Zamówienie zostało zrealizowane bardzo…
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie, towar spełnił moje oczekiwania, był dobrze spakowany i w pełni sprawny 😁

Odpowiedź od Brastech
Cześć, mam na imię Kamil. Pierwsze używane meble biurowe i metalowe kupiłem do swojej firmy. Szukałem rozwiązania wśród markowych produktów z dobrym stosunkiem jakości do ceny. Znam Twoje problemy magazynowe i biurowe, ponieważ przetestowałem wiele rozwiązań, dotyczących organizacji i wyposażenia przestrzeni, a które rozwiązały moje własne problemy. Z tej idei powstała nasza firma i zespół, w którym najpierw staramy się dokładnie poznać Twoje potrzeby, by potem dobrać odpowiedni produkt. Duże zamówienia i złożone zapytania konsultujemy w grupie i wymieniamy się doświadczeniami. Staramy się też porzucić Wasze obawy przed wyborem mebli używanych i uzasadnić, dlaczego warto zaopatrzyć się w markowy produkt. Za jedną z głównych zasad w naszym zespole stawiamy sobie rzetelne przedstawianie cech naszych produktów. Zależy nam, aby towar, który kupujesz, był zgodny z Twoimi oczekiwaniami. Dlaczego warto zwrócić się do nas z zapytaniem? Bo oferujemy modele wszystkich producentów i wybieramy dla Ciebie najlepsze rozwiązanie dostępne na rynku.
Sątoczno, 5, 77-130, LIPNICA, Polska

Odpowiedź od Brastech
Szukałem fotela z miesiąc ze względu na dużą posturę, aż w końcu trafiłem na materiały Brastech na YT. Dobrałem fotel idealny dla siebie- kinnarps 6000. Fotel przyszedł bardzo dobrze zapakowany oraz w dobrym stanie.Bardzo szybki kontakt z obsługą.
Polecam serdecznie

Odpowiedź od Brastech
Dużo siedzę przy komputerze, więc zdecydowałem się skorzystać z oferty Brastech, żeby ulżyć moim plecom. Zakup jak i dostawa przebiegły wzorcowo. Fotel jest zgodny z opisem i zdjęciami, bardzo funkcjonalny i rzeczywiście dobrej jakości. Przyjechał w dobrym stanie, bo był dobrze zabezpieczony. I przede wszystkim — jest bardzo wygodny. Mój kręgosłup jest wdzięczny!

Odpowiedź od Brastech
Długo szukałem fotela i zupełnym przypadkiem trafiłem na kanał YouTube firmy Brastech. Po obejrzeniu recenzji i porównań wybrałem Haworth Zody. Jakie było moje zdziwienie kiedy po złożeniu zamówienia zadzwonił do mnie Pan Kamil i dopytał o kilka szczegółów mojej budowy ciała. Polecił mi zamianę w tym samym modelu na opcję z jedną dodatkową sprężyną co lepiej współgra z moim wzrostem i wagą.
Fotel otrzymałem szybko i jego stan był taki jak opisywany.
Czysty, bez przedarć, wgnieceń i innych uszczerbków - poza metalowa podstawą na której jest kilka rysek - drobnostka. Fotel bardzo wygodny, łatwo dopasować do siebie, duży plus to konstrukcja z metalu!
Dodatkowo możliwość zwrotu zagłówka, który ostatecznie nie był dla mnie konieczny.
Bardzo polecam zakupy i jeśli ktoś ma wątpliwości - sprawdzenie kanału YouTube lub bezpośredni kontakt. Na pewno pomogą! Świetna obsługa klienta!

Odpowiedź od Brastech
Bardzo, ale to bardzo podoba mi się bezpośredni kontakt ze sprzedawcą oraz przesłane filmiki instruktażowe.

Odpowiedź od Brastech
Zamówiłem krzesło Leapv2 kilka miesięcy temu. Przyszło solidnie zapakowane w kartonie i folii bąbelkowej. Krzesło było złożone i wyglądało jak nowe. Po paru miesięcy testowania jestem zadowolony, że zdecydowałem się na zakup odświeżonego krzesła Leapv2 zamiast kupować nowe płacąc kilkukrotnie więcej.
Na plus zasługują materiały na yt, w których profesjonalnie pokazane jest działanie krzeseł od podszewki.
Polecam!

Odpowiedź od Brastech
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Fotel prawie jak nowy. Dobry kontakt. Dostawa zrealizowana szybko :)

Odpowiedź od Brastech
szybki kontakt, profesjonalna obsługa, towar dobrze zabezpieczony i szybko wysłany, towar 100% zgodny z opisem
nic dodać nic ująć, polecam

Odpowiedź od Brastech
Od dwóch tygodni korzystam z zakupionego fotela i jest rewelacyjny! Zdecydowanie polecam. Używany stan perfekcyjny, po dwóch tygodniach nie odróżniłbym nowego od używanego). Jeśli znajdę miejsce na kolejny to domówię.
Jeśli chodzi dostawę, szybka realizacja, dobrze zabezpieczony.

Odpowiedź od Brastech
Mily i szybki kontakt. Fotel ktory kupilem w super stanie z wszystkimi potrzebnymi funkcjami - napewno bym takiego fotela w sklepie meblowym nie kupil. bardzo dobrze zapakowany i super szybka przesylka.

Odpowiedź od Brastech
Dobre krzesło w dobrej cenie. Materiał na youtube z prezentacją był bardzo pomocny. Dzięki niemu wiedziałem które krzesło będzie dla mnie odpowiednie.

Odpowiedź od Brastech
+ Bardzo szybka wysyłka. Szafy zapakowane wzorcowo.
- Kluczyk do jednej szafy bardzo mocno wygięty. W drugiej szafie bardzo niestarannie zamocowany zamek. Szafa dała się zamknąć dopiero po wyregulowaniu zamka oraz wyprostowaniu mocno wygiętej jednej rolety. Gdzie ta staranna kontrola jakości ?

Odpowiedź od Brastech
Kupiłem przez stronę www używane krzesło biurowe Herman Miller Celle.
Produkt okazał się być w stanie dobrym. Widać, że używany ale nie zajechany - więc jestem zadowolony jak na pieniądze, które zapłaciłem, względem ceny nowego krzesła. Wszystkie mechanizmy sprawne, nic nie jest wysiedziane, jedyne wady to delikatne widoczne oznaki zużycia w niektórych miejscach, jak dla mnie kompletnie nie przeszkadzające.
Wysyłka szybka, sprawna i bez problemowa. Brałem za pobraniem.
Polecam sklep.

Odpowiedź od Brastech
Świetny bezproblemowy kontakt. Produkt zgodny z ustaleniami.

Odpowiedź od Brastech
Super obsługa klienta. Fotel idealnie dobrany po rozmowie z Panem Kamilem. Paczka przyszła dobrze zabezpieczona. Po wypakowaniu otrzymałem fotel w mega dobrym stanie można powiedzieć jak nowy.