Byens Tagrens kom mig til undsætning da anden tagfirma sprang fra i 11. time super tilfreds yderst kompetente folk nu har jeg vejens flotteste tag naboerne bliver sendt jeres vej god sommer fem s... Zobacz więcej
Virkelig ringe oplevelse. Arbejdet blev hverken udført korrekt eller efter gældende regler, og det har resulteret i vandskade i mit hjem efter tagrens. Der blev lovet, at der ville blive dække... Zobacz więcej
Byen Tagrens hjalp med demontering af røgrør fra brændeovn som skulle fjernes. Derefter blev hullet i taget lukket med en ny tagplade og så blev rensning af taget påbegyndt. Det viste sig efterfølge... Zobacz więcej
Jeg kan varmt anbefale Byenstagrens.dk De var utrolig hjælpsomme og fandt hurtig en tid i kalenderene hvor de kunne kigge på mit tag. Det er sjældent, man oplever så god service, Hurtig respon... Zobacz więcej
Langøre 4, 4200, Slagelse, Dania
- www.byenstagrens.dk
- byenstagrens.dk
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Miljøsvin
De holder med moteren tændt i deres firmabiler til genere for naboer og miljøet 🖕🤢

Fik renset og malet tag
Fik renset og malet tag. Super arbejde. Kom til tiden, søde medarbejdere, veludført arbejde og ryddede pænt op.
Ejer god til at holde opdateret om processen. Kan klart anbefales.
Perfekt arbejde inkl udførelse af uudtalte ønsker
Vi har lige haft en fornem oplevelse med Byens Tagrens, som rensede og malte vort tag på 215 m2.
Vi har boet i huset siden det blev bygget i 1981, og aldrig fået renset/ordnet taget før, fordi Bolius ikke anbefaler dette. I efteråret 2022 var det blevet for begroet med mos, så
1) Vi så en annonce om gratis check af tag og vurdering af om solceller kunne opsættes. Med et enkelt afbud fra firmaet tog det ca 3 måneder inden de kom og udførte deres besigtigelse. Tilbuddet på udførelse i marts 20923 virkede ikke attraktivt.
2) Vi undersøgte på nettet hvilke lokale virksomheder der fandtes i Roskilde området, men fik ingen svar fra dem vi skrev til.
3) Vi udvidede søge området til hele Sjælland og fik 2 tilbud - et fra et firma, der ikke ville besigtige taget, og hvor vi selv skulle afdække loftet mod vandindtrængning, og selv bære risikoen, hvis der kom vand ind, og et fra Byens Tagrens, der efter besigtigelse gav en pris på stedet, som vi fandt rimelig.
08. maj blev taget renset af firmaets 4 medarbejdere, der afdækkede på loftet med plastik og på facaderne. De mødte til aftalt tid 08.00 og det tog ca 6 timer inkl oprydning og afrensning af fliser mm plus deres transport fra og til Slagelse.
I går 24. maj - har vi fået udskiftet 2 tagplader, og malet taget, der ser ud som nyt. Jeg havde overvejet at bede dem male 4 tagsten på muren mod nord mellem hus og carport, som jeg selv havde glemt for et par år siden, da jeg malede ca 20 tagsten på læ muren ved vores terrasse mod syd. Vi kom først hjem ca 15.30, da de var færdige med at male, men de havde uopfordret malet tagstene begge steder.
Så vi er stjerne glade for veludført arbejde af professionelle og venlige medarbejdere, og en chef Steen, der svarer hurtigt på alle henvendelser og tidspunkter, og giver besked, hvis der sker forsinkelser.
Ulla & Christian Ludvig, Lystbådevej, 4040 Jyllinge
Jeg er meget tilfreds af rensning og…
Jeg er meget tilfreds af rensning og maling af mit tag, firmaet kan 100% anbefales, det var et professionelt arbejde, med god værktøj til opgaven og meget flink medarbejde

Odpowiedź od Byenstagrens
TOP PROFESSIONELT - så kort kan det siges.
God hjemmeside - og god dialog i en ordentlig tone i øjenhøjde omkring behov & ønsker.
Dansk Crew - som var super flinke og høflige. Ikke noget "karl smart i en fart" :-)
Da vi er afhængige at det lunefulde danske vejr er fleksibilitet et nøgleord som firmaet efterlever.
Jeg fik renset & malet tag, opsat nye tagrender samt renset 150m2 fliser. Alt affald og gammelt materiale blev fjernet og taget med, så det færdige resultat kunne nydes efter endt arbejde.
De bedste anbefalinger herfra til Byens Tagrens 👍🏆

Dejlige smilende medarbejder
Dejlige smilende medarbejder, som udfører deres job tip, top professionel. Vi fik behandlet vores tag,- og giver gerne Byens tagrens 5 stjerner for deres arbejde hos os. Vi anbefaleder også gerne andre at bruge Byens Tagrens til jeres næste opgave.
Mvh. familen Nielsen
Fik malet mit tag sort
Fik malet mit tag sort. Udover vi blev rigtig glade for resultatet, blev taget også malet før aftalte tid, søde håndværkere, som havde styr på deres arbejde. Vil varmt anbefale andre at vælge Byens Tagrens som enten skal have renset tag eller have det malet👍
Top professsionelt
Jeg kan varmt anbefale Byens Tagrens, de er top professionelle, god vejledning, meget imødekommende, hjælpsomme, og ikke mindst så kom de præcis til den aftalte tid.
De garanterede at jeg fik et flot resultat, hvilket jeg på ingen måde tvivler, da jeg har set flere steder de har været….👌🏼👌🏼👌🏼
Fuld valuta for pengene …..
Jeg giver byens tagrens 5 stjerner
Jeg giver byens tagrens 5 stjerner, da taget er blevet algebehandlet.
Det er et flot arbejde, der er blevet udført.
FLOT ARBEJDE
FLOT ARBEJDE
Vi har fået renset og malet vores tag på villa og garage. Flot arbejde. God kommunikation og rare ansatte som besvare alle ens spørgsmål med en stor viden omkring hvad de laver, fantastisk service ikke mindst fra ejeren af byens tagrens som gav sig tid til at forklare og hjælpe os med det helt rigtige valg for os. rimelige priser, man for mere end hvad man betaler for.
Byens tagrens holdt alle deres aftaler fra start til slut, fantastisk oplevelse.
Flot arbejde!
Vi stod i den uheldige situation at skulle sælge vores hus, men hvergang vi havde nogle ude at kigge, ville de have stort nedslag i prisen grundet vores gamle tag.
Vi har et asbest tag fra 1976, og var meget bekymrede ved at få taget renset og malet.
Vi gik igang og undersøgte markedet på nettet, og fandt ud af, at nogle af de bedste oplevelser folk havde, var med et firma fra Vestsjælland.
De havde den helt rigtige tilladelse fra Arbejdstilsynet til at må rense asbesttage, og vi hyrede dem ind til jobbet.
Og må sige. . .
Fantastisk flot arbejde af Byens Tagrens.
ALT fungerede fra start til slut, vi var trygge i hele forløbet, og vores gamle tag stod som nyt efter kun 14 dage, og huset blev solgt på kun en måned, og uden afslag.
Vi giver Byens Tagrens de bedste anbefalinger vi kan.
Hvis vi kunne give dem 10 stjerner fik de det.

Odpowiedź od Byenstagrens
Ordentligt, punktligt og perfekt resultat!
En helt igennem professionel og ordentlig behandling.
God dialog med Steen, der kom ud til adressen og målte op og viste muligheder for rens og maling med medbragte farveprøver.
Vi endte på en rens af tag og terrasse samt reperation af en gammel, nedlagt skorsten. Alt blev løst yderst kompetent af to enormt flinke og dygtige håndværkere. Hele vejen igennem har dialogen været god, og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke.
Og resultatet - og den efterfølgende rengøring - er intet mindre end perfekt!
Skarp pris og overenskomst for de ansatte. Vælg dem!
Holder ikke tilbud
Holder ikke tilbudet.
Ufaglærte.
Kommer uanmeldt. søndagen morgen
Maler i regnvejr.
Skal låne værktøj.
Tagryggen mangler skum/klodser og sider ikke rigtigt.
Hold jer fra dette firma.
Og det var det dyreste tilbud jeg tog for netop at undgår alt dette men nej. Brug ikke dem

God pris
God pris
Resultatet blev præcist, som vi havde aftalt
Firmaet kunne både klare tagrens og tømmeropgaven
Meget flinke håndværkere
Der blev arbejdet i 3 uger og de blev ved opgaven. Ikke noget med flere opgaver andre steder.
Oprydning perfekt
SUPER RESULTAT !!!!
jeg havde dialog med Steen, jeg må sige at der var yderst proffessionelt, vi fik råd til hvad der skulle gøres samt hvad materialer der skulle bruges.
Foruden det så var det absolut det billigste tilbud vi fik,der var hurtig respons samt de gutter der kom og ordnede taget kom hver dag samt alle aftaler blev overholdt, resultatet afspejler måden vi er blevet behandlet på.... kan kun varmt anbefale herfra
Jørgen og Hanne
Fremragende service.
Fremragende service.
Det er sjældent, at man får mere for pengene, end man har forventet - men det var tilfældet for os med Byens Tagrens. Ikke alene blev arbejdet udført præcis som aftalt, selv om det var med ret kort varsel, vi fik også at vide, at bagsiden af taget uden beregning bliver malet om en gang til foråret, da der i øjeblikket ligger for mange blade på det til, at resultatet lever op til Byens Tagrens' egne forventninger.
Det kalder jeg god service! Så jeg kan varmt anbefale Steen og teamet bag Byens Tagrens.

Odpowiedź od Byenstagrens
Vi har fået lagt nyt tag
Vi har fået lagt nyt tag, virkelig godt arbejde,de var så præcise tidsmæssigt, og virkelig rare mennesker, vi vidste under hele projektet hvad der skulle ske, og aldrig i mit liv, har jeg set håndværker rydde så flot op efter endt arbejde, de kan varmt anbefales **********

Ganske enkelt perfekt!
Ganske enkelt perfekt!
Min hustru og jeg skulle have renset og malet vores tag, og lige fra første kontakt har der ikke været en finger at sætte på noget.
Professionel rådgivning, personlig gennemgang af opgaven, fremragende dialog med updates undervejs lige indtil opgaven var løst.
Her er man ikke bare et nummer i rækken.
Det har virkelig været en god oplevelse, og vi er ovenud tilfredse med resultatet.
Flot arbejde, og tak for god behandling!
Kan kun give min varmeste anbefaling til Steen og resten af holdet.

professionel oplevelse
Steen og teamet har simpelthen ydet en fantastisk god service. For det første var de både effektive og meget imødekommende i at være fleksible, og resultatet de leverede blev langt flottere end jeg havde håbet. Super professionelt og oven i købet den den skarpeste pris jeg kunne finde.
Jeg fandt Byens Tagrens gennem brancheforeningens (Dansk Industri’s) hjemmeside for tagmalere.
Vi fik malet et gammel asbest tag med “høj rejs” sort - før var det algefyldt og “mokka”.

Odpowiedź od Byenstagrens
Vi har haft fint besøg af Steen og hans…
Vi har haft fint besøg af Steen og hans gutter.
Det har været en god oplevelse fra første kontakt til afsluttet arbejde.
De overholder alle aftaler og 3 uger efter den først snak med Steen, står vi nu med det flotteste tag.
Firmaet gå meget op i kvalitet og er meget selv kristiske. Efter første gang malings arbejde synes de ikke selv det var godt nok og kom og gav det en tur mere. Alt dette uden at vi skulle sige eller gøre noget og ingen extra regning på det.
Det har jeg dyb respekt for og i får vores største anbefaling fra os i kr Hyllinge.
Tak for godt arbejde!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.