Brabilligt Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Servicen hos dessa är fantastisk! De såg till att vår 18 årspresent till vår son kom dagen innan hans födelsedag trots att vi missförstått betalningsanvisningar. Vi är så tacksamma och kommer definiti... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fick en trasig knallpulverpistol. Kontakta dem och de förstod inte vad jag menade så skickade bild och förklarade igen. Fick inget svar. Skickat igen men inte fått något svar. Kommer aldrig handla där... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stort utbud, bra priser. Lade en beställning (Cold Steel FGX) inklusive gravy på måndagen, fick hem paketet på torsdagen. Snabbt, säkert, perfekt! Plus i kanten för snabb respons på frågor via mail... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Handla aldrig från detta företag om du är rädd om dina pengar! Köpte ett knallpistolsgevär som bara lät ibland när man sköt, ibland inte. Skickade tillbaks varan. De nekade reklamation och sa att ge... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Toppen!Fick beställning som var trasig…

Toppen!Fick beställning som var trasig vid leverans. Kontaktade kundtjänst som nästkommande dag skickade ny vara som kom en dag senare. Tacksam då det var tänkt som present 2 dagar senare! Tusen tack!

24 sierpnia 2023

Odpowiedź od Brabilligt

Roligt att höra att det löste sig snabbt och smidigt. beklagar dock att det inte gick på första försöket

Kniv

Jag har köpt 5 knivar betalar med swhis och fått det jag beställde visst en kniv var litte dålig i låset men bara att pilla lite så löste sig det och man får ju vad man betalar för så jag förstår inte alla som klagar på kvalitén.

10 lipca 2023

Odpowiedź od Brabilligt

Roligt att höra att du är nöjd. Välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Många som är missnöjda men

Många som är missnöjda med
Detta företag men vet inte vad dem snackar om, har beställt ganska mycket varor från dem främst från tradera och aldrig haft problem, allt kommer snabbt och säkert! O för dem som säger att kvaliten är dålig så måste ni fatta varför dem är billiga, men enligt mig är kvaliten dunder! Tack för er service!

31 maja 2023

Odpowiedź od Brabilligt

tack för de fina orden och välkommen åter.

Oceniono na 1 z 5

Trasig airsoft och nu vägrar dom ge pengarna tillbaka.

Skickade en trasig Airsoft och missledande bilder på en annan.
Airsoften va helt paj och när jag skickade tillbaka den så säger dom att något saknas (vilket dom inte har skickat med) och nu vägrar dom att skicka tillbaka mina pengar. Jag funderar verkligen på att polisanmäla detta.

26 września 2022

bedrägeriförsök

Oceniono na 4 z 5

Det var ganska bra kvalitet men inte…

Det var ganska bra kvalitet men inte den bästa men det följer med i priset antar jag. Jag köpte en katana och fick den 2 dagar senare :) den var snygg men är orolig att den kanske går sönder för att bladet sitter lite lite löst men det går nog att fixa annars så vill jag bara säga att det var ett bra köp:) tack brabilligt :)

11 sierpnia 2022
Oceniono na 3 z 5

Inte betalat tillbaka

Fick svar på mitt omdöme men undrar fortfarande vad jag ska göra behåller detta företag mina pengar istället för att skicka tillbaka de. Har gått 2 dygn hittills utan att jag fått tillbaka pengarna

13 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Pissluffare som tar betalt innan dom…

Pissluffare som tar betalt innan dom berättar att man måste va 18 innan man får köpa reps. Sen vägrar dom skicka tillbaka cashen anmäl dessa horbarn

12 lipca 2022

Odpowiedź od Brabilligt

informationen finns under köpvillkor och vilket du även måste godkänna specifikt när du lägger en order. Beklagar men vi måste följa lagar och regler och det är inte vårt fel att du försöker kringå det. Beklagar oavsett din upplevelese.

VARNING

VARNING! ANVÄND INTE DET HÄR FÖRETAGET!
Försökt reklammera en vara då den var i så fruktansvärt dålig kvalitet. Kontaktade kundtjänst som inte meddelar hur varan ska skickas tillbaka? Jag sitter och har mailkonversation med någon som låtsas inte förstå vad jag menar. Hur kan JAG VILL REKLAMMERA MIN VARA tolkas på annat sätt. Sista gången jag handlade där, gör er själva en tjänst och välj annat företag!

11 czerwca 2022

Hej
vi har ingen aning om vilken order det gäller eller några detaljer kring det. skriv gärna in till oss på info@brabilligt.se så ska vi kolla på ditt äreende och se om vi kan hjälpa dig lösa det.

Oceniono na 1 z 5

Akta er för detta oseriösa företag

Akta er för detta oseriösa företag. De skickade en vara som var sönder vid leverans och som de vägrade åtgärda. De förlorade sedan i ARN och skulle ersätta full kostnad för varan, detta blev inte gjort. De hänvisar till en annan plattform för återbetalning, som hänvisar tillbaka till Brabilligt då det gått för långt tid från köp för att ärendet ska kunna återbetalas via dem. Detta ignorerar Brabilligt utan fortsätter hänvisa till plattformen för att komma undan återbetalningen. Har även meddelat att jag kan tänka mig att de skickar en liknande produkt som ersättning istället (som fortfarande säljs hos företaget vid kontroll) men detta vill inte Brabilligt heller göra.
Det är ett mycket oseriöst företag som inte följer ARNs beslut, handla inte här!

