1. Wypożyczalnia sprzętu na przyjęcia

Napisane przez firmę

BS LEJ – Pålidelig, fleksibel og lokal eventudlejning i Nordsjælland. BS LEJ gør det nemt for dig at skabe mindeværdige arrangementer – uanset om det drejer sig om en intim sammenkomst eller en stor fest. Med et bredt udvalg af udstyr – fra borde, stole og porcelæn til telt, musikanlæg, lys samt bar- og kaffemaskineløsninger – leverer BS LEJ alt, hvad du skal bruge til din begivenhed. Virksomheden sætter en ære i problemfri booking og førsteklasses kundesupport, så du kan fokusere på at værdsætte øjeblikket uden bekymringer. Prisniveauet er tydeligt og tilgængeligt: fx fra kun 12 kr. for borde og stole, 3 kr. for porcelæn, bestik eller glas og 100 kr. for musikanlæg og lys. BS LEJs centrale placering i Helsingør, betyder hurtig levering og lokal service, hvilket gør det bekvemt for kunder i Nordsjælland. Kort sagt: BS LEJ kombinerer assorteret, kvalitativt lejegrej med nem adgang og en kundevendt tilgang – ideelt for alle typer arrangementer.

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Absolut 5 stjerner

Absolut 5 stjerner. De er bare så serviceminded. Vi var helt trygge ved at bestille hos dem. Alt det vi manglede til vores fest, havde de. Levering og afhentning til tiden. Seriøse og 100% pålidelige. Kan kun anbefales.

5 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi havde en virkelig god oplevelse med BS lej

Vi havde en virkelig god oplevelse med dette udlejningsfirma!
Vi lejede både telt, højtaler og øvrigt udstyr til vores arrangement, og det hele fungerede bare perfekt fra start til slut. Kommunikationen var hurtig og professionel, og vi oplevede stor fleksibilitet i forhold til vores behov.
Alt udstyret var i rigtig god stand og nemt at anvende, og opsætning/nedtagning forløb uden problemer. Det gav os ro til at fokusere på selve arrangementet.
Vi kan klart anbefale dem til andre, der skal holde fest eller event – vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen!

16 maja 2026

Super god service

Super god service både i forbindelse med at finde det rigtige tilbud og en hurtig ombytning af defekt fadølsanlæg.
Stor anbefaling herfra.

28 lutego 2026

Hej Dan

Tusind tak for de 5 stjerner og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse – både med at finde det rigtige tilbud og med den hurtige ombytning af fadølsanlægget. Vi ved, hvor vigtigt det er, at udstyret bare virker, og derfor forsøger vi altid at reagere hurtigt, hvis noget driller.

Tak for anbefalingen. Du er selvfølgelig altid meget velkommen hos os igen.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. God service hele vejen igennem, levering og afhentning gik godt og anlægget fungerede upåklageligt.

30 stycznia 2026

Kære Peter

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at både service, levering og afhentning fungerede, som det skulle – og at anlægget kørte upåklageligt hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og står selvfølgelig klar igen, næste gang der skal holdes fest 😊

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og dialog vedr

Super hurtig levering og dialog vedr. leje af fadølsanlæg. Vil vende tilbage en anden gang.

6 września 2025

Kære Malene

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at både levering og dialog fungerede godt ved leje af fadølsanlægget.

Vi sætter stor pris på din tillid – og du er selvfølgelig meget velkommen igen næste gang, der skal holdes fest 😊

Super god service

Super god service. Alt passer. Gulvet til teltet passer i størrelsen. Super fedt højtaler system og mixer. Fadølsanlægget var et must til vores studenter-gilde-fest. Det virkede perfekt og nemt at bruge/sætte op.
Alt blev leveret og hentet efter aftale👍

9 sierpnia 2025

Hej Juan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 🙏 Vi er rigtig glade for, at alt levede op til forventningerne, og at både telt, gulv og anlæg gjorde jeres studenterfest til en god oplevelse 🎉
Vi håber at få lov til at hjælpe jer igen en anden gang!

Mange hilsner
BS LEJ

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej