczuleń. Choruje na astme alergiczną i większość kosmetyków, które do tej pory kupowałam uczulały... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

O Goodiebox Polska

Misją Goodiebox jest inspirowanie kobiet na całym świecie do tego, by poświęcały czas tylko sobie – bez żadnych wyrzutów sumienia. Zrywamy z kulturą, która każe kobietom ciągle przepraszać, i mówimy: sorry not sorry! 🔥

Z Goodiebox co miesiąc otrzymasz starannie dobrany zestaw kosmetyków, które Cię zaskoczą i zachwycą.

Każde pudełko to pełno wyjątkowych produktów do odkrycia, przetestowania i pokochania 🌟 Pokazujemy Ci najnowsze trendy i najpopularniejsze marki ze świata beauty 💄💋 – a każde pudełko tworzymy z miłością, troską i zaangażowaniem.

Nasze cudowne Team Happiness zawsze chętnie Ci pomoże. Najszybszy sposób kontaktu to czatbot w aplikacji lub na stronie internetowej. Możesz też napisać do nas przez e-mail, Facebooka lub Instagrama 💌

Ciekawa? Zajrzyj na naszą stronę i poznaj świat Goodiebox.

4,4

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Dostałam dopiero pierwszą przesyłkę

Dostałam dopiero pierwszą przesyłkę, ale jakość kosmetyków i ich wykonanie bardzo mnie zaskoczyła. Czekam na następne niespodzianki.

22 kwietnia 2026

Witamy w naszej społeczności! 🥂✨

Niesamowicie cieszymy się, że już pierwsza przesyłka zaskoczyła Cię jakością i wykonaniem naszych produktów. Tworzenie tego efektu „wow” już od samego początku to dokładnie to, do czego dążymy 🤩

Jestem bardzo zadowolona z kosmetyków

Jestem bardzo zadowolona z kosmetyków, cera znacznie się poprawiła. Za tą cene, naprawdę jest tego warte . Po otrzymaniu pudełka nie mogę doczekać się nastepnego. Polecam.

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

To najlepsza wiadomość, jaką mogliśmy dziś usłyszeć 🌟

Świadomość, że stan Twojej cery znacznie się poprawił, to dla nas największa nagroda. Bardzo cieszymy się, że uważasz, że pudełko jest warte każdej złotówki i że już nie możesz doczekać się kolejnego. Obiecujemy, że kolejne niespodzianki będą równie ekscytujące!

Do zobaczenia przy kolejnym unboxingu! 🎁💎

Dziękuję bardzo

Dziękuję bardzo, wszystkie produkty mi się podobały!

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Cała przyjemność po naszej stronie💖

Jesteśmy zachwyceni, że każdy produkt w Twoim pudełku okazał się strzałem w dziesiątkę. Nasz zespół wkłada mnóstwo serca w tworzenie selekcji, która cieszy, a świadomość, że nam się to udało, daje nam mnóstwo energii. Przyjemnego testowania! ✨🧖‍♀️

5/5 p

Szybka dostawa, piękne opakowanie, super zawartość Boksa. ☺️

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Idealne 5/5 – nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszej oceny 🌟 Cudownie słyszeć, że szybka dostawa, piękne opakowanie i zawartość Twojego Boksa wywołały uśmiech na Twojej twarzy.
Uwielbiamy dbać o to, by całe doświadczenie z Goodiebox było wyjątkowe od początku do końca. Miłego korzystania z nowych kosmetyków! ☺️

Wszystko ok

Wszystko ok

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Bardzo się cieszymy, że wszystko było "ok" i spełniło Twoje oczekiwania. Dziękujeme za 5 gwiazdek i za to, że jesteś częścią społeczności Goodiebox.

Będziemy dalej ciężko pracować, aby każde kolejne pudełko było równie udane! 🚀🌷

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Jakość to nasze drugie imię 💎

Bardzo cieszymy się, że produkty spełniły Twoje oczekiwania. Zawsze dążymy do tego, by nasze pudełka zasługiwały na pełne 5 gwiazdek, więc będziemy dalej ciężko pracować, aby kolejna przesyłka zrobiła na Tobie jeszcze większe wrażenie.

Miłego testowania 🌸

Brak prezentu powitalnego

Brak prezentu powitalnego który wybrałam. Szczególnie że tym mnie przekoniście do powrotu. Cały czas czekam na przesłanie.

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Witaj ponownie w Goodiebox! 💖 Bardzo przepraszamy, że wybrany przez Ciebie prezent nie dotarł w pierwszym pudełku – wiemy, że to właśnie on zachęcił Cię do powrotu.

Mamy jednak dobrą wiadomość: nasz Team Happiness już się tym zajął i złożył zamówienie na Twój prezent, który zostanie wysłany do Ciebie niezwłocznie! 🎁🚀 Przesyłka powinna być u Ciebie już niedługo.

Dziękujemy za cierpliwość i mamy nadzieję, że prezent sprawi Ci mnóstwo radości 🙏

Piękne estetyczne pudełko zawierało…

Piękne estetyczne pudełko zawierało świetne produkty dobrych marek. Czekam z ciekawością na kolejne pudełko:)

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Niesamowicie miło nam to słyszeć! 🎨✨

Wkładamy mnóstwo serca w to, aby samo otwieranie pudełka było równie pięknym przeżyciem, co testowanie produktów świetnych marek, które w nim znajdziesz. Twoja ciekawość kolejnego pudełka to dla nas najlepszy komplement - już nie możemy się doczekać, by znowu Cię zaskoczyć 🎁

Super kosmetyki za ułamek wartości

Super kosmetyki za ułamek wartości. Fenomenalnie

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

„Fenomenalnie” – to słowo, po którym nasze serca biją szybciej! 💓

Naszym celem jest sprawienie, by luksusowe piękno było dostępne dla każdego, a świadomość, że jesteś tak zadowolona z tej okazji, to dla nas najlepsza wiadomość. Ciesz się swoimi fenomenalnymi produktami 💎🎊

Jakość produktów

Jakość produktów

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Jakość jest dla nas najważniejsza! 🌟

Wkładamy wiele serca w wybieranie tego, co najlepsze dla naszych członkiń, a Twoja ocena 5 gwiazdek jest dla nas ogromnie ważna. Miłego korzystania z produktów 🫶

Kosmetyki są bardzo dobre .Żel do ciała…

Kosmetyki są bardzo dobre .Żel do ciała niewiarygodny Skóra po nim jest gładka i miękka.Pachnie wspaniale

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Nie ma nic lepszego niż żel pod prysznic, który pozostawia skórę jedwabiście gładką i obłędnie pachnącą – to idealny sposób, by zamienić codzienną rutynę w małą chwilę domowego spa. 🛁

Cieszymy się ogromnie, że jakość kosmetyków tak bardzo Ci odpowiada i już nie możemy się doczekać, by zaskoczyć Cię kolejnymi „niewiarygodnymi” ulubieńcami w następnych pudełkach! 🎁

Świetna jakość za rozsądna cenę .

Pachnące niespodzianki z górnej półki cenowej , wysokiej jakość i przystępne cenowo. Radość rozpakowywania i zero rozczarowania . Wszystko na wysokim poziomie ( łącznie z opakowaniem) . Bardzo polecam !!

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Co za wspaniała opinia 🌟 Jesteśmy ogromnie szczęśliwi, że nasze „pachnące niespodzianki” oraz jakość opakowań tak bardzo przypadły Ci do gustu. Naszym celem jest dokładnie to, co opisałaś – zapewnienie luksusowego doświadczenia na najwyższym poziomie, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej ceny. Świadomość, że nie było żadnych rozczarowań, a każdy moment rozpakowywania pudełka sprawia Ci radość, to dla naszego zespołu najlepsza motywacja!

