Bybit Recenzje 7198

3,0

Założyłem bybit w lipcu i nie narzekam jak narazie. Minus za kyc bo miałem małe problemy ale po kontakcie z supportem wszystko git. Zero oplat za depozyt fiat i wszystko szybko na koncie. Wypłata dota... Zobacz więcej

Jak dla mnie pierwsza i ostatnia aplikacja z kryptowalutami z tego względu że jest najlepsza, wszystko jasne i przejrzyste. Szczerze powiedziawszy to zacząłem od 50 dolarów a teraz mam już ponad 300... Zobacz więcej

Tragiczna platforma- ściema w każdym calu- po wpłaceniu eur i wymianie na usdc brak mozliwości ponownego kupienia eur- paranoja, jakieś machlojki, trzeba przesuwać po jakichś śmiesznych portfelach- na... Zobacz więcej

1. Kryptowaluty
  2. Alternatywne usługi finansowe
  3. Kantor
  4. Instytucja finansowa
  5. Usługa inwestycyjna
  6. Pozabankowe usługi finansowe

Bybit is a top-three cryptocurrency exchange by volume, boasting 60 million users worldwide since its establishment in 2018. Our platform is designed for both crypto investors and traders, offering a professional environment with an ultra-fast matching engine, 24/7 customer service, and comprehensive multilingual community support. We take pride in our cutting-edge technology that ensures seamless trading experiences and our commitment to security and user satisfaction. Bybit’s dedication to excellence is further demonstrated through our strategic partnership with Formula One’s reigning Constructors’ and Drivers’ champions, the Oracle Red Bull Racing team. At Bybit, we continually innovate to provide the best services and features, such as advanced trading tools, educational resources, and competitive fees. Our mission is to empower our users with the tools and support they need to succeed in the dynamic world of cryptocurrency trading. Join us and be part of a global community that’s leading the way in the cryptocurrency industry. Whether you are a seasoned trader or a newcomer to the crypto world, Bybit is here to support your journey with integrity, reliability, and cutting-edge solutions.

Musisz wiedzieć

3,0

Średnia

7 tys. recenzji

The best Cex in crypto

27 grudnia 2024

Dear User,

Thank you for your positive feedback! We're thrilled to hear that you consider Bybit the best CEX in crypto. Your support motivates us to continue delivering top-notch services.

Best regards,
Team Bybit

Nie mam dostępu do wielu opcji…

Nie mam dostępu do wielu opcji aplikacji, zostały mi ograniczone z niewiadomego powodu.

23 grudnia 2024

Szanowny Użytkowniku,

Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które mogły wyniknąć z tej sytuacji. Abyśmy mogli pomóc i zbadać sprawę, prosimy o podanie UID oraz numeru Case ID. Jeśli nie posiadasz Case ID, możesz go uzyskać, wypełniając ten formularz: https://i.bybit.com/4O9abyG. Dzięki tym informacjom będziemy mogli sprawdzić Twoje konto i szybko rozwiązać problem ograniczeń.

Zespół Bybit

Jak narazie najleprza giełda.

14 października 2024

Drogi Użytkowniku,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że Bybit jest dla Ciebie najlepszą giełdą. Zobowiązujemy się do zapewnienia płynnej obsługi i ciągłego ulepszania naszej platformy. Jeśli masz jakiekolwiek sugestie lub dalsze uwagi, prosimy o podzielenie się nimi. Jesteśmy do Twojej dyspozycji!

Z pozdrowieniami,
Zespół Bybit

Jesteście bandą kryminalistów i…

Jesteście bandą kryminalistów i złodziei, których działalność polega w dużym stopniu na oszukiwaniu własnych klientów. Poraz kolejny zostalem oszukany przez waszą biorąc udział w wydarzeniu PUZZLE HUNT. Bez podania przyczyny uniemożliwiacie odbiór nagrod, odpowiadacie po kilku dniach. Bez podania konkretnej przyczyny jak również Bez ŻADNYCH DOWODÓW uznajecie ze klienci nie dotrzymują warunków regulaminu, a sami niejednokrotnie łamaliscie swoje własne zasady. Za niedotrzymanie regulaminu z waszej strony jedynie co wam grozi to słowo PRZEPRASZAMY. Złodzieje i oszuści. MOJ UID 159128495

23 grudnia 2024

Szanowny Użytkowniku,

Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za wszelkie frustracje lub nieporozumienia związane z Państwa doświadczeniem w wydarzeniu PUZZLE HUNT. Zależy nam na tym, aby wszystkie obawy klientów były traktowane poważnie, a naszym celem jest zawsze zapewnienie uczciwego i przejrzystego procesu dla wszystkich uczestników.

Aby móc Państwu pomóc i przeanalizować tę sprawę, będziemy potrzebować numeru identyfikacji sprawy (Case ID). Można uzyskać go, wypełniając ten formularz: https://i.bybit.com/4O9abyG. Po otrzymaniu numeru, dokładnie przyjrzymy się sytuacji i podejmiemy działania w celu rozwiązania problemu.

Język

Wszystko ok, do czasu kiedy zabraliscie aktualizacje aktualizacje po polsku

21 grudnia 2024

Drogi użytkowniku,

Dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiemy, że aktualizacje w preferowanym języku są ważne. Doceniamy Twoje uwagi i zachęcamy do informowania nas o innych sugestiach.

Pozdrawiamy,

Bardzo dobra aplikacja

Bardzo dobra aplikacja. Intuicyjna z mnustwem opcji do analizy. Dodatkowy plus, ze mozża ja połączyć z Trading View co dodatkowo poprawia szybkość w zawieraniu tranzakcji i poleprza analizę. Jast tak dobra, że nawet nie przeszkadza mi to, że to apka na tel. To znaczy xawsze unikalem i unikam takich aplikacji bo poprostu na komputerze jest wszystko przejzyste ii prostrze w uzyciu ale ta aplikacja tak dziala, ze bez problemu i nerwow dzialam juz na telefonie. SZCZERZE POLECAM

20 września 2024

Drogi Użytkowniku,

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że korzystanie z naszej aplikacji jest dla Ciebie intuicyjne i efektywne. Doceniamy Twoją opinię o integracji z Trading View i płynnym działaniu na urządzeniach mobilnych. Będziemy dalej udoskonalać aplikację, aby zapewnić jeszcze lepsze doświadczenia.

Z pozdrowieniami,

Giełda się rozwija

Giełda się rozwija, jest dobra płynność, nic się nie zawiesza, aby tak dalej

19 grudnia 2024

Drogi Użytkowniku,

Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniasz płynność i sprawne działanie Bybit. Twoje wsparcie motywuje nas do dalszego doskonalenia i zapewniania jak najlepszych doświadczeń.

Super giełda

Super giełda, wszystkie operacje przebiegają bardzo szybko.

16 grudnia 2024

Caro Utente,

Grazie per il tuo feedback positivo! Siamo felici di sapere che sei soddisfatto della velocità e della fluidità delle operazioni su Bybit. Siamo impegnati a offrire un'esperienza senza intoppi per tutti i nostri utenti.

Cordiali saluti,

Bybit to najlepsza giełda na świecie

Bybit to najlepsza giełda na świecie

18 grudnia 2024

Drogi Użytkowniku,

Dziękujemy za wspaniałą opinię! Jesteśmy zachwyceni, że uważasz Bybit za najlepszą giełdę na świecie. Twoje wsparcie wiele dla nas znaczy, i będziemy nadal ciężko pracować, aby zapewnić Ci jak najlepsze doświadczenie handlowe.

Czy mógłbyś jednak zaktualizować swoją recenzję do 5 gwiazdek, aby lepiej odzwierciedlić Twoje odczucia? 1 gwiazdka oznacza negatywną opinię.

Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować pomocy lub mieć sugestie dotyczące ulepszeń, skontaktuj się z nami.

Wszystkiego

Wszystkiego

14 grudnia 2024

Gentile Utente,

Grazie per il suo feedback. Se c'è qualcosa di specifico che desidera condividere o se possiamo assisterla in qualche modo, non esiti a contattarci. Siamo qui per aiutarla!

Cordiali saluti,
Team Bybit

Przelew na bybit z konta bankowego .już…

Przelew na bybit z konta bankowego .już 2 tydzień czekam .zero kontaktu mailowweg nikt nie odpowiada tylko maszyna.13959606 case id
Ogólnie porażka

2 grudnia 2024

Szanowny Użytkowniku,

Serdecznie przepraszamy za opóźnienie w realizacji przelewu bankowego. To nie jest doświadczenie, jakie chcemy zapewniać naszym użytkownikom. Zapewniamy, że traktujemy takie problemy bardzo poważnie i zobowiązujemy się do ich jak najszybszego rozwiązania.

Aby lepiej pomóc, prosimy o podanie numeru Case ID za pośrednictwem tego formularza: https://i.bybit.com/4O9abyG. Umożliwi nam to dokładne zbadanie Państwa sprawy i przekazanie aktualizacji.

Dziękujemy za cierpliwość i doceniamy Państwa wyrozumiałość, podczas gdy pracujemy nad ulepszaniem naszych usług.

Same pozytywne doświadczenia.giełda…

Same pozytywne doświadczenia.giełda działa zgodnie z moimi oczekiwaniami

8 grudnia 2024

Drogi użytkowniku,

Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z Bybit są tak pozytywne i że nasza platforma spełnia Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest dla nas bardzo ważne.

Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować pomocy lub mieć pytania, śmiało się z nami skontaktuj.

Super aplikacja

Szczerze powiedziawszy to zacząłem od 50 dolarów a teraz mam już ponad 300 i to w tydzień zarobiłem. Na początku to wszystko wygląda skomplikowane lecz po czasie i przeczytaniu co do czego to robi się wszystko jaśniejsze i lepiej zrozumiałe. Ogólnie to polecam zacząć, trzeba trochę czasu poświęcić w ciągu dnia na zabawę bo trzeba pilnować wykresów ale w pełni to się opłaca.

12 grudnia 2024

Drogi użytkowniku,

Dziękujemy za podzielenie się pozytywnym doświadczeniem! Cieszymy się, że odniosłeś sukces na Bybit i że uważasz naszą platformę za przejrzystą i łatwą do zrozumienia. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz pomocy, śmiało skontaktuj się z nami.

Jak crypto to tylko ByBit

Najlepsze nagrody dla nowych. Ciekawy program poleceń. Bardzo niskie prowizję. Przyjazna Apka.

12 grudnia 2024

Drogi użytkowniku,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że podobają Ci się nasz program nagród, system poleceń oraz doświadczenie z aplikacją. Jeśli masz jakiekolwiek sugestie lub potrzebujesz pomocy, śmiało skontaktuj się z nami.

Prawdopodobnie oszustwo

Prawdopodobnie oszustwo. Stanowczo odradzam korzystanie z tej giełdy, w dniu 29 listopada dokonałem wpłaty przelewem SWIFT i do dnia dzisiejszego nie zaksięgowano tego na moim koncie. Utworzyłem zgłoszenie do support bybit tydzień temu i nic zero odpowiedzi zero kontaktu. Prawdopodobnie jestem ofiarą oszustwa przez bybit lub giełda zaczyna mieć jakieś kłopoty finansowe. Dziś jest środa po niedzieli zgłaszam oszustwo na policję jeżeli do końca tygodnia sprawa się nie wyjaśni. Masakra
I co jeszcze wam dać na ogólnym forum odcisk palca zdjęcia dokumentów? Wasz support od czego jest? Jeżeli w ogóle jest skoro na forach prosicie o dane. Poważnie to jakaś masakra. Wpis uaktualniłem 13.12.2024 r., przelewu dalej nie ma, jak zapowiadałem po niedzieli idę zgłosić sprawę na policję.

29 listopada 2024

Drogi użytkowniku,

Serdecznie przepraszamy za niedogodności spowodowane opóźnieniem w przetwarzaniu Twojej wpłaty. Zapewniamy, że traktujemy takie sprawy bardzo poważnie.

Aby szybko rozwiązać problem, prosimy o podanie swojego UID i ID zgłoszenia:

Jak znaleźć UID: https://www.bybit.com/en/help-center/article/How-to-check-your-account-UID

Formularz do uzyskania Case ID: https://i.bybit.com/4O9abyG

Po przesłaniu tych informacji natychmiast przekierujemy sprawę do odpowiedniego zespołu, aby ją rozwiązać.

Zespół Bybit

Pobranie apki i rejestracja na koncie…

Pobranie apki i rejestracja na koncie szybciutka. Ale nagroda za logowanie z reflinka już jakiś babol i chyba celowe utrudnianie

7 grudnia 2024

Szanowny użytkowniku,

Przepraszamy za niedogodności związane z odebraniem nagrody za polecenie. Jeśli problem będzie się powtarzał, prosimy o przesłanie swojego UID oraz Case ID w celu uzyskania dalszej pomocy.

Instrukcja, jak znaleźć swój UID: https://www.bybit.com/en/help-center/article/How-to-check-your-account-UID
Formularz do uzyskania Case ID: https://i.bybit.com/4O9abyG

Z wyrazami szacunku,

Bybit najlepsza giełda.

Bybit jest dobrą giełdą pod względem szybkości i transakcji wszystkie przelewy wpłaty wypłaty odbywają się bardzo szybko. Jest przejrzysta i oferuje duże możliwości zarabiania.

11 grudnia 2024

Szanowny użytkowniku,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniasz szybkość i przejrzystość naszej platformy, a także możliwości, które oferuje.

Jeśli masz jakiekolwiek sugestie lub dalsze uwagi, podziel się nimi z nami. Twoje zadowolenie motywuje nas do ciągłego doskonalenia.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Bybit

Od kilku miesięcy nie mogę wypłacić…

Od kilku miesięcy nie mogę wypłacić pieniędzy, pisanie maili nic nie daje. Mój identyfikator sprawy 14107090. Moje UID224330941.

10 grudnia 2024

Szanowny użytkowniku,

Serdecznie przepraszamy za spowodowane niedogodności. Zauważyliśmy Twój identyfikator sprawy i UID, i natychmiast przekażemy tę sprawę odpowiedniemu zespołowi do dalszej analizy.

Proszę mieć pewność, że robimy wszystko, co w naszej mocy, aby jak najszybciej rozwiązać tę sprawę.

Zespół Bybit

Opinia.Obsługa oraz zabezpieczenia na…

Opinia.Obsługa oraz zabezpieczenia na najwyższym poziomie.Brakuje mi możliwości robienia przelewów w systemie SEPA.

10 grudnia 2024

Drogi użytkowniku,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę i zabezpieczenia. Twoja sugestia dotycząca przelewów w systemie SEPA jest dla nas cenna, przekażemy ją odpowiedniemu zespołowi do rozważenia.

Jeśli masz inne uwagi lub pytania, zapraszamy do kontaktu.