Brekr Recenzje 251

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ich habe mich sehr auf das Fahrrad gefreut als kam war ich hin und weg einfach ein schönes Fahrrad. Nach der ersten Probefahrt bin ich über Kopfsteinpflaster gefahren und der Akku ist raus ges... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I'm riding no.22 of the first production series. Such a brilliant product. You can feel the product is built by team of specialists in innovative electric 2-wheel based transportation. I've had minor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super mooi bedrijf, en ontzettend klant vriendelijk. Reageren ook snel en duidelijk op gestuurde vragen. Ik zou zeker aanraden om langs hun workshop te gaan in Doetinchem, met een ontzettend warm welk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van bestelling tot aflevering dacht Brekr mee. Helaas werd de levering door Corona meerdere keren uitgesteld. Toen hij uiteindelijk geleverd kon worden kwam mij dat niet goed uit ivm een verhuizing.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent
  2. Sprzedawca skuterów

O Brekr

Napisane przez firmę

The electric vehicle of the future has two wheels - and that electric power should be fun and exciting. That's why Brekr bikes have a futuristic design with real user benefits. Ride them, it will make you smile. We promise. ⚡️💚

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Super Brekr

Bereits beim ersten Anblick des Brekr auf der Homepage war ich begeistert! Auch das Gesamtkonzept hat mich überzeugt. Nach Anlieferung meines Brekr war ich vollends überwältigt. Die ersten Fahrten waren eine pure Freude. Es macht einfach Spaß zu Fahren. Auch die Blicke der anderen Verkehrsteilnehmer war die Anschaffung wert.
Nach einem Jahr und über 1.000 km bin ich überzeugt, dass richtige Moped für mich gekauft zu haben!
Vielen Dank an das Brekr-Team

Oceniono na 5 z 5

Ich liebe meinen Brekr (Model B) und…

Ich liebe meinen Brekr (Model B) und vergebe die Höchstpunktzahl. Warum? Weil das Fahren wahnsinnig viel Spaß macht und ich das Design auch nach einem Jahr noch großartig finde. Das Beste ist jedoch der Service. Das Team ist super nett und fährt auch 800 Kilometer für einen Servicetermin. Hut ab und weiter so!

Oceniono na 4 z 5

Alles was duidelijk op 1 detail na

Alles was duidelijk op 1 detail na: bij resterend bedrag staat : wacht op betaling.
Wanneer moet dit voldaan worden?
Ik ga uit bij levering?

Logo Brekr

Odpowiedź od Brekr

Dag Wim,

Dank voor je reactie. Je krijgt van ons later nog een reactie met daarin de bevestiging en alle vervolgstappen voor jouw order. Vlak voor levering dient de restbetaling voldaan te zijn. Voor nu kun je dus lekker achterover hangen en wij gaan aan de slag zodat we jouw Brekr Model F z.s.m. kunnen leveren!

Groet,
Team Brekr

Gewoon goed!

Prettige communicatie en zeer goede service. De brommer rijdt zeer goed als je de kans krijgt om te rijden want je wordt nogal eens aan de praat gehouden met dat ding👍.

28 lutego 2023

Briljant product

Briljant product. Geweldige uitstraling en rijdt super de luxe en strak in de sturing. Ben heel tevreden. Beste aankoop sinds jaren. Er is één nadeel! Je wordt overal nagekeken en soms aangehouden omdat mensen er van dichtbij naar willen kijken. Maar het is dan heel leuk om over de Brekr te vertellen. Je ziet de luisteraar steeds enthousiaster worden.

3 marca 2023

Fijne testrit

Door een testrit te rijden en goede uitleg van de brekr. Goede kwaliteit van het frame en voelt degelijk aan. Het disyn is mooi je kunt hm zo in de woonkamer zetten!
Mis wel een tijdklok op het dashbord om te zien hoelaat het is.

9 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Koop een Brekr voor de service beleving!

Heb mijn Brekr vorig jaar juni gekocht. Dit is een bedrijf welke staat voor deze tijd van klanttevredenheid. Goed bereikbaar, een perfecte service en altijd vriendelijk. Al heb je geen Brekr nodig dan zou ik er alleen al eentje aanschaffen om de goede service te beleven!

5 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Prettige communicatie met medewerkers…

Prettige communicatie met medewerkers (over levertijden/onderhoud e.d.), duidelijke instructie tijdens de levering van de Brekr en een gave introductie over het bedrijf.
In 1 woord: Top!
Ik raad het zeker aan om er een aan te schaffen! Maak nu iedere dag met een grote glimlach gebruik van mijn Brekr Model B!

23 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Nu al zin om te motormuizen!

Ik kreeg goede uitleg over verzekeringen, wat de brommer zoal allemaal kan en ze dachten (keken via google maps) mee na over waar wij de brommer het beste konden laten leveren gezien ik in het centrum woon en daar geen autos konden komen. Al met al, gewoon heel fijn, snel, vriendelijk en duidelijk. Top!

2 stycznia 2023

Topper of flopper

De ontwikkelingen van de Brekr gevolgd en in 2022 besteld. Dit ging prima met alle feedback van Brekr zodat de bestelling klopte met de wensen.
Het aflever proces is top verlopen!
Hou dit niveau vast in de toekomst!

30 grudnia 2022

Fijn bedrijf, goed product

Rondkijkend naar een elektrische scooter kwam Brekr ineens in zicht. Het design sprak me gelijk aan. Het deed me terugdenken aan mijn Honda MB50 uit 1982. Na een proefrit was ik verkocht. Buiten het technisch vernuft, was ik zeer gecharmeerd van de rij-eigenschappen en de handelbaarheid. Gelijk een Brekr besteld met alle opties. Nu, na een half jaar rijplezier, stap ik nog steeds met een grote smile op mijn Brekr. Als je anoniem wil zijn, is dit niet de beste keus. Ik wordt vaak aangesproken, krijg een duimpje en mensen kijken je na. Brekr als bedrijf heeft een fijne visie op haar bedrijfsvoering. Een echt no-nonsens bedrijf, die je ook altijd kunt bellen (geen chatbericht ofzo). Er wordt zeer snel en adequaat gereageerd op e-mails, telefoontjes en vragen.

28 grudnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej