Topkwaliteit broek, die bij ontvangst helaas net wat te lang bleek te zijn. Gelukkig biedt Bukser een ruilservice en dus kon ik de broek retourneren en ontving ik enige dagen later een maat korter, di... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Netjes ontvangen op moderne locatie (voldoende parkeergelegenheid) lekkere espresso ( volgende keer wel in een kleiner kopje😇!) De zeer vriendelijke en enthousiaste Nino nam rustig de tijd, heel leu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Broek besteld op de Bukser site. Wat ik zocht snel gevonden. Bestelde broek werd snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding, pasvorm is top. Kortom, een tevreden klant.
Reakcja na opinię
Nu voor de tweede keer Bukser jeans gekocht. Service en pasvorm perfect maar de jeans zijn zeer kwetsbaar. Nu uit de doos al kleine beschadigingen. Had hem eigenlijk terug moeten sturen maar had hem n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bukser Jeans is hét merk dat zich richt op het leveren van stijlvolle en kwalitatieve jeans voor de formele gelegenheden en voor de professionele, stijlvol geklede man. Het is opgericht door Nino Sumah, een enthousiaste en gedreven ondernemer die een passie heeft voor hoogwaardige mode en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Nino's visie voor Bukser Jeans is duidelijk: hij wil ervoor zorgen dat onze jeans de favoriete keuze worden voor mannen bij formele gelegenheden en een essentiële rol spelen in hun garderobe. Hij begrijpt dat kleding meer moet zijn dan alleen een esthetische keuze. Daarom legt hij de nadruk op duurzaamheid en ethisch verantwoorde praktijken in het productieproces van onze jeans. Nino gelooft dat mode een positieve impact moet hebben op de wereld en bijdraagt aan een betere toekomst. Een van de kenmerken waar Nino bijzonder trots op is, is de unieke pasvorm van Bukser Jeans. Hij begrijpt dat comfort en zelfverzekerdheid essentieel zijn bij het dragen van kleding, en hij heeft dan ook veel aandacht besteed aan het creëren van de perfecte pasvorm. Met lengtematen variërend van 32 tot 38 bieden we een ruim assortiment aan, waardoor we lange mannen zoals Nino zelf de mogelijkheid geven om jeans te vinden die perfect bij hun lengte passen. Dit maakt Bukser Jeans uniek en onderscheidend. Bukser Jeans is meer dan alleen een kledingmerk. Het is een statement van stijl, duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We nodigen gelijkgestemde individuen en potentiële partners uit om met ons samen te werken en deel uit te maken van onze missie om hoogwaardige, maatschappelijk verantwoorde mode te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via info@bukserjeans.com om de mogelijkheden te verkennen en gezamenlijk te streven naar een stijlvolle en duurzame toekomst.
Ambachtweg 2, 5731 AG, Mierlo, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mooie spijkerbroeken welke lekker zitten, zowel zakelijk als casual helemaal prima. Prima respons klanten service, vanwege twijfel over de maat en ter voorkoming van heen en weer sturen van spijkerbroeken uiteindelijk wel een pas sessie gedaan. Was een leuke en nuttige ervaring en weet nu precies welke maat ik voortaan moet bestellen. Bedankt!

Odpowiedź od Bukserjeans
Ik heb een bestelling gedaan en het artikel blijkt (nog steeds) niet op voorraad. Ik moet daar zelf achteraan, dat vind ik niet netjes. De producten zelf zijn prachtig.

Odpowiedź od Bukserjeans
Broek met perfecte pasvorm, top kwaliteit en goede service en communicatie

Odpowiedź od Bukserjeans
Heerlijke jeans ! Fijn bedrijf om een aankoop te doen. Heb ook gebruik gemaakt van de private fitting. Super fijn advies gehad van Nino. Ik zou zeggen als je een jeans zoekt. Bestel een Bukser.

Odpowiedź od Bukserjeans
Bestellen is eenvoudig en de broek wordt snel geleverd. En de broek ziet er goed uit en zit erg lekker

Odpowiedź od Bukserjeans
Gewoon super makkelijk te bestellen en snelle levering. Maar het belangrijkste. Echt topbroeken. Zitten zo lekker.

Odpowiedź od Bukserjeans
Leveren van een nieuw product gaat reuze snel. Retourneren lukt als je een printer hebt voor de retour label. En wil je het aankoopbedrag ook terug dan moet je geduld hebben. De broek voelt goed aan maar hij zat bij mij wel heel slobberig. Jammer ik er veel van voorgesteld!

Odpowiedź od Bukserjeans
Kijk! Zo kan het dus ook! Na een eerdere review waarin je als klant niet helemaal tevreden bent, en zelfs de eigenaar er alles aan doet om de klant een goed gevoel te geven. Dat resulteert dus gelijk in mooie oplossing en voor hen een nieuwe bestelling die ik zojuist heb geplaatst. Kortom, tot kwaliteit, uitstekende klantenservice en dus een zeer tevreden klant

Odpowiedź od Bukserjeans
Ik draag al jaren bijna dagelijks jeans naar kantoor en was altijd drager van een ander bekend merk.
Maar eerlijk: de kwaliteit vond ik de laatste jaren minder worden. Zelfs de knopen zijn vervangen door een rits, terwijl een echte jeans wat mij betreft knopen hoort te hebben.
Daarom bestelde ik bij wijze van proef een Bukser.
De kwaliteit van de Bukser is echt top, prachtige stof, perfecte pasvorm. Ik heb er direct drie besteld!
Voor mij is dit dé echte olympisch kampioen onder de jeans. 🏆👖 ga zo door!

Odpowiedź od Bukserjeans
De Bukser jean was niet beschikbaar in de juiste broek lengte maat. Bukser heeft vervolgens een deel van de kleermakerkosten betaalt.

Odpowiedź od Bukserjeans
Mooi product. 1 e keer gekocht. Bevalt goed icm duurzaamheid. Was voor mij een eye-opener.

Odpowiedź od Bukserjeans
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.