Dziękujemy za tak gorącą rekomendację! ✨😍

Dużo produktów wysokiej jakości za…

Dużo produktów wysokiej jakości za niewielkie pieniądze. Uwielbiam testować nowe kosmetyki, więc zdecydowanie jestem zadowolona 😍

11 kwietnia 2026

Bardzo nas to cieszy! 🫶

Naszym celem jest właśnie to – dostarczanie wysokiej jakości produktów i radości z odkrywania nowości bez wysokiej ceny. Nie ma nic lepszego niż znalezienie nowego kosmetycznego ulubieńca w swoim pudełku! Jesteśmy zachwyceni, że jesteś częścią naszej społeczności i już nie możemy się doczekać, by zaskoczyć Cię w przyszłym miesiącu. 😍✨

Ciekawy zestaw kosmetyków dopasowanych…

Ciekawy zestaw kosmetyków dopasowanych do moich potrzeb. Piękne zapachy, kojące konsystencję, dobre dla skóry i dla zmysłów. Czekam na więcej

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Dziękujemy za 4 gwiazdki! 💖 Cudownie słyszeć, że zestaw okazał się strzałem w dziesiątkę dla Twojej skóry i zmysłów. Obiecujemy, że będziemy dalej pracować nad tym, by kolejne pudełka były jeszcze bardziej inspirujące. Miłego testowania!

Bardzo fajna paczka, przydatne kosmetyki świetnie się ich używa.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Niesamowicie nas cieszy, że kosmetyki są dla Ciebie przydatne, a korzystanie z nich sprawia Ci radość. ✨

Robimy to wszystko właśnie po to, aby Twoja codzienna rutyna stała się odrobinę bardziej wyjątkowa. Przyjemnych chwil dla siebie! 🥰

Wspaniale produkty

19 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Cześć! Bardzo się cieszymy, że nasze produkty Ci się spodobały 🫶🏼 W razie jakichkolwiek pytań, daj nam znać!

Laik na tropie dobrobytu…

Za niewielką cenę pozwala testować kosmetyki , na które większość kobiet nie spojrzałaby z obawy o cenę i dostępność . Zobaczymy jak będzie dalej , jak narazie jestem zadowolona bo pozwalacie mi sprawdzić czy dana firma zaspokaja moje potrzeby względem pielęgnacji twarzy , ciała i włosów

2 kwietnia 2026

Cześć!

Bardzo się cieszymy, że doceniasz koncepcję Goodiebox! Właśnie o to nam chodzi, aby dostarczać Wam nowych produktów do wypróbowania każdego miesiąca 🫶🏼 Mamy nadzieję, że znajdziesz kilku ulubieńców 💜

Miłego testowania!

1 paczka

otrzymałam pierwsza paczuszke za 100 zl. jestem zadowolona nie znam tych kosmetyków a więc nie wypowiem się. ale pierwsze wrażenie pozytywnie jak za 100 zł bo wchodząc na stronę kosmetyki są droższe i na pewno bym ich nie kupiła za cena regularna ale te paczuszki pozwola ocenić czy kupiła bym je za normalna cena. zakupiłam subskrypcje z lekkim stresem bo nie ufam takim rzecza jak pobieranie z konta ale cóż czeka na następna płatność

30 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Witamy w naszym świecie! 🫶 Bardzo się cieszymy, że pierwsze wrażenie po rozpakowaniu paczuszki jest tak pozytywne. To właśnie nasza misja – dawać możliwość testowania luksusowych marek w znacznie niższej cenie. Całkowicie rozumiemy początkowy stres związany z subskrypcją, ale obiecujemy, że jesteś w dobrych rękach. Już nie możemy się doczekać, aż zobaczysz, co przygotowaliśmy w kolejnej paczce 💕

Bardzo fajne produkty

Bardzo fajne produkty

30 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Krótko i na temat – dziękujemy! 🌟 Bardzo nas cieszy, że produkty Ci się podobają. Uwielbiamy dostarczać umilacze, które dodają blasku każdemu dniu. Przyjemnego testowania ☺️

Fajna możliwość przetestowania…

Fajna możliwość przetestowania droższych kosmetyków w małej cenie paczki.

26 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Polska

Super, że cieszysz się możliwością testowania marek premium w tak dobrej cenie! ✨ Cała zabawa polega właśnie na odkrywaniu tych wysokiej jakości perełek w wyjątkowej cenie. Udanych testów! 💄💎