Założyłem bybit w lipcu i nie narzekam jak narazie. Minus za kyc bo miałem małe problemy ale po kontakcie z supportem wszystko git. Zero oplat za depozyt fiat i wszystko szybko na koncie. Wypłata dota... Zobacz więcej
Bardzo dobra aplikacja. Intuicyjna z mnustwem opcji do analizy. Dodatkowy plus, ze mozża ja połączyć z Trading View co dodatkowo poprawia szybkość w zawieraniu tranzakcji i poleprza analizę. Jast tak... Zobacz więcej
Jak dla mnie pierwsza i ostatnia aplikacja z kryptowalutami z tego względu że jest najlepsza, wszystko jasne i przejrzyste. Szczerze powiedziawszy to zacząłem od 50 dolarów a teraz mam już ponad 300... Zobacz więcej
Bybit is a top-three cryptocurrency exchange by volume, boasting 60 million users worldwide since its establishment in 2018. Our platform is designed for both crypto investors and traders, offering a professional environment with an ultra-fast matching engine, 24/7 customer service, and comprehensive multilingual community support. We take pride in our cutting-edge technology that ensures seamless trading experiences and our commitment to security and user satisfaction. Bybit’s dedication to excellence is further demonstrated through our strategic partnership with Formula One’s reigning Constructors’ and Drivers’ champions, the Oracle Red Bull Racing team. At Bybit, we continually innovate to provide the best services and features, such as advanced trading tools, educational resources, and competitive fees. Our mission is to empower our users with the tools and support they need to succeed in the dynamic world of cryptocurrency trading. Join us and be part of a global community that’s leading the way in the cryptocurrency industry. Whether you are a seasoned trader or a newcomer to the crypto world, Bybit is here to support your journey with integrity, reliability, and cutting-edge solutions.
Dubai, Zjednoczone Emiraty Arabskie
Ukradli mi 400€ bandziory (właściciele aplikacji bybit)

Odpowiedź od Bybit
Tragiczna platforma- ściema w każdym calu- po wpłaceniu eur i wymianie na usdc brak mozliwości ponownego kupienia eur- paranoja, jakieś machlojki, trzeba przesuwać po jakichś śmiesznych portfelach- na tych operacjach i wreszcie po jakimś cudzie wylazłam stamtąd i nigdy więcej!!! a narzekałam na coinbase i binance heheheheh ten badziew bybit w badziewiu jest naj! i nie musicie sie wysilać badziewiaki z teo szajsu , ze jest wam przykro- bo w goleniu ludzi te przykrości wam mijają. zamknąć ten szajs!

Odpowiedź od Bybit
Sprawa wyjaśniona. Trwało to miesiąc prawie, ale środki wypłacone.

Odpowiedź od Bybit
Zagadka na dzisiaj 100 dolarów minus 21% zgadnijcie ile to jest 😉 jeśli pomyślałeś że 79 dolarów to byłeś w błędzie według Bybit to wynosi zgadnijcie ile ? Tak to wynosi zero 🤯 według nich to likwidacja
Mam na to screeny z trade i mogę to udowodnić
Także uważajcie gdzie inwestujecie swoje pieniądze

Odpowiedź od Bybit
Z konta na Bybit,com przelałem niewielką kwotę ETH na Bybit.EU, pomimo zweryfikowanego konta - zarówno na Bybit.com jaki i Bybit EU (mam włączone gg autentyfication) - wychodzący jest sprawdzany do 3 dni, to jest jakaś aberacja, macie wszystkie dane łącznie z numerem buta a mimo to potrzebujecie do 3 dni aby sprawdzić przelew z com do eu!!!! Nie polecam, będę zamykał to konto, zaraz jak wpłynie wpłata, albo jeśli wpłynie.
Co ciekawe po zrobieniu przelewu dostałem maila, że potwierdzają depozyt, ale środków na koncie mnie ma :(
Aktusluzacja: środki dotarły, ale nadal nie rozumiem w jakim celu na podwójnie zabezpieczonym koncie, przelewane środki z Bybit.com na Bybit.eu są blokowane z powodu konieczniści dodatkowego sprawdzenia, dodam że ooba konta są na mnie, widać że jest problem z szybką wypłatą środków co nie raz jest konieczne. Radzę wszystkim wziąć to pod uwagę zakładając konto na Bybit.

Odpowiedź od Bybit
Najgorsze co moglo mnie spotkac tak zablokowany nie korzystam bo nie moge nic zrobic mam 150 USDT nie moge wyciagnac przez autenticaor 😬😬😬😬😬😬

Odpowiedź od Bybit
Najgorsza aplikacjia jaka spotkałem na którą w płaciłem 650 dolarów i nie mogę wypłacić nawet przez ZEN

WITAM.
CZEKAM ZS KONKRETNS ODPOWIEDZIA Z SUPPORTU NA TEMAT MOJEJ POZYCJI KTÓRA NIEWIADOMO JAK SIE ZAMKNEŁA 4 TYS PRZED CENA LIKWIDACJI NA STRACIE 863 USDT. SPRAWA CIAGNIE SIE JUZ OD PONAD MIESIACA I NIE POTRAFIA USTALIC CO SIE STAŁO. ZENUJACE MOIM ZDANIEM. RESZTA SRODKOW ZABLOKOWANA. Czy to tak trudno jest sprawdzic dlaczego pozycja została zamknieta?. [Bybit] Your case number is #16877961

Odpowiedź od Bybit
Support giełdy to tragedia. Założyłem konto, wpłaciłem niewielką kwotę, zweryfikowałem się niby ok. Po tygodniu postanowiłem dorzucić kilka złotych i co, i jajo. Brak możliwości wpłaty ( ID 01JK45FT7E9TBNPJ3PXSBXD9A4) , wypłaty pewnie też. Dosłałem im masę dodatkowych dokumentów, weryfikacja miała trwać 48h, a mijają 2 tygodnie i cisza. Napisałem dodatkowe zgłoszenie( # 15546378) i też nikt nie raczy odpowiedzieć. UID: 415073536

Odpowiedź od Bybit
Bybit miał się zająć moją sprawą priorytetowo. i co od 23.01.2025r. minęło 2 tygodnie. 26 stycznia otrzymałam od nich kolejną wiadomość zebym sprawdziła swoje konto na Bybit a jak nie ma tam pieniędzy to żebym im wysłała screeny. Wysłałam 3 screeny. I od tamtej pory cisza. Oni oszukują klientów zresztą poczytajcie inne opinie zanim wpłacicie tam pieniądze. Nigdy nie spotkałam się z takim ignorowaniem klienta jeszcze w podmiocie związanym z finansami. Pieniądze wpłaciłam 10 grudnia i na pewno już ich nie zobaczę. Wpłacasz kasę na jakiś koniec świata i w sumie nie masz możliwości ich odzyskania jeśli z dobrej woli ci ich nie oddadzą. Tu nie ma nawet kontaktu z klientem.
[Bybit] Your case number is #14351374

Odpowiedź od Bybit
Złodziejskie szmaty..wyłudzają kasę poprzez blik...nie dajcie się nabrać...

Odpowiedź od Bybit
Scamowe akcje promocyjne. Wziąłem udział z dziewczyna w akcji promocyjnej gdzie za rejestrację oraz kupno za 100$ krypto vana, użytkownik miał otrzymać 25sztuk vana. Po zakończeniu promocji nie otrzymaliśmy tokenow a po naszym zgłoszeniu otrzymaliśmy po MIESACU odpowiedź, że naruszyliśmy regulamin xdddd
Numer zgłoszenia 14813747

Odpowiedź od Bybit
Ni stąd ni z pietruszki jakieś pudełeczko na monitorze zaczęło wyskakiwać podczas rejestracji z 5 tys niespodzienki zachęty na start okazało się scamem, po 3 min jak to bywa ostatnim czasem resetowania haseł, co by kto nie zhakował konta i zniszczył dorobek życia , zanudziło mnie i bardzo rozdrażniło, a samo podejście do robienia pieniędzy online dla początkujących może być zniechęcające, nie był to sposób dla mnie najlepszy, jako uczeń zaczynający zarobek online porzuciłam dalsze plany nawet nie logując się do konta. Dlatego zmieniam punkty.

Odpowiedź od Bybit
No niestety muszę pisać tu co to za linka mi poddajecie tu jak i tak już to konto jest z hakowane.obecnie moje dane które wam wysłałem zakładając ta piramidę finansowa już nie istnieją.

Odpowiedź od Bybit
Bybit to najgorsze dziadostwo jakie kiedykolwiek widziałem , blokująca środki już od małych sum !!! i żądają KYC i AML pomimo ich legalności totalne dno i gów..o !!!

Odpowiedź od Bybit
Bybit to piramida finansowa na którą wpłacisz a później blokują stronę główną wypłaty i tak dalej. UID 373258677

Odpowiedź od Bybit
Nie polecam oszukują klientów naciągają ludzi zwykle oszuści wpłacisz po czym masz blokadę na wszystko.omijac to dziadostwo jak najdalej.uid 373258677

Odpowiedź od Bybit
Nie polecam firmy, Po zweryfikowaniu tożsamosci i kupnie kryptowalut za zaledwie 2000zl, przy następnej tranzakcji za kilkaset złotych, bybit żada ode mnie potwierdzenie adresu zamieszkania, zadwiadczenie o zarobkach , kopie dowodu, wyciąg z banku za ostatnie 3 miesiace i wlasnorecznie podpisane dokumenty ze to ja robilem przelewy. To jakas maskara, proba wyludzenia danych. Zakupy za ponad 2000zł, a oni chca wiedziec wiecej niz polski urząd skarbowy, omijać to badziewie z wysp dziewiczych
UID 393859036

Odpowiedź od Bybit
Bybit jest jak dla mnie najlepszą giełdą, pod względem czytelności, łatwości obsługi. Polecam