BrandFair Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

I ordered a round neck top n short a size larger than what I wear. It was a prepaid order. Now I want to change the size as the size I RCVD is little uncomfortable but unfortunately no one is answe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestile for 2-3 uger siden nogle varer med en rabatkode fra deres nyhedsbrev.. Varerne fik jeg aldrig, det eneste jeg fik var en mail med en anklage om, at have misbrugt deres velkomstkode, m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Returnerede, i starten af november, varer for 1050 kr. Ventede forgæves på mine penge og konstaterede at firmaet er overtaget af et andet firma, som man nu heller ikke kan finde adresse eller andet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg ville handle der efter at have tilmeldt mig nyhedsbrevet hvor man får 75 kr rabat på sit første køb. Men af en eller anden grund måtte jeg ikke bruge rabatkoden og de annullerede min ordre uden... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Hurtig betjening

Dejligt med hurtig betjening og fri levering!
Jeg ville give 5 stjerner hvis man ikke selv skulle betale fragt ved retur sending af varer. Men ellers tilfreds

11 lipca 2013

Helt igennem super

Har for nylig bestilt 2 produkter. Det ene produkt er ved leveringen en forkert størrelse, hvilket jo naturligvis ikke er optimalt. Når det er sagt har jeg allerede glemt dette idet jeg ved kontakt til kundeservice pr. mail. fik besvarelse indenfor 30 min. Udover en beklagelse af det skete, blev en ny i korrekt størrelse sendt afsted asap, samt returlabel til dækning af returnering af først modtaget pordukt.

I en travl og hektisk hverdag sker "smuttere" og disse ser man som kunde helt igennem fingre med når servicen ligger på dette niveau.

10 lipca 2013

super god telefonservice

Der var problemer med den primære bestilling på nettet, da prisen pludselig steg under bestillingen ( ophævelse af et tilbud). Men ingen problemer, meget venlig og imødekommende betjening pr telefon som straks sørgede for at jeg fik bestillingen til den oprindelige pris.
Kan kun anbefale stedet

8 lipca 2013
Oceniono na 4 z 5

Alt i alt tilfreds med mit køb/brandfair

Grunden til at jeg ikke har givet 5 stjerner er, at jeg modtog en jakke med en plet, som burde være blevet set ved indpakningen. Jeg burde være blevet gjort opmærksom på fejlen. MEN da jeg kontanter ejeren, er hun MEGET imødekommende, hun beklager fejlen og vi bliver enige om et prisnedslag, som er tilfredsstillende for begge parter. Når jeg ikke kunne bytte den til en anden fordi, der ikke var flere og jeg gerne ville beholde jakken, var det et fint kompromis;)

8 lipca 2013
Oceniono na 5 z 5

Fragtfri det kan vi li' :)

Super hurtig levering og så er det fragtfri.. Det er der mange der kunne lære af,istedet for at man skal handle for et bestemt beløb :)

7 lipca 2013
Oceniono na 4 z 5

Går hurtig dog når man skal betale er der ikke et felt hvor man skal skrive konto nr det forvirre

7 lipca 2013
Oceniono na 5 z 5

Det gik ret stærkt fra jeg bestilte til jeg fik varerne... God service og hurtig levering. :-) kan KUN anbefales.

6 lipca 2013

Super service!

Lynhurtig levering, super kundeservice og varer der levede op til forventningerne! Helt igennem en god købsoplevelse :)

1 lipca 2013

Fremragende service

Fik mine bestilte vare hurtigt. Desværre var t-shirt i forkert størrelse. Måtte byttes.
Dette gik også uden problemmer,
Kan absolut anbefale firmaet til andre...

28 czerwca 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej