BPT klantcontactcentrum Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Afgelopen week is de keurmeester van Brandpreventietechniek.nl geweest voor de 3e keer. Komen al 3 jaar elk jaar netjes op tijd langs om mijn brandblussers te keuren. Nette keurmeester, behulpzaam en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Erg prettig om zo bijgepraat te worden en alles bij langs te lopen. Goede professionaliteit, veel kennis en prettige manier van werken. Concrete tips om op te volgen en goede apparaat controle.

Oceniono na 5 z 5

Alles verliep volgens afspraak. Vragen die je stelt worden keurig beantwoord. Mocht je het vervolgens niet begrijpen, krijg je extra uitleg. Er word duidelijk tijd genomen voor je. Ik heb nagebeld bij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik werd telefonisch benaderd door een vriendelijke dame die mij attendeerde op de jaarlijkse keuring voor brandblussers. Dit was sinds corona al niet meer gedaan, dus erg blij met deze dienstverlening... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu przeciwpożarowego

Napisane przez firmę

BPT is gespecialiseerd in het leveren van brandbeveiligingsartikelen en het uitvoeren van onderhoud en keuringen aan brandveiligheidsvoorzieningen. Dit omvat onder andere brandblussers, brandslanghaspels, EHBO- en BHV-koffers, noodverlichting en AED’s, evenals de installatie en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Onze producten en diensten worden ingezet door uiteenlopende doelgroepen, zoals installateurs, vastgoedeigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere klanten. Betrouwbaarheid en kwaliteit vormen daarbij de kern van onze dienstverlening. Binnen BPT staat een professionele werkwijze centraal, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zetten ons dagelijks in voor het waarborgen van veiligheid en continuïteit bij onze klanten. Dit doen wij door hoogwaardige producten te leveren en ervoor te zorgen dat alle brandpreventiemiddelen correct worden onderhouden en voldoen aan de geldende normen en eisen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 141

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Zeker een aanrader, goede service

Zeker een aanrader. Ik ben gebeld inzake blusser keuringen en een vrijblijvende check-up. Ik dacht dat alles wel goed zat, maar bleek dus dat ik bijna niks op orde had :)

Uiteindelijk heeft de keurmeester mij een advies gegeven wat nodig is. Hij kon direct installeren en dat is ook gedaan. Ik ben heel tevreden over de service en het contact.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Beste Silke, hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling! Fijn dat we u met passend advies direct konden helpen. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Klus is uitgevoerd zoals afgesproken

Klus is uitgevoerd zoals afgesproken

21 stycznia 2026

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat de klus volgens afspraak is uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Vakmanschap & kennis

Vakmanschap & kennis. Ontzettend fijn geholpen.

21 stycznia 2026

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Oceniono na 5 z 5

Communication was the best part!

10 stycznia 2026

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Thank you for your review! We're glad the communication stood out. Kind regards, Brandpreventie Techniek

Goede communicatie

Goede communicatie, afspraken zijn nagekomen en transparante prijzen. Top service!

20 stycznia 2026

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Beste Kar, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat de communicatie en prijzen duidelijk en transparant waren. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Snel service en beste tips

Snel service en beste tips

19 stycznia 2026

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze snelle service en praktische tips waardeert. We helpen u graag om brandveiligheid duidelijk en efficiënt te houden.

Vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Top bedrijf.

Top bedrijf, goede communicatie, fijne ervaring mee.

Beste Cas,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat u onze communicatie en samenwerking als prettig heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Top bedrijf

Top bedrijf!
Fijne medewerkers die hun werk keurig uitvoeren!

13 stycznia 2026

Beste Es,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze medewerkers hun werk keurig en met zorg uitvoeren. Dat geven we graag aan hen door.

Top service

Top service

16 stycznia 2026

Beste Tijani,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service als top heeft ervaren.

Top bedrijf.

Wij nemen sinds 2 jaar brandblussers (inclusief onderhoud) van ze af voor onze filiaal in Apeldoorn. Nette bedrijf, levert kwaliteit en een goede service. Komt altijd afspraken keurig na. Vriendelijke contacten. Zeker aan te raden.

16 stycznia 2026

Beste Hasan,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat u al twee jaar tevreden bent over onze brandblussers, het onderhoud en onze service in Apeldoorn. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen en het contact prettig te houden, dus mooi dat dit wordt gewaardeerd.

Oceniono na 1 z 5

They are a scam

They are a scam, they pretend that they do a routine control as if it was planned by the administration of the building where I work and then they want you to pay.

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Bedankt voor uw recensie. Wij vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren.

We hebben hierover inmiddels uitgebreid contact gehad en de situatie met u doorgenomen. Daarbij is toegelicht hoe het contact en de afspraak tot stand is gekomen en welke werkzaamheden wij uitvoeren. Ook hebben we samen gekeken naar uw opmerkingen en zijn we tot een passend compromis gekomen.

Om die reden vinden wij dat de term “oplichters” niet op zijn plaats is en dat deze recensie niet volledig aansluit bij wat we samen hebben besproken en opgelost. Het komt op ons over als een reactie vanuit het moment en emotie.

Mocht u toch nog vragen hebben of iets willen toelichten, dan staan wij uiteraard open voor verder overleg.

Prima controle gehad

Prima controle gehad! Duidelijke uitleg, snel geregeld en geen onnodig gedoe.

Beste Aicha,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de controle als prettig heeft ervaren en dat alles duidelijk, snel en zonder onnodig gedoe is verlopen.

Vandaag brandpreventie controlle gehad

Vandaag brandpreventie controlle gehad. Dit is ons derde jaar dit bedrijf en zoals altijd ging het er professioneel aan toe. Robin heeft ons keurig en geholpen.

Tot volgend jaar!

5 stycznia 2026

Beste Carmine,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in Brandpreventie Techniek. Fijn om te horen dat het wederom professioneel is verlopen en dat Robin u goed heeft geholpen.

We zien u graag volgend jaar weer!

Oceniono na 5 z 5

Goede service en duidelijke uitleg!

2 stycznia 2026

Beste Dephlin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service en uitleg als duidelijk heeft ervaren.

Toppie

Beetje sceptisch in het begin, maar allemaal goed gekomen door fijne communicatie,Tot volgend jaar

24 grudnia 2025

Beste Loris,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat uw sceptische start is omgebogen naar een positieve ervaring en dat onze communicatie daaraan heeft bijgedragen. We zien u graag volgend jaar weer!

Good service

We were running a bit late and received a call the gentleman was nice and waited for someone to arrive.
Was quick and helpful.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Thank you very much for your kind review! We're glad we could wait and help you quickly. Kind regards, Brandpreventie Techniek

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke man was duidelijk en…

Vriendelijke man was duidelijk en professioneel

11 grudnia 2025

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Beste Anthony, hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Oceniono na 5 z 5

Vond het fijn dat de monteur eerst…

Vond het fijn dat de monteur eerst alles communiceerde voordat hij daadwerkelijk aan de slag ging. 👍

4 grudnia 2025

Odpowiedź od BPT klantcontactcentrum

Beste klant, bedankt voor uw positieve feedback!

We streven ernaar om transparante communicatie hoog in het vaandel te houden. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet, Team Brandpreventie Techniek

Oceniono na 5 z 5

Volgens afspraak gekomen voor een…

Volgens afspraak gekomen voor een schouw en direct de benodigde delen geleverd en geplaatst

2 grudnia 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de geleverde delen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Team Brandpreventie Techniek

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej