Free spiny z powitalnego przyszły co do minuty, 50 sztuk na Book of Dead, a obrót od wygranych był jasno pokazany zanim zacząłem. Żadnej niespodzianki przy wypłacie.
Zanim wpłaciłam pierwsze pieniądze w niedzielę, dokładnie przeczytałam regulamin, potem na czacie potwierdzili każdy szczegół i wszystko się zgadzało.
Najpierw dodałem Big Bass Bonanza do ulubionych. Później historia była potem widoczna na mobile, na telefonie zapis był widoczny między wiadomościami
Konkretny plus: porównałem saldo z potwierdzeniem; ten sam status czekał po powrocie, na małym ekranie status miał sens bez dodatkowego maila.
Pakiet powitalny do 4 000 zł + 300 darmowych spinów
Sprawdziłem opis rundy bonusowej
Sprawdziłem opis rundy bonusowej, filtr NOWOŚCI działał sprawnie, cały katalog uporządkowany był od razu.
w pociągu wysłałem screen do supportu
w pociągu wysłałem screen do supportu; Aleksander z supportu odnalazł licznik.
limit zakładu przy stole na start
limit zakładu przy stole na start, całe 2 złote stawki, super na pierwszy tydzień!
wypłata w sobotę
wypłata w sobotę, potem niedziela minęła spokojnie, w poniedziałek sprawdziłem i kasa 300 zł już dawno była na koncie
Gdzie indziej regulamin trzeba było…
Gdzie indziej regulamin trzeba było szukać osobno, tutaj bonus był widoczny od razu, prościej się już nie da
Bonus sprawnie doliczony
Bonus sprawnie doliczony, regulamin jasny, tylko na czacie trzeba było poczekać dłużej niż zwykle, ale odpowiedź w końcu przyszła w piątek.
wysłałem screen do supportu w pociągu
wysłałem screen do supportu w pociągu; rozmowa nadal była w oknie.
Sprawdzam regulamin bonusowy co jakis…
Sprawdzam regulamin bonusowy co jakis czas, zawsze spoko i ten sam tekst, kto by to zmienial?
Free spiny z powitalnego przyszły co do…
pierwsze wrażenie
pierwsze wrażenie? cashback nie był wielki, ale zasada naliczenia była czytelna wyglądało to fair 😅
Historia transakcji jest czytelna
Historia transakcji jest czytelna, łatwo znalazłem wpłatę z piątku.
Wkład slotów do wymagań obrotu reloadu…
Wkład slotów do wymagań obrotu reloadu liczony, saldo od razu się zgadzało 👍
kiedyś zmiana limitu wpłat zajmowała…
kiedyś zmiana limitu wpłat zajmowała parę dni, teraz zatwierdzenie przyszło w tej samej godzinie.
W przerwie sprawdziłem
W przerwie sprawdziłem: Po kilku krótkich sesjach kasyno wydaje się po prostu stabilne bez spiny
między mailami wyłączyłem dźwięk w Fire…
między mailami wyłączyłem dźwięk w Fire Joker; karty gier nie przeskakiwały