Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Recenzje 4369

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Oceniono na 3 z 5

Jeg kunne godt lig mange af de ting der var i serumen er super lækker og dagcremen er også super lækker. Den type jeg fik til håret synes jeg ik så godt om jeg har prøvet den et par gange men synes mi... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg er meget ked af ændring af levering til Postnord, med DAO kunne jeg om morgenen hente min pakke på dørmåtten. Nu skal jeg til pakke shoppen, jeg prøvede at ændre i Postnord appen til at de måtte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en mors dags gave. Jeg valgte selv de produkter der skulle i, hvilket jeg synes var super. Jeg bestilte levering til min mors adresse og den kom hurtigt frem. Kun havde det været bedre,... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

O Goodiebox Danmark

Napisane przez firmę

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

23 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Dejligt at høre! Vi elsker at få vores goodies hurtigt ud til deres nye hjem. ✨ Tak for anmeldelsen og god dag!

Oceniono na 3 z 5

Var lidt skuffet over indholdet !

Var lidt skuffet over indholdet !

23 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tak for din ærlige feedback. thanks 🙏 Vi er ked af at høre, at din seneste webshop-ordre ikke helt vakte den glæde, vi havde håbet på! Vi lægger utrolig meget omsorg og opmærksomhed i at sammensætte vores kalendere, hvor vi kun vælger produkter af høj kvalitet for at sikre, at hver låge gemmer på en luksuriøs oplevelse med stor værdi. Vi ved dog, at skønhed og selvforkælelse er en personlig sag, og din mening betyder utrolig meget for os.

Vores Team Happiness har allerede rakt ud til dig for at høre mere om din oplevelse og få flere detaljer om produkterne. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at din næste "me-time" bliver en fuldendt 5-stjernet oplevelse! ✨

En god æske med fine produkter 👍👍

En god æske med fine produkter 👍👍

24 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Der findes intet bedre end følelsen af at åbne en helt frisk Goodiebox, vel? 🎁 Vi er så glade for, at du synes om både æsken og de fine produkter, det er lige præcis det, vi drømmer om at høre! Tak for de to tomler op.

Vi er allerede i gang med at planlægge flere lækkerier til din næste levering! 🌸

Meget Superr godt

20 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Wauw, vi elsker den "superr" energi! 😍 Din anmeldelse har givet hele Team Happiness store smil på læberne. Tusind tak for de 5 stjerner – vi vil gøre vores allerbedste for at sikre, at den næste boks bliver mindst lige så "superr" 🔝

Perfekt koncept!

Perfekt koncept!

17 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vores mission er at gøre "mig-tid" så nemt og perfekt som overhovedet muligt, så det gør vores dag at høre, at konceptet spiller for dig. Rigtig god fornøjelse med boksene! ✨🥰

Lidt skuffende levering

Lidt skuffende levering. Håber den næste er bedre ellers bliver det straks afmeldt igen

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tak for din ærlige feedback. Vi er kede af, at leveringen ikke levede op til forventningerne denne gang. 💔

Vi har noteret dine kommentarer og arbejder hårdt på at forbedre vores fragtoplevelse. Vi håber inderligt, at den næste boks bringer magien tilbage for dig. Hvis du har brug for hjælp, sidder vi altid klar til at assistere 🌸

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Kort og godt, vi elsker det! 😍 Vi er så glade for, at du nyder både skønheden og lækkerheden i vores bokse. Du fortjener alt det selvforkælelse 🛁

Oceniono na 4 z 5

Boxen kom helt som planlagt

Boxen kom helt som planlagt. Mange lækre produkter.
Gider f.eks ikke hårhåndklælde og body lotion. Ville ønske der var nogle varer man helt kunne fraskrive sig.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vi er så glade for at høre, at din boks kom lige efter planen, og at du nød mange af produkterne! 💖

Vi sætter stor pris på din ærlighed omkring hårhåndklædet og bodylotionen. Da vores bokse er designet som en kurateret overraskelse, kan det være en udfordring at ramme plet hos alle hver gang, men vi tager al feedback til os, når vi planlægger vores fremtidige kollektioner. Vi håber, din næste boks er et 100% match 🎁

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og rimelige priser

Hurtigt levering og alt som var bestilt. Tak for en masse gode produkter

16 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for din fine anmeldelse ✨ Vi er så glade for, at din levering kom hurtigt frem og levede op til forventningerne. Vores mål er netop at levere høj kvalitet til en god pris hver eneste gang. Vi håber, du bliver rigtig glad for alle dine nye produkter! 🤩

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og alt er flot og…

Fantastisk service og alt er flot og effektiv. Gode og informative videoer om produkterne.
God kvalitet på produkter.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er så glade for at høre, at du kan bruge vores produktvideoer – vi elsker at lave dem, så du kan få det absolut bedste ud af din "mig-tid." 🎥

Rigtig god fornøjelse med de lækre produkter! 💄

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig oplevelsen med deres…

Virkelig dårlig oplevelsen med deres chatbot. Bliver kastet rundt. Kan ikke ringe til et rigtigt menneske. Jeg fik en knust øjenskygge og det var min første og sidste oplevelse med dem. Jeg har bedt om at få sendt en erstatning,en den kan man kun hvis man bliver og det har jeg ikke lyst til længere. Så spild af penge.

27 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vi er virkelig kede af, at din første oplevelse med Goodiebox ikke var det magiske "mig-tid"-øjeblik, vi stræber efter. 😔

Vi har fuld forståelse for frustrationen over at modtage et beskadiget produkt. Vores Team Happiness har allerede rakt ud til dig privat for at finde en løsning, der fungerer for dig, da vi aldrig ønsker, at vores medlemmer skal føle sig overset eller "kastet rundt" i systemet. Vi sætter stor pris på din feedback omkring vores chatbot og kontaktmuligheder, da vi hele tiden arbejder på at gøre vores support mere menneskelig og tilgængelig. Vi håber, vi kan rette op på oplevelsen for dig! ❤️

Hurtigt, nemt og luksus

Hurtig levering, smukke æsker, fin app - og vigtigst: meget lækre produkter!!!

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner 🌟 Vi hopper af glæde over at høre, at du nyder alt fra appen og den hurtige levering til selve de smukke bokse. Vores mission er netop at gøre din selvpleje-rejse så let og luksuriøs som muligt. Nyd hver eneste "lækker" dråbe! 🍭

Lækker

Har dog kun modtaget min første Goodiebox, den var fyldt med lækre produkter 😍 så ser frem til flere ❤️

17 marca 2026

Velkommen til Goodiebox-familien! 💖

Vi er så glade for at høre, at din allerførste boks var en succes. Der er ikke noget, vi elsker mere end at høre, at de første produkter bragte et smil frem på læben. Vi har så mange flere "mig-tid"-lækkerier klar til dig i de kommende måneder – vi glæder os helt vildt til at sende dem til dig 🤩

Super dejlige produkter

Super dejlige produkter, som jeg altid glæder mig til at modtage. Jeg oplever det er meget varierende produkter og giver en mulighed for at finde nye yndlings produkter.

Jeg har haft en rigtig ærgerlig oplevelse med postselskabet de benytter, hvor jeg ingen hjælp fik. Jeg endte med at kontakte Goodiebox kundeservice, hvor jeg kom i kontakt med Nathalie. Her fik jeg en helt fantastisk service og hurtige svar og følte mig virkelig mødt og taget alvorligt. Tusind tak 🙏🏼

24 marca 2026

Hold op, hvor er det en sød anmeldelse! Tusinde tak, Zenia 🌟

Vi er super glade for, at du nyder Goodiebox, og at vi kan få lov at introducere en masse forskellige produkter til dig.
Det er lige præcis denne oplevelse, vi ønsker at kunne give til vores medlemmer, så det er virkelig dejligt at høre 🤗

Derudover er det en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse efter at have været i kontakt med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe med at løse situationen. Din feedback er meget værdsat.

Vi sender dig en masse varme tanker, både fra Nathalie og Team Goodiebox 🌷

Oceniono na 5 z 5

Et produkt var gået i stykker i fragten…

Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem. Det var ellers nogle lækre produkter.
Opdatering: firmaet har efter min anmeldelse været hurtig til at sende et erstatningsprodukt, samt et ekstra produkt. Fin service. Jeg har derfor ændret min anmeldelse til at afspejle den fine løsning.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vi er kede af, at du har modtaget et produkt, der blev beskadiget under leveringe - det er selvfølgelig aldrig vores hensigt, og vi vil super gerne rette op på det 🫶

Vi kan bekræfte, at vi har modtaget din henvendelse gennem vores chatbot, og vi er allerede godt på vej til den 💪

Vi takker meget for din tålmodighed og forståelse, og vi arbejder så hurtigt vi kan på at vende tilbage til dig ❤️

–––

Tusinde tak for at du har taget dig tid til at opdatere anmeldelsen - det er meget værdsat 🥰
Vi er glade for, at vi kunne finde en passende løsning til situationen, og du er altid velkommen til at række ud til os igen i fremtiden, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.
Vi ønsker dig en skøn påske! 🐣

Oceniono na 1 z 5

beholder mine penge, og sender pakker bare returneres

jeg har været i Bangkok for at blive opereret, skriver til goodie box at de ikke skal sende eller trække penge 2 måneder... nu er jeg hjemme, og 2 boxe er blevet trukket fra min konto, og sendt automatisk retur
.. føler mig fuldkommen holdt for nar, og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem

19 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vi er utroligt kede af at høre om din oplevelse, især mens du var bortrejst i forbindelse med en operation. Vi vil meget gerne have løst dette med det samme!

Vi har søgt i vores database, men har desværre ikke kunnet finde dine tidligere beskeder. Derfor har vores Team Happiness netop rakt ud til dig direkte via e-mail for at undersøge, hvad der er sket. Vi vil løse sagen med det samme, så tjek venligst din indbakke for vores mail 💫

Oceniono na 4 z 5

Laaaang leveringstid.

Jeg har oprettet et abonnement hos goodiebox igen efter mange års pause.
Lækre og gode produkter dog er leveringstiden meget meget lang.

Den e-mail i anmoder efter igennem trustpilot er ikke den samme som jeg er oprette med hos jer igennem goodiebox 🙃

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Velkommen tilbage til Goodiebox! 💖 Vi er så glade for at have dig hos os igen, men vi er kede af, at leveringstiden har lagt en dæmper på begejstringen. Normalt lander vores bokse meget hurtigere, så vi vil morderlig gerne finde ud af, hvad der er sket i dit tilfælde.

Da din Trustpilot-email ikke er den samme som den på din medlemsprofil, vil du så være sød at række ud til Team Happiness, så de kan dykke ned i dine leveringsoplysninger? Du kan fange os via 'The Chatty One' eller gennem vores profiler på de sociale medier. 💌

Goodiebox er ren selvforkælelse

Goodiebox er fyldt med lækre kvalitetsprodukter. Normalt ville jeg aldrig selv købe til fuld pris, men her kan jeg få lov til at prøve luksus plejeprodukter til en pris hvor alle kan være med.

3 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det her gør os så glade at læse! Vores mission er netop at gøre luksuriøs selvpleje tilgængelig for alle, så det er fantastisk at høre, at du nyder de lækre kvalitetsprodukter. 🎁

Alle fortjener lidt hverdagsluksus! 🥂

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej