Yarnies / Breiwebshop.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Ze houden zich niet aan de beloofde levertijd. Ik lees net verschillende negatieve recensies, je zou toch verwachten dat de belofte op de site aangepast wordt. Ze wekken verwachtingen die ze niet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben echt helemaal weg van deze webshop!! Echt goede en leuke collecties. Ook voldoende op voorraad, aangezien ik meestal dekens haak heb ik best wel veel bollen in 1x nodig. Ik heb nog niet gehad d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf kiezen tot aan levering werkte alles prima. Makkelijke website, grote keuze. Prima prijzen. Ik kocht een flink aantal bollen Drops Snow, daar ga ik slofjes van breien die gevilt worden in de was... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przędza
  2. Rękodzieło
  3. Sklep hobbystyczny
  4. Sklep z przyborami do robienia na drutach
  5. Sklep z robótkami ręcznymi
  6. Sklep z wełną

Napisane przez firmę

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Pakje niet geleverd

Pakje niet geleverd. Zou wel bezorgd zijn door Post.nl. Ik moest 2 dagen wachten. Nog geen pakje. Weer bericht via website gestuurd (geen telefoonnummer, geen mailadres). Weer werd er gezegd dat het dan wel bij de buren zou moeten zijn. Dat is niet het geval. Negatieve review op website gezet, maar daar is het niet op te zien, alleen maar tienen vandaag. Erg slechte service. Bovendien nog steeds geen pakje.

7 maja 2024

Bedankt voor je reactie!
Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen.

Ik zie wel dat je in contact met onze klantenservice staat over de bezorging je pakket.
Mijn collega heeft PostNL verzocht om een onderzoek in te stellen naar de bezorging. Ze zullen hierover de bezorger in je wijk benaderen.

Indien je pakket niet alsnog boven water komt, dan zullen we deze uiteraard kosteloos opnieuw voor je versturen. ;-)
Je komt bij ons nooit zonder je bestelling te zitten!

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd reageren op onze e-mail. We beantwoorden deze doorgaans binnen 2-3 uur.

Een top van een webshop

Een goede webshop voor alles wat met breien en haken te maken heeft. Duidelijke foto’s met een uitgebreide productinformatie en productspecificatie. Er is een ruime keus aan mooie bolletjes, accessoires enz. Als een bepaald garen niet op voorraad is of je komt net één bol tekort kan je een seintjesbericht sturen, dat werkt uitstekend.
Als je de bestelling hebt geplaatst is het meestal de volgende dag, uiterlijk een dag erna, in huis.
Mocht je een keer de klantenservice nodig hebben dan weet je dat je goed en snel geholpen wordt. De klantenservice is klantvriendelijk en probleemoplossend.

Jammer vind ik dat de breiwebshop geen ‘verlanglijstje’ heeft. Door de enorme keus is het handig om een product vast te zetten zodat je een volgende keer niet weer alles door hoeft te spitten.

Deze webshop is een aanrader voor iedereen die van haken en breien houdt!

11 kwietnia 2024

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Hartelijk dank voor je lieve bericht!
Ik ben blij dat je onze dienstverlening zo ervaart.
Daar doen we het natuurlijk voor. 😀

Je geeft aan dat je een verlanglijstje tekort komt in onze webshop.
Goed nieuws! Zeer binnenkort lanceren we onze geheel vernieuwde webshop met een tal van nieuwe functies.
Een daarvan is absoluut een verlanglijstje. 😻

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de lancering, laat het dan even weten via de klantenservice.
Tot dan!

Oceniono na 1 z 5

Nooit meer bestellen bij breiwebshop.nl!

Zeer slechte ervaring met de kwaliteit van de gekochte merinowol. Na een hand wasbeurt zo veel pillen dat de trui niet meer schoon te maken is en weggegooid kan worden.
Klacht wordt erkend maar geen restitutie van het materiaal! Onbeschofte mensen, koop je wol maar gewoon in een winkel!

21 marca 2024

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat spijtig om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad – dat is natuurlijk niet wat we voor ogen hebben. We begrijpen dat het erg teleurstellend is als je met zorg gemaakte project niet aan je verwachtingen voldoet.

Pillen kan helaas voorkomen bij sommige soorten merinowol, ook bij handwas, maar we begrijpen dat dit geen prettige ervaring is. We hebben je klacht serieus genomen en ons best gedaan om uitleg en een passende reactie te geven. Het spijt ons dat dit niet als voldoende is ervaren.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen – we nemen je feedback mee in onze interne evaluatie. 🧶

Retour duurt heeeeeel lang

Goede spullen..snelle verzending maar zodra je iets retourneert kunnen ze eerst je retour niet vinden...dus bewijs bewaren! ( gelukkig doe ik dat altijd) en duurt het vrij lang voordat je je geld terug krijgt.

5 stycznia 2024

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Dankjewel voor je feedback. Fijn dat je blij bent met onze producten en snelle verzending – maar jammer dat je retourervaring zo moeizaam is verlopen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zélf achter je retour aan moet gaan. 😣

We hebben hier zojuist persoonlijk contact met je over opgenomen.

Update: inmiddels is ons retourproces helemaal vernieuwd en de verwerkingstijd flink verbeterd. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld! 🧶💛

Topwinkel!

Heb al vaak bij hen besteld en ook al vaak contact gehad met de klantenservice als er iets mis ging (vaak door mijn eigen schuld ;) ) en het loopt altijd heel goed. Zijn heel vriendelijke mensen die pro-actief zijn als ze merken dat er iets mis is gelopen met de bestelling. Ze doen hun uiterste best om je zo snel en goed mogelijk te helpen en mijn bestellingen zijn altijd al in orde geweest. Topwinkel!

19 grudnia 2023

Bien emballé, rapide

Très contente de mon achat, prix abordables comparé à certains sites, très bien emballé. Le plus choquant est la livraison, commandé le mardi à 17h et je l’ai reçu le jour suivant à 12h, livraison très rapide j’ai jamais eu ça avec un autre site. C’est chouette de pouvoir commander et pas devoir attendre 1semaine !

6 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Was een product vergeten te bestellen de klantenservice heeft contact gehad met het magazijn,zodat de nabestelling nog met de zending meegestuurd kon worden . Zeer vriendelijke medewerkster via de mail. De volgende dag kwam de zending keurig verpakt! Dit was mijn eerste bestelling, zeer goede ervaring!!

6 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

retour verkeerd verwerkt, krijg ik minder geld terug slecht service

Al twee weken aan het wachten op retourverwerking, ik dacht dat het aan post bedrijf lag maar die heeft mijn snel bewezen dat het optijd geleverd was bij de webwinkel. Na 1 week van ontvangst had ik nog steeds niks gehoord en nam contact op, jammer dat dat ook altijd per mail moet. Zeiden ze dat het langer duurde en nog even moest wachten. inmiddels twee weken verder en nee ik heb me geld nog steeds niet terug. nog nooit eerder zo slechte service meegemaakt

echt verschrikkelijk, stuur ik alles compleet netjes terug, krijg ik 2 weken geen reactie. eindelijk krijg ik wat, is het ook 5 euro minder dan wat ik totaal moet terug krijgen..

11 września 2023

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat ontzettend vervelend om te horen – dat spijt ons oprecht. Een retour hoort netjes, snel en correct verwerkt te worden, en dat is in jouw geval duidelijk niet zo gegaan.

We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je lang moet wachten en dan ook nog een onvolledige terugbetaling ontvangt. Dit had beter gemoeten.

Ondertussen hebben we ons retoursysteem vernieuwd en de interne verwerking verbeterd, zodat we dit soort situaties in de toekomst voorkomen. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld – dat helpt ons om het beter te doen. 🧶

Oceniono na 1 z 5

Slechte retour verweking en…

Slechte retour verweking en communicatie.
Ik heb garen teruggestuurd maar nooit meer iets van ze gehoord. Terwijl ze het geld al geïnt hebben. Niet netjes.

21 sierpnia 2023

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat jammer om te horen – dat spijt ons. Je retour had natuurlijk netjes bevestigd en verwerkt moeten worden, en we begrijpen dat het heel vervelend is als dat uitblijft terwijl de betaling al is gedaan.

We hebben ons retourproces inmiddels geheel vernieuwd en verbeterd om dit soort situaties voortaan te voorkomen. Dankjewel dat je dit onder de aandacht hebt gebracht.

Tevreden klant.

Tevreden klant.
Meerdere malen bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd zoals breiwebshop beloofd.
Zeer goede kwaliteit wol voor prima prijs en met aanbieding zeker interessant om leuke knotten wol te bestellen ook fournituren voor prima prijs.
Contact voor nabestelling verliep vlot en netjes.

12 maja 2023

Klantencontact

Breisel was direct na aantrekken/dragen bij het boord stukgegaan. Had al meerdere truien met Soft tweed garen gebreid ( is wel wat kwetsbaar garen) maar geen problemen mee gehad. Ik heb een melding gedaan met alleen de vraag of er misschien meerdere meldingen over dit garen was. Dit was niet het geval toch heb ik na heel fijn heen en weer mailverkeer, met steeds dezelfde persoon (Lonneke) 10% korting gekregen voor vlgnde bestelling. Positieve punten; snelle reactie’s, meedenken met mogelijke oorzaken en oplossingen.
Contact was erg prettig

13 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Bezorging had een vertraging van 5…

Bezorging had een vertraging van 5 dagen, fout lag bij breiwebshop en klantenservice levert onprofessionele communicatie.

Op de website staat “voor 8 uur besteld, morgen in huis”, maar hier kun je dus niet op rekenen, want in plaats van zaterdag kreeg ik het woensdag pas.

Wat breiwebshop had kunnen doen:
-Pakketten met normale pakketten post mee laten gaan (levert ook op maandag)
- een compensatie op de bestelling leveren

Wat breiwebshop deed:
- 10% korting aanbieden op de volgende bestelling (alsof ik nog een keer bij ze ga bestellen)

4 kwietnia 2023

Beste Eliza,

Hartelijk dank voor je recensie.
Uiteraard vinden we het erg vervelend dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren.
Je heb bij ons op vrijdag (ruim op tijd) een bestelling geplaats en deze zou normaliter dezelfde dag worden verzonden.
Helaas is je bestelling door onverwachtse drukte niet tijdig genoeg verzonden, waardoor deze de volgende ochtend gereed is gemaakt.
Hierop hebben we je direct gemaild om je hiervan op de hoogte te stellen.
In het weekend worden helaas pakketten niet bezorgd, waardoor deze pas na het weekend bij je is geleverd.
Ik kan me indenken dat deze vertraging erg vervelend is en hebben je daarom een coulance aangeboden en gevraagd wat we nog meer of beter voor je kunnen doen.
Hierop hebben we helaas geen reactie meer ontvangen.
Natuurlijk ben je van harte welkom om hier alsnog op in te gaan.

Laurens van Breiwebshop.nl

Oceniono na 2 z 5

Fijne webwinkel slecht retourbeleid/verwerking

super fijne webwinkel met idem producten echter hoe de retouren verwerkt worden is echt heel slecht. Ik heb een aantal naalden retour gestuurd, exact zo als ik ze had ontvangen (zonder verpakking) en nu wordt mijn retour niet geaccepteerd en zouden de naalden gebruikt zijn wat absoluut niet het geval is. Wat een teleurstelling

3 stycznia 2023

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Dankjewel voor je feedback en je vertrouwen in onze webshop en producten – dat waarderen we enorm. Wat jammer dat je retourervaring zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen dat het frustrerend is als een retour wordt afgewezen terwijl je deze naar jouw idee volledig correct hebt teruggestuurd.

We hebben ons retourbeleid en de verwerking inmiddels flink verbeterd en duidelijker ingericht, zodat dit soort situaties zorgvuldiger worden beoordeeld én beter worden gecommuniceerd.

Dankjewel dat je jouw ervaring hebt gedeeld – dat helpt ons om te blijven verbeteren. 🙏🧶

Mooi aanbod

Mooi aanbod, fantastische prijzen, goede communicatie en snelle bezorging. Echt een ontdekking🙂

28 października 2022

Aanrader

Goed product, je wordt goed op de hoogte gehouden vd levering. Wol werd vacuum getrokken geleverd en paste door de brievenbus daardoor. Wat een goede oplossing voor die onnodig grote dozen die vele bedrijven nog gebruiken.

12 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden klant hier!!

De eerste keer een bestelling geplaatst en heel tevreden ermee! Ik bestelde 3 kleuren wol en 2 soorten haken voor de eerste keer op dit webshop. De prijzen waren niet zo duur en vielen best wel mee qua grootte van de artikels. Zeer tevreden ermee!! Goed ingepakt en snel verzonden! Nadeel is alleen dat de verzendkosten voor België wat duurder is, maar dat ligt zeker niet aan de webshop zelf. In ieder geval , bedankt breiwebshop.nl !! :))

11 listopada 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej