Ik heb gisteren een bril aangeschaft en vandaag binnen gekregen. Buitengewone kwaliteit en je krijgt er zelfs één gratis bij. Krijg alleen maar complimenten.
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn zoon heeft 2 brillen besteld die binnen 2 dagen binnen waren. Goede, mooie, stevige brillen. Echter was er 1 beschadigd. Na die dag een mail te hebben gestuurd, direct antwoord ontvangen en e... Zobacz więcej
Voor mijn vriend kocht ik afgelopen kerst een bril van een bekende influencer, en afgelopen donderdag heb ik voor het eerst bij Brilsz besteld. Tot mijn verbazing is de kwaliteit precies hetzelfde, ma... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Super brillen
Twee super leuke brillen besteld. Heel erg blij mee! Bedankt!!
Niet intrappen
Niet intrappen, proberen je geld af te troggelen met kwalitatief slechte brillen en geven dan geen geld terug.

Geweldige deal met 1+1 gratis
Geweldige deal met 1+1 gratis en dankzij de back to school actie kreeg ik ook gratis verzending. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb 4 brillen besteld en ze wreden de volgende dag al geleverd.
Waardeloze service
Mijn tip: bestel niet bij Brilsz, echt een vreselijk bedrijf. 2 brillen retour gestuurd, op eigen kosten, wegens een missend onderdeel, kreeg alleen 1 bril weer vergoed, de 2e zou gedragen zijn, werd me meegedeeld via een ijskoud mailtje. De gedragen bril zou ook teruggestuurd worden naar mij. Tot op de dag van vandaag geen bril ontvangen, op mijn mail hierover wordt niet gereageerd. Kortom, een onbeschofte en klantonvriendelijke service, wegblijven van Brilsz is mijn advies.
Wat een geweldige ervaring bij brilsz
Wat een geweldige ervaring bij brilsz! Ik was op zoek naar een nieuwe bril en na het bekijken van hun ruime collectie vond ik de perfecte match. De bestelling verliep vlekkeloos en ik was aangenaam verrast door de snelle levering. Binnen twe dagen had ik mijn nieuwe bril al in huis! De bril zelf is van uitstekende kwaliteit en past perfect. Het is duidelijk dat brilsz veel aandacht besteedt aan de tevredenheid van hun klanten. Ik ben echt dol op mijn nieuwe bril en ik kan brilsz zeker aan bevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsbrillen met een snelle service!
Snel binnen
Maandag besteld, dinsdag in huis. Ik ben erg blij met de brillen, en ze waren ook nog eens goed geprijsd. Het is ook leuk dat er een brillen zakje bij zit met het logo erop. Ik ben zeer tevreden!

Odpowiedź od Brilsz
Waardeloos bedrijf, geen enkele sympathie
Waardeloos bedrijf. Brillen besteld, gepast thuis. Toch niet zoals verwacht, dus geretourneerd. Wordt de retour afgekeurd, ik zou de brillen gedragen hebben. Fijn dat het bedrijf dat beter weet dan ikzelf. Het geldbedrag niet terugkrijgen zou mij een zorg wezen, maar de klantbeleving is enorm slecht.
Reactie op reactie: Nu worden mijn woorden ook nog verdraaid: ik zou hebben gezegd dat de postbode de brillen gedragen zou hebben 😂

Nemen geen retour aan
Ik had twee brillen besteld. Beide brillen waren in het echt toch minder mooi dan op de foto. Ik heb ze gelijk teruggestuurd, want ik wilde mijn geld terug. De brillen had ik teruggestuurd en ik kreeg te horen dat de brillen gedragen zijn terwijl ik ze niet eens langer dan 30 seconden op mijn hoofd heb gehad. Ik wil een gepaste oplossing brilsz!

Odpowiedź od Brilsz
Top brilletjes en super service
Top brilletjes en super service! Snelle bezorging, blije dochters dus wij gaan zeker nog eens bestellen! Thanks Brilsz
kwaliteit is zeer goed
kwaliteit is zeer goed. snelle verzending maar kon beter ingepakt worden
Rotzooi eersteklas. Onprofessioneel bedrijf
Mijn zoon heeft een bestelling geplaatst. Volgens het bedrijf 2x.
Er is één bestelling geleverd waarvan 1 bril kapot. Daar is een nieuwe voor geleverd.
Echter blijven ze erbij dat er een tweede bestelling is maar die hebben wij nooit ontvangen en daar moeten we dan wel voor gaan betalen.
Het mail verkeer is uiterst onprofessioneel zonder naam van degene met wie je contact hebt. En er wordt niet gelezen wat je schrijft. Ze weten niet wat een in gebreke stelling inhoud.
Binnen 2 maanden is de andere bril van de 2 ook al kapot. Waardeloos troep. Afknapper. Als brildrager zou ik dit bedrijf niet aanraden. Beter een goede bril bij een gerenommeerd bedrijf kopen.
Top service vriendelijk en lossen…
Top service vriendelijk en lossen problemen snel op de brillen zijn goedkoop en mooi
Tijdens mijn bestelling had ik 1 bril…
Tijdens mijn bestelling had ik 1 bril in de winkelwagen gestopt. Toen ik eergister thuis kwam zaten er 2 brillen in het pakket.
Super blij mee! Ze zitten perfect en snel geleverd!
Bedankt Brilsz!
Snelle levering! En goede prijs kwaliteit verhouding! Blij met mijn aankoop
Hele goede brillen
Hele goede brillen, topkwaliteit! Kwa prijs-kwaliteitsverhouding valt er al helemaal niks over te zeggen. Ik heb 2 brillen besteld, de manquant gold/grey, echt een topbril! Ziet er prachtig uit en zit ook heel fijn. Ook nog de quartzite 2 gold/blue, ook een prachtige bril, alleen de pootjes stonden scheef tegenover elkaar waardoor deze scheef op mijn gezicht zat. Maar gelukkig is de service zo goed, dat ze mij een nieuwe opsturen! Hele mooie brillen en voor een prikkie in mijn mening. Absoluut een aanrader deze site voor iedereen!
Top brillen
Top brillen
Geweldige snelle service en mooie kwaliteit voor een klein prijsje
Ga zeker nog meer bestellen
Oplichterijng maar ik swag
Ik hep massief gouden bril besteld van Brillszsz maar kreeg een plastic montuur dat is niet waar ik voor hep betaald. Ik weet wat goud is want ik hep ook gouden tand
De bril is plastic maar ik ga hem tog dragen

Verkeerde kettingen gekregen..
2 kettingen besteld.
1. Rope chain 50 cm (goud)
1. Rope chain 55. cm (goud)
Ik kreeg de kettingen binnen en ze waren beiden even lang. Toen ging ik ze maar eens meten en toen bleken beide kettingen 45cm te zijn. Ik heb ondertussen als geprobeerd contact op te nemen via hun website maar heb nog steeds geen reactie terug.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.