Podchodziłem do tego ostrożnie, bo nie znałem tu żadnej gry. Zacząłem od listy automatów z najniższą stawką, znalazłem trzy od 20 groszy i przez tydzień grałem tylko na nich, po dwadzieścia minut dzie... Zobacz więcej
Napiszę trochę chaotycznie, bo tak to wyglądało. Wpłaciłem 100 zł w piątek, pograłem na dwóch automatach, nic wielkiego, skończyłem z 260 zł. Zleciłem wypłatę 250 zł, bo dziesiątkę zostawiłem sobie na... Zobacz więcej
Sam formularz wypłaty jest brzydki i pola są za blisko siebie. Działa jednak od pierwszego kliknięcia, a 110 zł zeszło z salda natychmiast i przyszło na kartę w nocy
Chciałem tylko sprawdzić: wznowiłem sesję na iPhone z małą baterią; saldo i strona nadal były na miejscu, przy tej sesji to wystarczyło po krótkiej grze
Poznaj kasyna krypto dla graczy z Polski, oferujące cyfrowe metody płatności, nowoczesne platformy i przejrzyste warunki. Porównaj aktualne opcje na 2026 rok.
time-out na tydzień naprawdę mnie…
time-out na tydzień naprawdę mnie zablokował, bez wcześniejszego wejścia
sprawdzalam saldo bonusowe co chwile
sprawdzalam saldo bonusowe co chwile, nie bylo zmiany przez godzine, konsultant na czacie potwierdzil ze juz gotowe.
Kiedy sprawdziłem niski limit później
Kiedy sprawdziłem niski limit później, czas trwania był podany jasno; przestałem odświeżać.
Chciałam sprawdzić
Chciałam sprawdzić: sprawdziłam status dowodu rano; alert był przed wypłatą, w tym momencie nie było zgadywania przed serialem.
Kiedyś na infolinii czekałam długo w…
Kiedyś na infolinii czekałam długo w kolejce, teraz przez formularz kontaktowy dostałam odpowiedź o saldzie następnego dnia rano, bez czekania.
Nie robię z tego epopei
Nie robię z tego epopei — Max bet nie był ukryty pod długą ścianą tekstu jak dla mnie spoko
Temat wypłaty
Temat wypłaty, potem temat bonusu, na końcu jasna odpowiedź i saldo się zgadza.
sprawdziłam status dowodu rano przed…
sprawdziłam status dowodu rano przed zamknięciem strony; dokumenty były wypisane jasno
po zalogowaniu przed payoutem…
po zalogowaniu przed payoutem wiedziałem, który dokument jeszcze blokuje KYC bez gonienia supportu
Chciałem tylko sprawdzić
Chciałem tylko sprawdzić: dosłałem jeden plik do KYC; status KYC zmienił się później, bez wielkiego wow, po odświeżeniu nie było zgadywania po kolacji.
zgłoszenie 4471
zgłoszenie 4471, wypłata 90 zł zatwierdzona w kwadrans, kasa na Skrill
Najpierw ustawiłem limit na mobile
Najpierw ustawiłem limit na mobile; potem było widać, że połączenie wróciło bez wylogowania.
wypłacili 95 zł na Revoluta
wypłacili 95 zł na Revoluta, wcześniej sprawdzałem limit tygodniowy.
Big Bass działa bez zarzutu
Big Bass działa bez zarzutu, minusem jest tylko wolniejsze łącze w nocy w mieszkaniu.
Wcześniej zaglądałem jeszcze do…
Wcześniej zaglądałem jeszcze do historii gier, potem wróciłem do wypłaty 320 zł, która dotarła na kartę w piątek wieczorem bez opóźnień.
Mój test
Mój test: otworzyłam ticket #7703 o bonus, potem rozmowa nadal była w oknie, w tym momencie detal zrobił robotę po pracy.
mały konkret
mały konkret: otworzyłam stół live na laptopie; ulubione zostało do wieczora, na telefonie dało się iść dalej bez szukania w FAQ
Chciałem tylko sprawdzić
zmieniłem filtr w lobby po telefonie
zmieniłem filtr w lobby po telefonie; ulubione zostało do wieczora, mała rzecz, w praktyce reakcja była szybka na 4G.
Dla mnie ważne
Dla mnie ważne: sprawdziłam telefon i małą wpłatę; saldo zostało czytelne.