Al jaren trouwe klant bij Brains For Beauty Instituut, en absoluut niet zonder reden. Deze dames luisteren naar je, kijken altijd nauwkeurig welke behandeling goed is voor jouw gezicht, en ma... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Twee producten besteld.leek op voorraad. Kreeg een mail dat product er niet was. Met een nette vraag of ze mijn bestelling konden versturen zodra ze dat product ook weer binnen hadden. Dit duurde twe... Zobacz więcej
Snelle levering! Alleen was het verstuurd als brievenbus post. Daardoor was het in de brieven bus gepropt, doosje waar tube in zat helemaal kapot. Beetje jammer om deze best wel duren creme zo te ontv... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De online beauty specialist op het gebied van huidverbetering en huidverjonging
Dane kontaktowe
Holandia
- brainsforbeautyshop.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jullie zijn toppers
Jullie zijn toppers! Professioneel, klant gericht en altijd een super snelle levering. Maar boven al erg gezellig om bij jullie te komen voor een
Lieve groetjes van nathalie
Fijn product, snelle levering
Het door mij bestelde product was momenteel niet op voorraad. Ik ben netjes gebeld of een ander product ook een mogelijkheid zou zijn.
Snelle levering!
Chantal is een fantastische…
Chantal is een fantastische huidtherapeut ik raad haar iedereen aan
Top producten en goede service
Uitstekende producten ook voor mij als man. Dank voor jullie hulp en deskundige advies!
Super tevreden!
Ik kom al jaren bij Brains for Beauty instituut! Het is er altijd gezellig. De meiden zijn heel betrokken bij jou als klant, staan altijd klaar voor advies en zijn zeer professioneel. Mijn badkamerkastje komt steeds voller te staan met producten van hun en ik kan inmiddels echt niet meer zonder. Wat fijn dat de webshop er nu is! Heel overzichtelijk en uitgebreid. Bestellen wanneer het uitkomt, een berichtje als bevestiging, snelle levering en altijd leuk ingepakt. Een feestje om te krijgen! :)
Regelmatig bestel ik producten uit de…
Regelmatig bestel ik producten uit de Brainsforbeautyshop en dat bevalt heel goed.
Naast het kopen van mijn huidverzorgings- producten vind ik het leuk de tips te bekijken die er op staan. Kortom: een aanrader.
Fijne en overzichtelijke webshop
Fijne en overzichtelijke webshop. De reactie op de support was erg fijn en snel. Mijn bestelling was er vlot en erg gezellig verpakt. Voor herhaling vatbaar
Snelle service en makkelijk alles te…
Snelle service en makkelijk alles te vinden.
Professioneel
Professioneel, vriendelijk,gezellig. Goed advies. En vooral geweldige behandelingen. Je gaat met een heerlijk gevoel de deur weer uit. Top team.
Uitgebreide en overzichtelijke webshop
Overzichtelijke webshop met een ruime keuze aan erg fijne beautyproducten. Hoewel op de website alle producten al zijn voorzien van uitgebreide informatie, geven de dames van het brains for beauty Instituut graag extra advies om het passende product voor elk huidtype te vinden. Levert ook zeer snel in het buitenland! Top service en door de musters het is altijd een cadeautje om het uit te pakken! Een tevreden klant die erg blij is met deze webshop!
Top webshop
Zeer overzichtelijke, mooie webshop met kwalitatief goede producten. Bestellingen worden met zorg ingepakt en dat voelt als een cadeautje om uit te mogen pakken. Snelle betrouwbare service en bij vragen altijd goed geholpen, dus een tevreden klant hierzo!
Top webshop
Fijne producten, overzichtelijke mooie webshop en snelle service! Alles wordt verzorgd verpakt en snel geleverd. Echt top!
Goede service en snelle levering!
Naast de fysieke salon waar ik altijd goed wordt geholpen, nu ook een bestelling via de webshop gedaan. Snelle en betrouwbare levering, net zo goed als de service die ik gewend ben van de dames in de salon.
Heel blij met de producten.
Heel blij met met de producten. Webshop is heel overzichtelijk en er staat duidelijke informatie bij. Het werd snel geleverd en mooi verpakt.
Echt top!
Beste webshop voor Image Skincare producten
Ik bestel hier altijd de producten van Image Skincare. Snelle levering en gratis verzending. Ook is de bestelling altijd zo leuk ingepakt met fijne samples erbij!
Al jaren trouwe klant bij Brains For…
Deze dames luisteren naar je, kijken altijd nauwkeurig welke behandeling goed is voor jouw gezicht, en maken hierdoor elke behandeling tot een succes.
De producten zijn fantastisch, doen goed hun werk, en gaan erg lang mee.
Via hun overzichtelijke webshop heb ik ook tijdens mijn zwangerschap de juiste producten kunnen vinden.
Erg enthousiast!
Nogmaals via deze weg dames, dank voor al jullie goede zorgen!
Doświadczenie Trustpilot