Ze houden zich niet aan de beloofde levertijd. Ik lees net verschillende negatieve recensies, je zou toch verwachten dat de belofte op de site aangepast wordt. Ze wekken verwachtingen die ze niet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben echt helemaal weg van deze webshop!! Echt goede en leuke collecties. Ook voldoende op voorraad, aangezien ik meestal dekens haak heb ik best wel veel bollen in 1x nodig. Ik heb nog niet gehad d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vanaf kiezen tot aan levering werkte alles prima. Makkelijke website, grote keuze. Prima prijzen. Ik kocht een flink aantal bollen Drops Snow, daar ga ik slofjes van breien die gevilt worden in de was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Breisel was direct na aantrekken/dragen bij het boord stukgegaan. Had al meerdere truien met Soft tweed garen gebreid ( is wel wat kwetsbaar garen) maar geen problemen mee gehad. Ik heb een melding g... Zobacz więcej
Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen.
Beeldschermweg 5-11, 3821AH, Amersfoort, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mijn bestelling werd de volgende dag met een brievenbuspakje geleverd. Helaas zat de verkeerde kleur in het pakje maar de manier waarop dit werd opgelost was geweldig! Mailtje sturen, meteen een reactie en de volgende dag zat opnieuw een pakje in mijn brievenbus. De klantenservice is echt TOP!
Er was een foutje gemaakt bij de levering van het garen. Naar volle tevredenheid opgelost .
Snel en correct.
Omdat ze me ontzettend goed geholpen hebben met een bolletje van hetzelfde kleurbad weg te leggen en zelfs 2 weken te bewaren totdat ik trug was met vakantie.

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl
Omdat eerst mijn betaling bleef steken en de klantenservice snel reageerde, waardoor het toch lukte om te bestellen. Daarna kreeg ik een mail dat er 1 kleur niet op voorraad was en kreeg ik de keus deze te vervangen of 1 bolletje minder te bestellen. Na mijn antwoord weer snel de reactie dat mijn bestelling werd ingepakt en verzonden. Dus ook al gaat 't soms fout ..... de klantenservice bij Breiwebshop doet heel goed werk!!!!

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl
Update: er is direct telefonisch contact opgenomen om het op te lossen. Er zat een bug in het mailverkeer. Gelukkig nu opgelost, bedankt! Ik durf weer gebruik te maken van de webshop bij herhaalaankoop.
Retourgegevens ontbreken op de website. Meerdere malen contact opgenomen, zoals vermeld staat op de website wordt er uiterlijk binnen 24 uur contact opgenomen. Hier is niets van waar. Tot op heden niets vernomen na meerdere malen het formulier ingevuld te hebben.
Retour is niet gelukt, ik zit hier met een zak vol bollen wol die ik wil retourneren en het bedrijf laat niets horen. Inmiddels is het retour beleid aangepast, maar dit geldt niet voor mijn bestelling.

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl
website heeft veel aanbod. Ik vind het prettig dat je genoeg filters zijn, je kunt precies zoeken naar je interesses. Altijd leuke aanbiedingen. En ook snelle levering, niet alleen een belofte, maar het gebeurt ook. Prima, ik ben een heel tevreden klant. Had al eerder hier gekocht en wist waarnaar ik wilde zoeken en wat ik van het garen mag verwachten.

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl
Snelle bezorging, goede keuze aan breigarens, goede kwaliteit.
Altijd een groot assortiment tegen prima prijzen! Ook deze keer weer prachtig garen, waar ik mooie dingen van ga haken.
Prachtige, ruime keuze. Zeer overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Vlotte aankoop van de artikelen én een zéér snelle levering!!! Voor mij de beste site!!!
Prachtige breigarens , groot assortiment knotten wol goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ook hebben ze een groot assortiment aan breinaalden, knopen ect.
Vandaag besteld morgen in
huis. ( mits de post het niet te druk heeft).
En mocht er iets mis gegaan zijn met een bestelling dan wordt het dezelfde dag opgelost .
Mooie en goede producten maar de belofte dat de levering in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd wordt klopt niet. Ik betaal met iDeal dus de betaling is direct binnen. Toch heb ik de bestelling nog nooit de volgende dag ontvangen

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl
Een bepaalde kleur was uitverkocht. Ik kan simpel een verzoek om een seintje achterlaten. Na ongeveer een week kreeg ik een seintje dat mijn gewenste kleur weer op voorraad was.
Prima service.
Leveringen ook altijd snel en vaak vacuüm verpakt, zodat ze door de brievenbus kunnen.
Supersnelle verzending! Binnen 24 uur in huis 👍🏻
Ik ben super tevreden. Snelle levering en goede spullen.
Ik heb één keer een verkeerde kleur katoen geleverd gekregen. Klantenservice heeft dat heel goed opgepakt. Binnen 1 dag de goede kleur toegestuurd gekregen. Klantenservice reageert trouwens heel snel en vriendelijk. Heel fijn!
Goede kwaliteit katoen en snel en goed verpakt geleverd.
Ik koop regelmatig breigaren of fournituren bij de brei webshop, altijd snelle levering.
Bij kleine hoeveelheden vacuüm verpakt zodat het in de brievenbus past.
Er zijn ook regelmatig leuke aanbiedingen waar ik dankbaar gebruik van maak,
Als ik een probleem heb met een breiwerk mail ik de klantenservice en zij gaan kijken of ze me daar mee kunnen helpen/adviseren.
Zeer tevreden met deze online winkel.