Założyłem bybit w lipcu i nie narzekam jak narazie. Minus za kyc bo miałem małe problemy ale po kontakcie z supportem wszystko git. Zero oplat za depozyt fiat i wszystko szybko na koncie. Wypłata dota... Zobacz więcej
Jak dla mnie pierwsza i ostatnia aplikacja z kryptowalutami z tego względu że jest najlepsza, wszystko jasne i przejrzyste. Szczerze powiedziawszy to zacząłem od 50 dolarów a teraz mam już ponad 300... Zobacz więcej
Tragiczna platforma- ściema w każdym calu- po wpłaceniu eur i wymianie na usdc brak mozliwości ponownego kupienia eur- paranoja, jakieś machlojki, trzeba przesuwać po jakichś śmiesznych portfelach- na... Zobacz więcej
Bybit is a top-three cryptocurrency exchange by volume, boasting 60 million users worldwide since its establishment in 2018. Our platform is designed for both crypto investors and traders, offering a professional environment with an ultra-fast matching engine, 24/7 customer service, and comprehensive multilingual community support. We take pride in our cutting-edge technology that ensures seamless trading experiences and our commitment to security and user satisfaction. Bybit’s dedication to excellence is further demonstrated through our strategic partnership with Formula One’s reigning Constructors’ and Drivers’ champions, the Oracle Red Bull Racing team. At Bybit, we continually innovate to provide the best services and features, such as advanced trading tools, educational resources, and competitive fees. Our mission is to empower our users with the tools and support they need to succeed in the dynamic world of cryptocurrency trading. Join us and be part of a global community that’s leading the way in the cryptocurrency industry. Whether you are a seasoned trader or a newcomer to the crypto world, Bybit is here to support your journey with integrity, reliability, and cutting-edge solutions.
Dubai, Zjednoczone Emiraty Arabskie
Nie mam dostępu do wielu opcji aplikacji, zostały mi ograniczone z niewiadomego powodu.

Odpowiedź od Bybit
Jesteście bandą kryminalistów i złodziei, których działalność polega w dużym stopniu na oszukiwaniu własnych klientów. Poraz kolejny zostalem oszukany przez waszą biorąc udział w wydarzeniu PUZZLE HUNT. Bez podania przyczyny uniemożliwiacie odbiór nagrod, odpowiadacie po kilku dniach. Bez podania konkretnej przyczyny jak również Bez ŻADNYCH DOWODÓW uznajecie ze klienci nie dotrzymują warunków regulaminu, a sami niejednokrotnie łamaliscie swoje własne zasady. Za niedotrzymanie regulaminu z waszej strony jedynie co wam grozi to słowo PRZEPRASZAMY. Złodzieje i oszuści. MOJ UID 159128495

Odpowiedź od Bybit
Bardzo dobra aplikacja. Intuicyjna z mnustwem opcji do analizy. Dodatkowy plus, ze mozża ja połączyć z Trading View co dodatkowo poprawia szybkość w zawieraniu tranzakcji i poleprza analizę. Jast tak dobra, że nawet nie przeszkadza mi to, że to apka na tel. To znaczy xawsze unikalem i unikam takich aplikacji bo poprostu na komputerze jest wszystko przejzyste ii prostrze w uzyciu ale ta aplikacja tak dziala, ze bez problemu i nerwow dzialam juz na telefonie. SZCZERZE POLECAM

Odpowiedź od Bybit
Giełda się rozwija, jest dobra płynność, nic się nie zawiesza, aby tak dalej

Odpowiedź od Bybit
Przelew na bybit z konta bankowego .już 2 tydzień czekam .zero kontaktu mailowweg nikt nie odpowiada tylko maszyna.13959606 case id
Ogólnie porażka

Odpowiedź od Bybit
Same pozytywne doświadczenia.giełda działa zgodnie z moimi oczekiwaniami

Odpowiedź od Bybit
Szczerze powiedziawszy to zacząłem od 50 dolarów a teraz mam już ponad 300 i to w tydzień zarobiłem. Na początku to wszystko wygląda skomplikowane lecz po czasie i przeczytaniu co do czego to robi się wszystko jaśniejsze i lepiej zrozumiałe. Ogólnie to polecam zacząć, trzeba trochę czasu poświęcić w ciągu dnia na zabawę bo trzeba pilnować wykresów ale w pełni to się opłaca.

Odpowiedź od Bybit
Najlepsze nagrody dla nowych. Ciekawy program poleceń. Bardzo niskie prowizję. Przyjazna Apka.

Odpowiedź od Bybit
Prawdopodobnie oszustwo. Stanowczo odradzam korzystanie z tej giełdy, w dniu 29 listopada dokonałem wpłaty przelewem SWIFT i do dnia dzisiejszego nie zaksięgowano tego na moim koncie. Utworzyłem zgłoszenie do support bybit tydzień temu i nic zero odpowiedzi zero kontaktu. Prawdopodobnie jestem ofiarą oszustwa przez bybit lub giełda zaczyna mieć jakieś kłopoty finansowe. Dziś jest środa po niedzieli zgłaszam oszustwo na policję jeżeli do końca tygodnia sprawa się nie wyjaśni. Masakra
I co jeszcze wam dać na ogólnym forum odcisk palca zdjęcia dokumentów? Wasz support od czego jest? Jeżeli w ogóle jest skoro na forach prosicie o dane. Poważnie to jakaś masakra. Wpis uaktualniłem 13.12.2024 r., przelewu dalej nie ma, jak zapowiadałem po niedzieli idę zgłosić sprawę na policję.

Odpowiedź od Bybit
Pobranie apki i rejestracja na koncie szybciutka. Ale nagroda za logowanie z reflinka już jakiś babol i chyba celowe utrudnianie

Odpowiedź od Bybit
Bybit jest dobrą giełdą pod względem szybkości i transakcji wszystkie przelewy wpłaty wypłaty odbywają się bardzo szybko. Jest przejrzysta i oferuje duże możliwości zarabiania.

Odpowiedź od Bybit
Od kilku miesięcy nie mogę wypłacić pieniędzy, pisanie maili nic nie daje. Mój identyfikator sprawy 14107090. Moje UID224330941.

Odpowiedź od Bybit
Opinia.Obsługa oraz zabezpieczenia na najwyższym poziomie.Brakuje mi możliwości robienia przelewów w systemie SEPA.