24 lutego 2022

Odpowiedź od Brabilligt

Beklagar er upplevelse, vi har dock gett er info om hur ni ska få ordern återbetald. Vi kan inte göra mer än så dessvärre.

Oceniono na 5 z 5

Never had a problem with this company…

Never had a problem with this company and I've bought on numerous occasions..looking to buy again but the thing I want is not available as they're stock changes

17 stycznia 2022

Odpowiedź od Brabilligt

happy to be of service. stock is changing daily and allways increasing, so we hope you find what your looking for :-)

företagsnamnet säger allt

företagsnamnet säger allt
bra- billigt
har köpt ett antal knivar och airsoft pistoler här och allting kommer snabbt och perfekt kondition på förpackningen. kvaliteten är också bra

13 grudnia 2021

Odpowiedź od Brabilligt

alltid roligt att höra :-) välkommen åter

Oceniono na 5 z 5

Köpte kastknivar och en yxa från…

Köpte kastknivar och en yxa från brabilligt. Allt fungerade bra. Nöjd med produkterna. Köpte bla annat en av deras egna lite billigare kastknivar (bbk-08), den var mycket bättre än jag förväntat mig. Använder den flitigt, kniven är minst lika bra som betydligt dyrare modeller. Kommer att handla mer därifrån.

30 sierpnia 2021

scam

scam

sell on wish and they scam

to their response: not only has order number been provided through this platform, extensive, extensive communication with vendor at time of purchase/waiting for items that never came.

They were extremely rude, condescending, tried to ridicule me and call me a liar, never resolved the issue. Now they are trying to have bad reviews removed by trying to claim bad experiences never happened!

avoid avoid avoid avoid

10 lipca 2021

Odpowiedź od Brabilligt

sorry about your experience, but we dont know who you are, what your bought or whats your issue. we suggest to contact us to get help with any issue. best wishes.

added: as we still dont know who you are or your order. we cant give a explaination either. urge you to contact us if you want a solution or answer.

Oceniono na 4 z 5

Inga konstigheter.

Inga konstigheter.
Beställde det jag skulle ha. Betalade med swisch. Fick mejl dagen efter att grejerna var på väg. Hämtat och allt var med.
Hade föredragit betalning mot faktura och något välkänt som tex klarna. Därav endast 4/5.
Men som sagt min swisch fungerade och allt är ok så.... 👍

25 maja 2021

Odpowiedź od Brabilligt

vi har för närvarande betalning mot faktura via payson. vi arbetar alltid på flera lösningar :-) men tack för de varma orden och välkommen åter. mvh

Oceniono na 1 z 5

Fickinte pengar eller ersättning av produkt

Köpte produkter hos brabilligt varav 3 av 6 gick sönder på mindre än en vecka efter väldigt måttlig användning, när jag kontaktade dom om detta svara dom att jag får skylla mig själv för jag köpte billiga produkter som att de förväntar att sina produkter ska gå sönder bara dagar efter köp.

Om en produkt går sönder efter några dagar av ändamålsenlig användning så har jag rätt till reklamation, då ni vägrar att godta min reklamation är dåligt av er.
Om en produkt är av så låg kvalitet att man ej kan använda den till det den är gjord för så bör det stå att det endast är för prydnad eller leksak till barn.

Dålig beskrivning av produkt och dåligt bemötande.

28 kwietnia 2021

Odpowiedź od Brabilligt

Det var ju inte riktigt det vi skrev. Däremot så ja, de allra billigaste är heller inte de bästa. Hade varit kul om det vore så, men när vi pratar om produkter som kostar 1/5 av normalpriset så följer dessvärre kvalitén därefter och de kan inte utstå vilken misshandel som helst. Beklagar din upplevelse oavsett.

Kanon!

Snabba leveranser. Snabba svar hos kundtjänst vid frågor. Bra priser och ett stort utbud av det mesta man gillar.

2 listopada 2020

roligt att höra :-) uppskattas

Oseriös

Denna firma ska du inte köpa dyra knivar från. Jag köpte en kniv för 3765kr utav dem, och de skickar en helt annan billigare variant utav kniven till mig. Köp från någon utav de stora knivbutiker istället, det kommer då jag göra fortsättningsvis. Skamligt att lura kunder med fel bilder på kniven i annonsen, fel info om kniven i annonsen. Skäms!

12 grudnia 2019

Odpowiedź od Brabilligt

Köpet var inte direkt via oss och du var missnöjd med den plattformens process som vi inte kontrollerar. Vi skickade dock en retursedel till dig och erbjöd oss att ta tillbaka produkten och betala tillbaka allting men det vägrade du. Då blir det svårt att göra någonting som du säkert förstår.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej