Kongsvang Rengøringsservice Recenzje 11

Wynik TrustScore: 2 na 5

2,0

1. Usługa sprzątania
  2. Usługi sprzątania

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kongsvang er en virksomhed med en klar holdning til uddannelse, miljø, integration og kvalitet. Vi vælger vores kunder med omhu og tør sige fra, hvis vi og vores personale ikke passer ind i virksomhedens profil og opgave.

2,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Dårlig oplevelse hos Kongsvang i Odense

Kongsvang i Odense har efter min oplevelse været en meget dårlig arbejdsplads.
Jeg har arbejdet inden for rengøring i snart 12 år og har aldrig tidligere oplevet en lignende situation.

Jeg blev opsagt uden forudgående dialog og uden nogensinde at være blevet informeret om, at der skulle være problemer med mit arbejde. Jeg har ikke modtaget advarsler eller fået kritik tidligere og har tværtimod ofte hjulpet ekstra, når der var behov.

At modtage en opsigelse via mail uden en samtale var meget chokerende, og jeg oplever ikke, at medarbejdere bliver behandlet på en fair eller ordentlig måde.
100% uprofessionelt
Selv en stjerne er højt sat

16 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Truer ansatte med at blive fyret

Truer ansatte med at blive fyret, når de sygemelder sig.
Der skal ringes mellem 05 og 07. Og der afviser servicleder opkaldet.
Er sat til 2 t og 15 min. Men det kan aldrig overholdes. Og får ikke løn for overtid.

26 listopada 2025

Virkelige dårligt

Virkelige dårligt, men bliver behandlet som skrald og men for en opsigelse unden nogen chancer eller en god forklaring… de lyver om alt..

4 lipca 2025

Advarsel❗️

Advarsel❗️

Hold jer væk fra denne virksomhed - rengørings niveauet er langt under værdig standard. Erhvervsrengøringen på f.eks Dokk1 Hovedbiblioteket er mangelfuld eller ikke eksisterende. Ansatte som ingen faglig stolthed besidder og en ledelse som udviser ligegyldighed over for deres kunder.
En stjerne er højt sat og desværre minimum for denne anmeldelse.

HOLD JER LANGT VÆK fra denne virksomhed❗️

30 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Betaler ikke løn til tiden

Men bliver lidt træt af at men skal altid holde styre på dine timer hver måned!hvis men ikke skriver dine egen timer til siden så kan du har risiko for ikke for de timer du har arbejdet.
Næsten hver måned jeg skulle mangle noget

De rigtig god til at ringe når de har brug for hjælp til at gøre rent for exm,en hele børnehave for 3 timer som det er umuligt at være færdig til tiden,men selvom du er færdig du ville ikke få timerne til tid.
Også kommer inspektøren hvor de ringer kun når de har brug for hjælp men når de skal rette på deres fejl angående løn og timer eller når du har brug for at fast arb så lover de at de ringer men de gøre de aldrig !!
1 stjerne fra mig af fordi jeg synes at kongsvang er ikke professionelt nok på den måde de behandler deres medarbajder og general de har ikke styr på noget som helst.

5 stycznia 2022

Total Mogforretning...

Total Mogforretning.... Min Kone Faar et job og bliver bedt om at Starte Samme Dag...Det viser sig at det tager 4x saa lang tid, at gore rent, som de Faar Penge for...Efter Forste Aften, Beder Jeg Hende Sige Op, Da vi SAGTENS Kan finde Arbejde, Hvis Vi vil arbejde Gratis... Jeg Beder Nu Kongsvang Betale Hende , For Hendes Arbejde.... Efter 1 1/2 Maaned, ..Og UTALLIGE HENVENDELSER... HAR HUN STADIG IKKE MODTAGET BETALING, FOR HENDES ARBEJDE.. Dette Firma Snyder aabenbart sine ansatte EN MASSE...Og horer til i STENALDEREN

15 kwietnia 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej