przeczytałem bonus przed aktywacją w poniedziałek wieczorem; dwie linie salda zostały osobno, w historii konto nie zgubiło kroku po drugim logowaniu.
Napisałem na czacie o drugiej w nocy, Tomek sprawdził konto gracza i podał konkretny termin odpowiedzi na następny dzień roboczy, bez zbędnych pytań.
otworzyłam podgląd wydatków przed zamknięciem strony; kolejna wpłata została odrzucona, rano reakcja była szybka bez dodatkowego maila.
Po powrocie otworzyłam stół live na laptopie; runda i saldo wróciły poprawnie, na małym ekranie reakcja była szybka następnego ranka.
Pakiet powitalny do 4 000 zł + 300 darmowych spinów
Musisz wiedzieć
sprawdziłem listę KYC przed wypłatą…
sprawdziłem listę KYC przed wypłatą między zakupami; format i czas były opisane, u mnie nie było nerwów na starym telefonie
Pierwszy test kasyna
Pierwszy test kasyna: Mała notka przy bonusie oszczędziła mi pisania na live chat i tyle 👍
Wykaz wpłat sprawdzony
Wykaz wpłat sprawdzony. filtr dat też. aha, wszystko bardzo jasne.
Najpierw otworzyłam mail weryfikacyjny
Najpierw otworzyłam mail weryfikacyjny. Później dokumenty były wypisane jasno
otworzyłam podgląd wydatków przed…
Po logowaniu znalazłem ostatni slot w…
Po logowaniu znalazłem ostatni slot w recent games; kafelki gier nie skakały, na małym ekranie status miał sens w pociągu.
Tak po ludzku
Tak po ludzku, Dowód odrzucono, ale powód był konkretny i poprawiłem zdjęcie na razie ostrożny plus
sprawdziłem listę KYC przed wypłatą…
wypłatę zlecałem w tramwaju
wypłatę zlecałem w tramwaju, 120 zł, przelew doszedł przed osiemnastą.
Chciałem tylko sprawdzić
Chciałem tylko sprawdzić: otworzyłam konto, lobby i kasę; kasa była nadal jasna.
Mój test
Mój test: zapytałem mailem o status wypłaty, potem Ola z czatu odnalazła licznik, w profilu ekran był czytelny na starym telefonie.
Pierwszy test kasyna
Zgłoszenie dotyczące bonusu w piątek
Zgłoszenie dotyczące bonusu w piątek
odpowiedź w sobotę
prosta, bez zbędnych pytań
przeczytałem bonus przed aktywacją w…
filtr dat też
aha, wszystko bardzo jasne
Mój test
Mój test: przeczytałem FAQ weryfikacji, potem dokumenty były wypisane po kolei, wieczorem nie ciągnęło mnie po menu z kawą obok.
Gra na tablecie z pękniętym ekranem…
Gra na tablecie z pękniętym ekranem działała lepiej niż oczekiwałem. Przyciski były duże, a fullscreen nie rozjechał układu.
nie robię z tego epopei
nie robię z tego epopei — formularz kontaktowy przeszedł w maila i temat cashoutu dało się śledzić
Napisałem na czacie o drugiej w nocy
mały konkret
mały konkret: sprawdziłam status przelewu; status dalej był widoczny, mała rzecz, w kasie miałem jasność przed serialem.