Bij Meesters op Canvas werd actief met mij meegedacht over de ideale afmetingen van de schilderijen, waarbij ook rekening werd gehouden met mijn budget. Toen ze arriveerden leken de kleuren op het eer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We hebben een prachtige canvas in lijst besteld bij Meesters op Canvas. Vooraf hadden we best wat vragen die allemaal uitgebreid zijn beantwoord door Hans. Het bestelproces en levering waren perfect.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hans heeft mij optimaal en zeer snel geiinformeerd, in het bijzonder omdat ik nogal veel vragen had. Hij is zeer klantgericht, professioneel en is eveneens heel duidelijk en mijn vertrouwen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Je kiest een schilderij uit die je graag wilt hebben. Daarna bepaal je de grootte en kiest (eventueel) een bijpassende lijst. Zelfs over de kleurstelling, iets donkerder of lichter, heb je inspraak. D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Meesters op canvas koopt u prachtige replica's van beroemde schilderijen, met tevredenheidsgarantie. Uw favoriete schilderij geprint met topkwaliteit inkt op topkwaliteit canvas. Als kunstkenners met 18 jaar ervaring in het verkopen van reproducties van beroemde schilderijen, kunt u verzekerd zijn van een prachtige replica van uw favoriete schilderij. Wij leveren graag maatwerk en geven graag advies zodat u precies de canvasprint krijgt die u wenst. Wij hebben ons in 2024 aangemeld bij Trustpilot zodat iedereen een indruk kan krijgen over onze dienstverlening en de kwaliteit van onze producten.
Knapzaksteeg 3, 3882 TG, Putten, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede service en snel geregeld! Mooie canvas ontvangen en zeker het geld waard!

Odpowiedź od Meesters op canvas
Naast een prachtig schilderij (replica) van Klimmt, was service en communicatie ook top. We zijn zeer tevreden.
Heb via de overzichtelijke website eind december 2024 een winterlandschap gekocht van B.C. Koekoek met lijst. Deze is 2 weken geleden goed verpakt bij ons afgeleverd. Het hele proces van bestelling tot bezorging is goed en vlot verlopen. Het schilderij is mooi en ben ik heel tevreden mee.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Op de webstek terecht gekomen van deze aanbieder. Had het werk niet standaard staan, noch de afmetingen.
Geduldig werd alles overlopen en werden diverse opties aangereikt.
Eens aangekomen overtrof het werk alle verwachtingen!!
Het minste wat je kan zeggen is dat deze firma zéér klantvriendelijk is.
Aan te raden!
Prachtig klassiek schilderij van Mesdag besteld. Goede kwaliteit en mooi nagemaakt. Kleuren zijn prachtig. Zijn er heel blij mee.
Voor de 2e keer een schilderij besteld. Zoals eerder prima service en uitstekende kwaliteit. Ook over de afmetingen zijn goede adviezen gegeven. Zonder meer een aanrader!

Odpowiedź od Meesters op canvas
Het aanbod op de site is zeer divers. Het bestellen ging eenvoudig, de communicatie verliep goed en de aflevering verliep volgens afspraak. Uitstekende website.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Een mooi schilderij van een overleden huis dier laten maken je ziet het verschil niet tussen de foto en het schilderij echt fantastisch.Er is een goede communicatie en ook een groot vertrouwen van de kant van budgetschilderij.nl ik heb al meerdere schilderijen laten maken altijd top.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Goede communicatie en helder aanbod. Afspraken nagekomen.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Wij bestelden 2 schilderijen. De heer Steenbergen was attent en snel in zijn communicatie en hield ons goed op de hoogte. De schilderijen zijn zoals we gehoopt hadden en we zijn er erg blij mee. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Los gezien van het geweldige product wat ze geleverd hebben is het meedenken en voorbeelden laten zien om te komen tot mijn wens, fenomenaal.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Prachtige werken, heel mooi gedaan.
Een echte aanrader.
Alles zeer correct verlopen 👍top

Odpowiedź od Meesters op canvas
Ik heb een fantastisch mooi schilderij ontvangen, echt heel mooi gedaan en de lijst er omheen is ook echt vakwerk. De levertijd in totaal was ongeveer 2 maanden. Ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling!

Odpowiedź od Meesters op canvas
Er hing een fletse nagemaakte schilderij aan de muur en wilde graag een mooiere. Maar die waren veel te duur. Verder gezocht en kwamen uit bij butgetschilderij. We hebben de kelderkamer besteld.we werden steeds op de hoogte gehohuden.Wat we kregen was buiten verwachting zo mooi !! Buiten onze verwachtingen.v

Odpowiedź od Meesters op canvas
Geweldig schilderij ben er enorm tevreden over. Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Zeer vriendelijk mail contact erg proffesioneel.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Dit is de ideale manier om schilderijen die zelfs in de musea hangen ook thuis aan de muur te hebben. Ze benaderen wonderwel ook het origineel. De prijzen zijn zodanig dat het niet bij één hoeft te blijven.
Vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Je heb de neiging om hierna te zoeken naar een volgend schilderij.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Niet alleen was het eindresultaat prachtig, maar ook de communicatie en snelheid van levering was prettig.

Odpowiedź od Meesters op canvas
Zeer onlangs een schilderij op canvas van Koekkoek besteld. Dat is zeer vlot gegaan. Om zeker te zijn van het schilderij is eerst nog een foto gestuurd. De verpakking was ook goed. Kortom alles in één keer prima verlopen..

Odpowiedź od Meesters op canvas
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.