Super geholpen aan de telefoon door Dennis, direct een afspraak kunnen inplannen. Anouar kwam langs, had alles wat nodig was mee, super fijn! Had van alles verstand en kon over alles wat vragen en kre... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Afgelopen week is de keurmeester van Brandpreventietechniek.nl geweest voor de 3e keer. Komen al 3 jaar elk jaar netjes op tijd langs om mijn brandblussers te keuren. Nette keurmeester, behulpzaam en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alles verliep volgens afspraak. Vragen die je stelt worden keurig beantwoord. Mocht je het vervolgens niet begrijpen, krijg je extra uitleg. Er word duidelijk tijd genomen voor je. Ik heb nagebeld bij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik werd telefonisch benaderd door een vriendelijke dame die mij attendeerde op de jaarlijkse keuring voor brandblussers. Dit was sinds corona al niet meer gedaan, dus erg blij met deze dienstverlening... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
BPT is gespecialiseerd in het leveren van brandbeveiligingsartikelen en het uitvoeren van onderhoud en keuringen aan brandveiligheidsvoorzieningen. Dit omvat onder andere brandblussers, brandslanghaspels, EHBO- en BHV-koffers, noodverlichting en AED’s, evenals de installatie en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Onze producten en diensten worden ingezet door uiteenlopende doelgroepen, zoals installateurs, vastgoedeigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere klanten. Betrouwbaarheid en kwaliteit vormen daarbij de kern van onze dienstverlening. Binnen BPT staat een professionele werkwijze centraal, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zetten ons dagelijks in voor het waarborgen van veiligheid en continuïteit bij onze klanten. Dit doen wij door hoogwaardige producten te leveren en ervoor te zorgen dat alle brandpreventiemiddelen correct worden onderhouden en voldoen aan de geldende normen en eisen.
Dane kontaktowe
Weteringstraat 14 0015, 7391 TX, Twello, Holandia
- 0552032293
- info@belyou.nl
- brandpreventietechniek.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Uitstekend geholpen door zowel de…
Uitstekend geholpen door zowel de keurmeester als door de klantenservice

Gewoon een goede vakman
Gewoon een goede vakman. Rustig en aardig persoon.

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum
Mooi bedrijf met vriendelijk personeel
Mooi bedrijf met vriendelijk personeel. Aanrader!

Wat een service
Wat een service! In plaats van zelf te bellen, ben ik benaderd door Brandpreventietechniek. Zowel het informeren als de geboden service... van begin tot eind ben ik ontlast.

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum
Zeer efficiënt en service gericht.
Zeer goede ervaring mee gehad,
men is is zeer efficiënt en enorm servicegericht.

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum
Er is transparantie en vlotte…
Er is transparantie en vlotte samenwerking. Bedrijf is efficient en oplosdenkend

Boefjes
Boefjes
Opgebeld onder het mom dat mijn brandblussers al een poos niet gecontroleerd waren. Dat klopte. Ik dacht dus het bedrijf aan de lijn te hebben die deze controles altijd doen. Dat bleek niet zo te zijn. Het waren de boefjes van Brandpreventie Techniek.
Ze verkopen brandblussers voor 160 ex BTW
Zelfde brandblusser op BOL.com 58 euro in de BTW
Controle noodverlichting 29,50 ex BTW per verlichtingspunt. Controle duurt nog geen 30 seconden en de lamp wordt geeneens aangeraakt.
De rekening? Controle van 5 blussers en 2 lampen + 1 nieuwe blusser... bijna 500 euro. Half uurtje werk.
Na controle van de rekening was er een foutje gemaakt? Toen was het opeens 395 euro.
Nog steeds een uurloon wat de meeste topadvocaten niet halen.
Ik heb het betaald (je moest ook ter plekke met PIN betalen?) maar daar heb ik achteraf grote spijt van.
Juridisch gezien kan je ze waarschijnlijk niks maken, maar hier klopt niks van.
Niet aan beginnen dus deze firma.
Niet aan beginnen

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum
Ze proberen zich bij je naar binnen te kletsen
Boeven zijn het. Vallen je ongevraagd lastig en zeggen vervolgens dat jij ze zelf benaderd hebt. Twee keer binnen 2 weken hebben ze een zogenaamde ‘afspraak’ ingepland. Waar kun je terecht om dit soort praktijken tegen te gaan?

Super snel en handig!
Ik heb net geopende zaak, en hier is al jaren geen keuring en geen blussers. Door service van brand preventie techniek die mij heeft benaderd via de telefoon verkom ik nu een boete en heb ik het in korte termijn bij hun laten doen! Heel fijn en super fijne collega’s

Top, AANRADER
Alles is verlopen zoals afgesproken. Zeer vriendelijk, met fatsoenlijke prijzen!

Top bedrijf
Top bedrijf, laagste prijzen van NL. Geen geziek en alles is inorde.

Super tevreden!!!
Ik heb Brandpreventie Techniek over de vloer gehad. Super service, van blussers keuren tot bouwkundige brandpreventie, alles is tip top!

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum
Top service dankjewel dat jullie me…
Top service dankjewel dat jullie me gebeld hebben top!!!!!

Aantrekkelijke prijzen.
Aantrekkelijke prijzen.
Behulpzaam werknemers.
Alles liep snel en correct.

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum
Goed contact gehad omtrent een…
Goed contact gehad omtrent een ontruimingsplan en brandpreventie voor ons pand in Apeldoorn. Aanrader!!

Doświadczenie Trustpilot