Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb gisteren een bril aangeschaft en vandaag binnen gekregen. Buitengewone kwaliteit en je krijgt er zelfs één gratis bij. Krijg alleen maar complimenten.

Oceniono na 5 z 5

Mijn zoon heeft 2 brillen besteld die binnen 2 dagen binnen waren. Goede, mooie, stevige brillen. Echter was er 1 beschadigd. Na die dag een mail te hebben gestuurd, direct antwoord ontvangen en e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor mijn vriend kocht ik afgelopen kerst een bril van een bekende influencer, en afgelopen donderdag heb ik voor het eerst bij Brilsz besteld. Tot mijn verbazing is de kwaliteit precies hetzelfde, ma... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Niet intrappen

Niet intrappen, proberen je geld af te troggelen met kwalitatief slechte brillen en geven dan geen geld terug.

16 października 2023

Odpowiedź od Brilsz

Onze brillen bieden uitstekende waarde voor de prijs die u heeft betaald. We hebben uw eerste retourzending keurig afgehandeld. Helaas heeft u tweemaal een product retour gestuurd. De tweede retourzending hebben wij echter niet ontvangen, en u kunt hier geen bewijs van aanleveren.

Oceniono na 4 z 5

Geweldige deal met 1+1 gratis

Geweldige deal met 1+1 gratis en dankzij de back to school actie kreeg ik ook gratis verzending. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb 4 brillen besteld en ze wreden de volgende dag al geleverd.

6 czerwca 2023

Waardeloze service

Mijn tip: bestel niet bij Brilsz, echt een vreselijk bedrijf. 2 brillen retour gestuurd, op eigen kosten, wegens een missend onderdeel, kreeg alleen 1 bril weer vergoed, de 2e zou gedragen zijn, werd me meegedeeld via een ijskoud mailtje. De gedragen bril zou ook teruggestuurd worden naar mij. Tot op de dag van vandaag geen bril ontvangen, op mijn mail hierover wordt niet gereageerd. Kortom, een onbeschofte en klantonvriendelijke service, wegblijven van Brilsz is mijn advies.

24 lipca 2023
Oceniono na 4 z 5

Wat een geweldige ervaring bij brilsz

Wat een geweldige ervaring bij brilsz! Ik was op zoek naar een nieuwe bril en na het bekijken van hun ruime collectie vond ik de perfecte match. De bestelling verliep vlekkeloos en ik was aangenaam verrast door de snelle levering. Binnen twe dagen had ik mijn nieuwe bril al in huis! De bril zelf is van uitstekende kwaliteit en past perfect. Het is duidelijk dat brilsz veel aandacht besteedt aan de tevredenheid van hun klanten. Ik ben echt dol op mijn nieuwe bril en ik kan brilsz zeker aan bevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsbrillen met een snelle service!

27 maja 2023

Snel binnen

Maandag besteld, dinsdag in huis. Ik ben erg blij met de brillen, en ze waren ook nog eens goed geprijsd. Het is ook leuk dat er een brillen zakje bij zit met het logo erop. Ik ben zeer tevreden!

3 sierpnia 2023

Odpowiedź od Brilsz

Super bedankt voor je review

Team Brilsz

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf, geen enkele sympathie

Waardeloos bedrijf. Brillen besteld, gepast thuis. Toch niet zoals verwacht, dus geretourneerd. Wordt de retour afgekeurd, ik zou de brillen gedragen hebben. Fijn dat het bedrijf dat beter weet dan ikzelf. Het geldbedrag niet terugkrijgen zou mij een zorg wezen, maar de klantbeleving is enorm slecht.

Reactie op reactie: Nu worden mijn woorden ook nog verdraaid: ik zou hebben gezegd dat de postbode de brillen gedragen zou hebben 😂

1 sierpnia 2023

Hallo Dylan,

We hebben uw retourzending ontvangen en u een e-mail gestuurd met foto's van de twee brillen. Helaas waren beide brillen erg vies en vertoonden ze krassen op het frame.

U gaf aan dat de postbezorger de brillen mogelijk heeft gedragen, maar dat lijkt mij onwaarschijnlijk.

Daarom kunnen we de retourzending niet accepteren.

Team Brilsz

Nemen geen retour aan

Ik had twee brillen besteld. Beide brillen waren in het echt toch minder mooi dan op de foto. Ik heb ze gelijk teruggestuurd, want ik wilde mijn geld terug. De brillen had ik teruggestuurd en ik kreeg te horen dat de brillen gedragen zijn terwijl ik ze niet eens langer dan 30 seconden op mijn hoofd heb gehad. Ik wil een gepaste oplossing brilsz!

1 sierpnia 2023

Beste,

We begrijpen dat mensen brillen passen en we accepteren dat graag. Echter, de brillen die u heeft teruggestuurd waren erg vuil en vertoonden krassen. Dit kunnen we uiteraard niet accepteren, zoals vermeld in onze retourvoorwaarden. Het is jammer dat we hier geen foto's kunnen delen van de staat waarin we uw retour hebben ontvangen ;)

Met vriendelijke groeten,

Rotzooi eersteklas. Onprofessioneel bedrijf

Mijn zoon heeft een bestelling geplaatst. Volgens het bedrijf 2x.
Er is één bestelling geleverd waarvan 1 bril kapot. Daar is een nieuwe voor geleverd.
Echter blijven ze erbij dat er een tweede bestelling is maar die hebben wij nooit ontvangen en daar moeten we dan wel voor gaan betalen.
Het mail verkeer is uiterst onprofessioneel zonder naam van degene met wie je contact hebt. En er wordt niet gelezen wat je schrijft. Ze weten niet wat een in gebreke stelling inhoud.
Binnen 2 maanden is de andere bril van de 2 ook al kapot. Waardeloos troep. Afknapper. Als brildrager zou ik dit bedrijf niet aanraden. Beter een goede bril bij een gerenommeerd bedrijf kopen.

14 marca 2023

Hele goede brillen

Hele goede brillen, topkwaliteit! Kwa prijs-kwaliteitsverhouding valt er al helemaal niks over te zeggen. Ik heb 2 brillen besteld, de manquant gold/grey, echt een topbril! Ziet er prachtig uit en zit ook heel fijn. Ook nog de quartzite 2 gold/blue, ook een prachtige bril, alleen de pootjes stonden scheef tegenover elkaar waardoor deze scheef op mijn gezicht zat. Maar gelukkig is de service zo goed, dat ze mij een nieuwe opsturen! Hele mooie brillen en voor een prikkie in mijn mening. Absoluut een aanrader deze site voor iedereen!

16 marca 2023

Oplichterijng maar ik swag

Ik hep massief gouden bril besteld van Brillszsz maar kreeg een plastic montuur dat is niet waar ik voor hep betaald. Ik weet wat goud is want ik hep ook gouden tand

De bril is plastic maar ik ga hem tog dragen

1 marca 2023

Hi,

Wij vermelden nergens dat de brillen van goud zijn. Dit is ook onmogelijk voor de prijs die wij hanteren.

Fijn dat u ze toch gaat dragen.

Verkeerde kettingen gekregen..

2 kettingen besteld.
1. Rope chain 50 cm (goud)
1. Rope chain 55. cm (goud)

Ik kreeg de kettingen binnen en ze waren beiden even lang. Toen ging ik ze maar eens meten en toen bleken beide kettingen 45cm te zijn. Ik heb ondertussen als geprobeerd contact op te nemen via hun website maar heb nog steeds geen reactie terug.

6 marca 2023

Hi,

Wij reageren altijd binnen 24 uur.
Sorry dat u verwacht dat u direct antwoord krijgt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej