Boven verwachting , dacht probeer voor de zoveelste keer kl sokjes en super blij mee en aan geraden voor me zus ben benieuwd want schoen maat 36 en heel slank bedenk ik zullen de sokjes met elastiek... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alles ging goed en volgens afspraak Prima socks maar gelukkig komt het blote voeten seizoen er weer aan. Vind de hoeveelheid mail die je krijg voor en na je aankoop verschrikkelijk veel ga me daarvoor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sneaker sokjes zijn in het echt zoals het in de omschrijving staat, sneller geleverd dan in eerste instantie werd aangegeven. Super fijne sokjes, zonder teennaad en blijven goed zitten.
Reakcja na opinię
Hi levering gaat netjes op tijd, wel vaak brievenbus pakketje tegen pakketpost tarief. Maar de kwaliteit van de sneakersokken vind ik tegen vallen. Na enkele keren dragen al slijtage bij de teen dus d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SOLIT socks zijn de eerste stijlvolle enkelsokken en sneakersokken die nooit meer afzakken. Dankzij de speciale weeftechniek in de band blijft de sok op zijn plaats zonder dat deze knelt om de enkel. Nooit meer frustraties en irritaties door afzakkende sokken. SOLIT is in 2019 opgericht door Olaf en Tim uit hun eigen frustratie met afzakkende en stijlloze sokken. Met een passie voor kwaliteit en stijl hebben zij SOLIT socks ontwikkeld om een definitieve oplossing te bieden voor dit veelvoorkomende probleem. Dankzij de stijlvolle designs in de band zorgen SOLIT socks voor de finishing touch van elke outfit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen bieden SOLIT sokken jou buiten functionaliteit ook ultiem comfort. De beste bamboe enkelsokken en katoenen enkelsokken vind je bij SOLIT. Bij SOLIT socks staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om jou de beste kwaliteit en service te bieden. Probeer SOLIT socks vandaag nog en ervaar het verschil. Geen gedoe meer met afzakkende sokken, alleen maar comfort en stijl.
Napisane przez firmę
In Nederland en België
Johan Enschedeweg 64, 1422DR, Uithoorn, Holandia
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Heb een hele partij sokjes van vorig jaar.
Allemaal afzakkertje,
Deze eindelijk de goede!!!!!
Wat een fantastische sokken! Ik heb direct een nieuwe bestelling gedaan voor nog meer sokken.

Odpowiedź od SOLIT socks
Kwaliteitsvolle sokken die niet van je voeten schuiven.

Odpowiedź od SOLIT socks
Snelle levering en je krijgt wat ze beloven.
Ze zitten super en ze blijven zitten egaal welke schoenen ik draag.

Odpowiedź od SOLIT socks
De sokken zijn zoals beloofd en snelle levering.

Odpowiedź od SOLIT socks
Ik heb voetkousjes gekocht in de hoop dat deze niet onder de voeten gingen kruipen. Jammer maar ze blijven niet zitten.

Odpowiedź od SOLIT socks
Is de enigste sokken die niet draaien en blijft zitten, zoveel sokken geprobeerd. Mijn man heeft ze nu ook en bevalt uitstekend

Odpowiedź od SOLIT socks
Een paar was in te kleine maat geleverd en het bedrag is netjes overgemaakt op onze betaalrekening.

Odpowiedź od SOLIT socks
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.