Meesters op canvas Recenzje 79

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bij Meesters op Canvas werd actief met mij meegedacht over de ideale afmetingen van de schilderijen, waarbij ook rekening werd gehouden met mijn budget. Toen ze arriveerden leken de kleuren op het eer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben een prachtige canvas in lijst besteld bij Meesters op Canvas. Vooraf hadden we best wat vragen die allemaal uitgebreid zijn beantwoord door Hans. Het bestelproces en levering waren perfect.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hans heeft mij optimaal en zeer snel geiinformeerd, in het bijzonder omdat ik nogal veel vragen had. Hij is zeer klantgericht, professioneel en is eveneens heel duidelijk en mijn vertrouwen... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Je kiest een schilderij uit die je graag wilt hebben. Daarna bepaal je de grootte en kiest (eventueel) een bijpassende lijst. Zelfs over de kleurstelling, iets donkerder of lichter, heb je inspraak. D... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep malarski
  2. Studio artystyczne
  3. Wywoływanie zdjęć

Napisane przez firmę

Bij Meesters op canvas koopt u prachtige replica's van beroemde schilderijen, met tevredenheidsgarantie. Uw favoriete schilderij geprint met topkwaliteit inkt op topkwaliteit canvas. Als kunstkenners met 18 jaar ervaring in het verkopen van reproducties van beroemde schilderijen, kunt u verzekerd zijn van een prachtige replica van uw favoriete schilderij. Wij leveren graag maatwerk en geven graag advies zodat u precies de canvasprint krijgt die u wenst. Wij hebben ons in 2024 aangemeld bij Trustpilot zodat iedereen een indruk kan krijgen over onze dienstverlening en de kwaliteit van onze producten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Aanbevelingswaardig

Goede communicatie, goede kwaliteit en goede prijs/kwaliteit verhouding!

14 listopada 2025

Beste,
Dank u voor uw review. Fijn dat u onze communicatie, kwaliteit en prijs waardeert!

Oceniono na 5 z 5

Hele mooie print en erg fijne en…

Hele mooie print en erg fijne en zorgvuldige communicatie door de verkoper.

3 listopada 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste KvdH, dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u onze kwaliteit en service op prijs stelt!

Oceniono na 5 z 5

Efficiënte en goede service, mooi canvas als eindresultaat

Ben super tevreden met mijn canvas, de communicatie, advies, afstemmen welk formaat, etc was heel prettig en efficiënt. De bestelling en tijdigheid van levering was on point. Het canvas zelfs 2 trappen omhoog getild. Perfecte bezorging en fijne communicatie met Hans Steenbergen

7 listopada 2025

Beste Bregje,
Hartelijk dank voor je geweldige review! Fijn dat je tevreden bent over onze service en vooral met het eindresultaat. Graag tot een volgende keer.

Oceniono na 4 z 5

De goede ervaring was de snelheid waar…

De goede ervaring was de snelheid waar mee geleverd is. Wat ik als minder heb ervaren is het verschil in prijs voor een witte lijst om het schilderij. Verschil van 80 bij 120 ( 42 ) en 100 bij 150 (94 euro ) was te groot vind ik. Daarom niet voor gekozen

15 listopada 2025

Beste,
Dank voor uw 4 sterren waardering!
Overigens kost een witte lijst in het formaat 80*120 cm € 79,00 ;).

prima ervaring !

De communicatie was van begin tot einde aangenaam en helder. De print zelf beantwoordt geheel aan de verwachtingen en is mooi uitgevoerd.

10 października 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste Gianni, dank voor uw 5 sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de canvasprint en over onze service.

Goede ervaring!

Mooie lijst, mooi schilderij (qua kleuren), prima communicatie, goed verpakt en volgens afspraak bezorgd!

7 października 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste Remo, hartelijk dank voor uw positieve recensie. Graag toto een volgende keer.

Oceniono na 5 z 5

Prachtig canvas van Jan Mankes…

Prachtig canvas van Jan Mankes gekregen. Erg blij mee. Goede communicatie over de bestelling.

15 września 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste Joke, dank u wel voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent!

Goede uitleg

Goede uitleg, prettige en duidelijke communicatie via email, heel mooi en degelijk resultaat.

15 września 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste Annette, dank u voor uw review. Erg fijn dat u tevreden bent over het bestelproces en het resultaat.

Oceniono na 5 z 5

Topkwaliteit van product en service

Ontzettend tevreden over zowel de kwaliteit van het schilderij als de service. Snelle reactie en mogelijkheid om met spoed te leveren, zodat het voor de verjaardag in huis was. Zowel de lijst als de print zijn echt waanzinnig mooi. Heel blij mee!

9 września 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste Cathelijne, dank u wel voor uw zeer positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! graag tot een volgende keer.

Prachtige canvas binnen

Prachtige canvas binnen. Fijn om hier te bestellen. Hans is kunstkenner en dat maakt zijn advies van meerwaarde.

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste heer Kerst, dank u voor uw positieve beoordeling. We zorgen er inderdaad voor dat de canvasprint er precies zo uit ziet als het originele schilderij.

Oceniono na 5 z 5

Topbedrijf met een persoonlijke topadviseur

Wij hebben in 2024 kennis gemaakt met "Meesters op canvas". De service, de persoonlijke adviezen van de heer Steenbergen en de uitvoering van het werk (Monet) waren uitmuntend. Beter is niet mogelijk. Dit jaar bestelden wij twee nieuwe werken (Breitner en Picasso). Opnieuw persoonlijke adviezen, zeker geen standaard behandeling en een verrassend mooi resultaat. Zelfs een werk dat niet in de catalogus stond, kon op verzoek vervaardigd worden. En de prijzen zijn, in vergelijking met andere bedrijven, laag.
Kortom: Dit bedrijf kunnen wij iedereen aanraden. Topkwaliteit met de heer Steenbergen als persoonlijk topadviseur!
Lia en Gerard Defourny

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste mevrouw en mijnheer Defourny, Hartelijk dank voor uw fantastische review. Heel fijn dat u onze service, en natuurlijk het eindresultaat, zo waardeert! Een tevreden klant is voor ons altijd topprioriteit. Graag tot een volgende keer.

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd en voldoet aan de wens

Snel geleverd en voldoet aan de wens. Communicatie verliep prettig

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste Sarah, dank voor uw 5 sterren review. Graag tot een volgende keer.

Mooie doeken!

Onlangs een doek van van Gogh: tuin in bloei aangeschaft. Kleuren zijn prachtig, goed ingepakt verzonden.
Achteraf had ik het toch graag groter willen hebben en voorzien van een lijst.
Dus het schilderij zal nog wel worden verplaatst en zal er een nieuwe ophangen.
Weet alleen nog niet welke.
Misschien tip om een mogelijkheid op de site te maken met een foto van je wand en het schilderij er in te plakken zodat je het echt ziet of de grootte goed is.

1 maja 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Dank u hartelijk voor uw positieve recensie. Fijn dat u tevreden bent! Uw tip zullen we gaan onderzoeken. Graag tot een volgende keer.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle goed verpakte levering. Ik ben zeer tevreden al had ik de print wel iets lichter van kleur willen hebben, heb daar geen inspraak op gehad. Dus advies om hier wel naar te vragen.
Ik zou zondermeer hier een volgende keer weer bestellen.

26 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Hans denkt mee en geeft advies

Hans denkt mee met de foto voor het schilderij. Hij geeft advies over kleurstellingen en als je een iets afwijkende versie wilt wordt dat met de betreffende kunstenaar overlegd.
Wij hebben nu het 2de schilderij ontvangen en is weer echt zeer mooi geschilderd. Andere sites zullen ook best goed zijn, maar het persoonlijk advies van Hans is toch wel belangrijk hoe de compositie eruit komt te zien.
Kortom, 5 sterren!

16 maja 2025

Prima reproducties

De reproducties van Meesters op canvas zijn prima. Levering volgens afspraak.

14 marca 2025

Odpowiedź od Meesters op canvas

Beste HJAG, Dank voor uw beoordeling! Graag tot een volgende keer.

Oceniono na 5 z 5

Ruime keuze, voldoet geheel aan de verwachtingen.

Ruime keuze, voldoet geheel aan de verwachtingen. Fijn advies gegeven. Geleverd conform levertijd en afspraken, goed verpakt. Ga zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

10 marca 2025

Beste mevrouw Stienen,
Fijn dat u tevreden bent! Dank u voor uw positieve recensie. Graag tot een volgende keer!

Schitterende replica - uitstekende communicatie

Als verrassing voor mijn man heb ik 'Op straf' van Emile Claus besteld. De communicatie verliep zeer vlot en uiterst vriendelijk. Het advies over de kleuren was eveneens top! Elke vraag werd meteen beantwoord. En uiteindelijk, waar het om draaide: het werk is degelijk verpakt aangekomen en het is ronduit schitterend geworden! Om het met mijn man's woorden te zeggen: 'het is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen'

25 lutego 2025

Beste mevrouw Bellen,
Dank u zeer voor uw heel positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze werkwijze en dat het cadeau zo gewaardeerd werd!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej