Flot,5år om at sætte en sirene op på…
Flot,5år om at sætte en sirene op på bornholm,pinligt at være så ringe til sit job,fyr hele banden på gråt papir.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg var så flink at køre ud i rabatten for at brs kunne få to af deres lastbiler forbi. Det resulterede, på grund af regnen i, at jeg skred ud. Jeg ringede straks til brs og bad dem om at lade de to biler køre lidt tilbage og trække mig om, men nej. Jeg fik den besked at jeg kunne ringe efter sos eller anden vejhjælp. Det kalder jeg hjælp til civilbefolkningen, selvom det jo for deres skyld jeg kørte ud i rabatten. Facit: regn ikke med 10 minutters hjælp fra den side. Næste gang holder jeg til højre og så er problemet deres.
Sørger IKKE for at rydde adgang til bunkerne.
Er blot Mette Frederiksens Lakajer.
Må ikke håbe det tager 8 år som med forsvaret fra man beslutter sig til, nu skal der gøres noget. Ved forsvaret er der INTET sket på de 2 første år af de 8 år.
Hvorfor dog lave et varslings system, der skal nå hele befolkningen, og så kræve at Android telefoner har version 11.
Min rigtig fint fungerende telefon har version 6.
Lav dog systemet, så det virker på alle telefoner, der kan modtage en SMS f.eks.
Her ved Bjerge Nordstrand, var der heller ingen sirener at høre.
Fine uddannelser osv, men der ikke styr på en skid og som værnepligtig bliver du behandlet ringe
Latterlig håndtering af stormkrise.
Blev ufrivilligt evakueret fra et område, som blev erklæret normalt og ufarligt kl. 1:30. Kl. 4:30 er området stadig lukket. Håbløse medarbejdere kombineret med uintelligente hjemmeværnsfolk og politi uden myndighed. Hele tåbeligheden flankeret af Vordingborgs Borgmester Michael Smed som sandsynligvis sov, så alle forblev fjernet fra deres hjem i unødvendig mange timer.
Beredskabstyrelsen spiller fallit.
Beredskabstyrelsen spendere millioner af danske kroner, på nyt varslingssystem, der ikke virker overhoved.
Et varslingssystem der bliver omtalt til at skulle tvangsvarsle alle borger i danmark, men alligevel får ingen nogen varsling, fordi systemet ikke virker overhoved og bygger på rent opspind.
Godt gået, at smide millioner af danske skattekroner ud på et system, der ikke virker, bravo.
Flot, flot indsats i Faaborg under virkeligt udfordrende vilkår. I har meget at være stolte af.
Mig og min homie skulle lige til at spille noget cs og hygge på disc og SÅ KALDER I HAM PÅ ARBEJDE!?!?!?
Hvor usympatisk skal man være for at kalde min homie på arbejde når vi lige skal til at spille cs? Der må da være nogle andre der kan hjælpe... det er bare ikke iorden, jeg forventer en god undskyldning efter i har gjordt min aften en smule værre...😡 nu skal jeg jo vente til imorgen med at spille med ham og høre hans dejlige stemme😢
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.