Oceniono na 5 z 5

Danny gav min datter den tro på sig selv som hun havde så meget brug for. Danny løfter der hvor tidligere kørelærer ikke formåede. Med sin behagelige væremåde og tro på at det nok skal lykkes førte ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven. 5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået køre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De stærkeste anbefalinger går direkte til Brøndby Køreskole i Ishøj! Min kørelærer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde køretimerne til et af ugens højdepunkter! Teoriun... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ibrahim Savas er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Jeg skulle generhverve kørekortet og fik teoriprøve og køreprøve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy
  2. Ośrodek szkolenia kierowców
  3. Szkoła nauki jazdy na motorze

Napisane przez firmę

Brøndby Køreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus Brøndby Køreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne køreundervisning med høj faglig standard. Ledelsen har mange års erfaring i branchen og driver også den veletablerede køreskole: Hvidovre køreskole / KørekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus på kvalitet i alle led. For os handler et kørekort ikke kun om at bestå en prøve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, så du føler dig klar – både til teoriprøven, køreprøven og tiden efter. Vores kørelærere er tålmodige, engagerede og vant til at arbejde med både førstegangselever og elever, der har brug for ekstra støtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, så ingen føler sig usikre undervejs. Vi er kendt for høj tilgængelighed og fleksibel planlægning, så undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at være den foretrukne køreskole på Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Efter mere end 10 mdr

Efter mere end 10 mdr. er min søn endnu ikke engang kommet til teoriprøve. Nu pga. at papirer fra kommune og manøvrebane er forsvundet. Kørelærer Patrick gør hvad han kan, men Daniel som er indehaver er det ikke mulig at komme i kontakt med. Selv hos Brøndby kommune er denne skamplet af en køreskole berygtet for at alt sejler. Der er sikkert flere gode kørerlærere tilknyttet skolen, men det administrative er en skandale. Man bliver lovet et forløb på 3-4 mdr. ved betaling D.05.07.2023. Det holder bestemt ikke. Til gengæld kan man være helt sikker på ekstra regninger på timer osv. uden at få bare det mindste overblik over hvornår man bliver tilbudt en prøve. Plat og svindel!!

9 maja 2024

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er selvfølgelig beklageligt at læse om et forløb, der ikke har fungeret som forventet.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at Brøndby Køreskole i dag drives under ny ledelse og med et nyt team. Den anmeldelse du beskriver ligger fra før overtagelsen, og køreskolen drives i dag af et erfarent hold med fokus på struktur i planlægning, god kommunikation og et professionelt undervisningsforløb for eleverne.

Oceniono na 1 z 5

Mødte op til køreprøve med defekt bil

Mødte op til køreprøve med defekt bil, og vil ikke refundere udgifter til opvarmning og køreprøve/gebyr

2 kwietnia 2024

Hej

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at Brøndby Køreskole i dag drives under ny ledelse og med et nyt team. Den oplevelse du beskriver ligger fra før overtagelsen, og køreskolen varetages i dag af et erfarent hold med fokus på sikkerhed, struktur og et professionelt undervisningsforløb for eleverne.

Oceniono na 1 z 5

Min oplevelse med dem har været…

Min oplevelse med dem har været ekstremt skuffende og frustrerende.

Under mine kørelektioner hos dette Køreskole oplevede jeg gentagne gange, at der var andre folk udefra bragt ind til min kørelektioner, hvilket resulterede i forstyrrelser og kommunikation på et sprog, jeg ikke forstod. Dette gjorde det umuligt for mig at lære ordentligt og udvikle mine kørefærdigheder.

Desuden blev jeg konfronteret med kortere lektioner end de aftalte, og jeg blev opkrævet ekstra betaling for lektioner, jeg ikke havde modtaget. Kommunikationen med min kørelæreren blev endda blokeret af ham efter jeg spurgte for fristilling, og sendte ham de 900 Dkk.
jeg skulle kun betale 450 Dkk men han opkrævede 900.. for ingenting .

Alt i alt var min oplevelse med Daniels Køreskole skuffende og frustrerende, og jeg vil på det kraftigste fraråde alle at benytte deres tjenester. Find en anden køreskole, der respekterer dine penge, tid og behov for effektiv undervisning.

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at læse om et forløb, der ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at Brøndby Køreskole i dag drives under ny ledelse og med et helt nyt team. Den oplevelse du beskriver ligger fra før overtagelsen, og køreskolen drives i dag af et erfarent hold med fokus på struktur, gennemsigtighed i forløbet og professionel undervisning for vores elever.

Rigtig god oplevelse

Jeg kørte med Niam hos Daniels Køreskole. Og han er en rigtig god underviser/formidler - både i bilen og til teori.

Han gjorde teorien letforståelig og var altid tålmodig, når vi var ude at køre. Niam er ikke kun en dygtig underviser, men også en god samtalepartner under køretimerne. Han var altid klar med gode råd og vejledning, og han svarede altid hurtigt, når jeg havde spørgsmål eller brug for hjælp.

Jeg følte mig virkelig tryg og godt klædt på til at tage kørekortet.

Jeg kan varmt anbefale Niam og Daniels Køreskole til alle, der ønsker at tage et kørekort.

Anbefaling

Jeg havde en rigtig god oplevelse og forløb hos Daniels køreskole. Jeg havde Naim som kørelærer og det er jeg virkelig taknemlig for at jeg fik! Har kun gode ting at sige 😊
Tusind tak for det hele

Anbefaling! - Naim som kørelærer

Helt klart en anbefaling! Jeg havde Naim som kørelærer og han var super dygtig til sit arbejde. Det gælder både den teoretiske- samt den praktiske del. En tålmodig person der gav en masse konstruktiv kritik og var fokuseret på ens fejl. Virkelig en kørelærer man føler sig tryg hos!

4 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Den varmeste anbefaling til Patrick!

Har haft et fantastisk forløb med Patrick som kørelære. Han er den mest dygtige og tålmodige kørelære, der giver sig tid til alt og er grundig med at forklare tingene. Man kommer heller ikke uden om et godt grin i hans selvskab. Har altid følt mig tryg med ham og der har altid været styr på tingene.
Og hvis man iøvrigt gerne vil bestå det hele i første forsøg, skal man i hvertfald vælge ham😉

Tak til Patrick🙏🏽 Kæmpe kæmpe kæmpe anbefaling!

22 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Patrick er den bedste kørelærer

Jeg havde Patrick som både teorilærer og kørelærer, og havde gjorde det fantastisk. Han var god til at forklare tingene ordentligt samt sørge for at man forstod det hele. Når man var ude og køre med ham var han god til både at lære de forskellige ting grundigt men også sørge for at man blev rolig i trafikken, ved lige at hygge snakke engang imellem. Derudover hurtig til at komme i kontakt med. Bestod min køreprøve i første forsøg, så der må jo være noget om snakken:)
Helt klart en kæmpe anbefaling at vælge Brøndby køreskole!

11 października 2023

Kan kun anbefales

Havde Naim som kørerlærer og teori lærer, meget flink og god til at forklarer tingene, let at kontakte, godt med teori fik 0 fejl på teoriprøve og bestod køreprøve førsteforsøg. Kan kun anbefales.

2 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været super glad for mit valg…

Jeg har været super glad for mit valg om at tage kørekort med Brøndby køreskole. Teori var lærerigt, kurser var nemt tilgængelig, og ikke mindst var min kørelære så dygtig. Jeg havde patrick, som kan klart anbefales. En meget komfortabel og erfarings rig mand, der dygtig til at lære fra sig. Klart en anbefaling

4 sierpnia 2023

Fantastisk forløb med Mark

Fantastisk forløb med Mark
Jeg tog kørekort i Måløv afdelingen, og havde Mark til både teori og Kørelære.
Den bedste Kørelære man kan finde, fleksibel, højt humør, sjov, tålmodig og virkelig dygtig.
Køretimerne var altid noget man så frem til sammen med Mark 🙌🏽

Tusind tak for et lærerigt og fantastisk forløb, det kunne ikke havde været bedre!
Kæmpe anbefalning 🙏🏽

3 sierpnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej