Free spiny z powitalnego przyszły co do minuty, 50 sztuk na Book of Dead, a obrót od wygranych był jasno pokazany zanim zacząłem. Żadnej niespodzianki przy wypłacie.
Zanim wpłaciłam pierwsze pieniądze w niedzielę, dokładnie przeczytałam regulamin, potem na czacie potwierdzili każdy szczegół i wszystko się zgadzało.
Najpierw dodałem Big Bass Bonanza do ulubionych. Później historia była potem widoczna na mobile, na telefonie zapis był widoczny między wiadomościami
Konkretny plus: porównałem saldo z potwierdzeniem; ten sam status czekał po powrocie, na małym ekranie status miał sens bez dodatkowego maila.
Pakiet powitalny do 4 000 zł + 300 darmowych spinów
Zapisy regulaminu bonusowego zawsze te…
Zapisy regulaminu bonusowego zawsze te same, bez zadnych niespodzianek, naprawde super sprawa.
Po zalogowaniu sprawdziłem minimalna…
Po zalogowaniu sprawdziłem minimalna wpłata; liczba spinów się zgadzała.
Nie do konca wiedzialem co znaczy…
Nie do konca wiedzialem co znaczy status zatwierdzona. wypłata i tak przyszla szybko.
Wypłacono 370 zł na kartę
Wypłacono 370 zł na kartę, po drodze dopytywałem o wyciągu bankowego.
od lipca zauwazylam ze historia gier…
od lipca zauwazylam ze historia gier pokazuje dokladnie to samo co zapamietalam, wszystko bez problemu!
Zanim wpłaciłam pierwsze pieniądze w…
Depozyt 30 zł zaksięgował się po pracy
Depozyt 30 zł zaksięgował się po pracy, najpierw brakowało wyciągu bankowego, po dosłaniu wszystko ruszyło, przez BLIK, akurat po pracy
Reload bonus doliczył się w niedzielę
Reload bonus doliczył się w niedzielę, spiny widoczne, wszystko poszło jak w banku…
Sprawdzałam status wypłaty…
Sprawdzałam status wypłaty codziennie... aha, zapomniałam dodać że konsultant w końcu potwierdził zgodność salda.
Wypłacono 400 zł na Nettelera
Wypłacono 400 zł na Nettelera, najpierw poprosili o potwierdzenia adresu, po dosłaniu poszło gładko
nie robię z tego epopei
nie robię z tego epopei — Kwota w kasie nie skakała po przejściu z laptopa na telefon bez spiny 😅
Napisałem na czacie z telefonu
Napisałem na czacie z telefonu, Bartek sprawdził status, kasa zaraz potem wpadła na Skrill
nie wszystko błyszczy
nie wszystko błyszczy, ale live chat wyjaśnił, czemu free spiny nie weszły po pierwszym logowaniu wystarczyło mi to 😉
Piąta anulowana wypłata z rzędu wraca…
Piąta anulowana wypłata z rzędu wraca na saldo bez problemu w tej samej minucie, w sobotę było dokładnie tak samo, naprawdę to u nich cenię.
Po logowaniu zapytałam na czacie o free…
Po logowaniu zapytałam na czacie o free spiny; ten sam ticket został otwarty, przy tej sesji konto nie zgubiło kroku przy słabym Wi-Fi.
bez wielkiej historii
bez wielkiej historii: Piotr z supportu na centrum wiadomości odtworzyła free spiny, bez lania wody i tyle 🙂
limit wypłat w regulaminie zgadza sie z…
limit wypłat w regulaminie zgadza sie z tym co widac w historii konta, konsultant na czacie to potwierdzil.
nie wszystko błyszczy
nie wszystko błyszczy, ale payout przez karta nie był błyskawiczny, ale status w kasynie był jasny
Konkretny plus
Z telefonu zleciłam wypłatę w niedzielę…
Z telefonu zleciłam wypłatę w niedzielę wieczorem… ekran pokazał oczekującą, po kwadransie już zatwierdzona, kasa na Revolut przed snem.