Als kado ontvangen wij hebben een mooi zwart randloos hangtoilet, dat werkt gewoon niet water raakt blok niet nu aan de voorkant gehangen en alleen bij grote spoeling raakt het water het net. Denk dat... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik bestelde regelmatig met tevredenheid bij Boutoi. Product ziet stijlvol uit en lekkere geur. Ik ben echter 1x overgestapt op de zwarte blokken. Die hadden een hele andere kwaliteit. Loste niet op, m... Zobacz więcej
Onlangs deed ik mijn eerste bestelling; een startpakket. Toen ik het pakket thuis ontving bleek ik per ongeluk een navul verpakking besteld te hebben. Na contact met Boutoi werd me beloofd dat er alsn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Hurtownia kosmetyków
- Dostawca kosmetyków i perfum
- Dostawca aromatów spożywczych
- Sklep z artykułami higienicznymi
Napisane przez firmę
Elk verhaal heeft een rebel en een engel. Goed en slecht. Zuiverheid en kwaad. BOUTOI? Wij brengen deze rijken samen. We reisden Europa rond en werden aangetrokken door het sexy, het coole, het mysterieuze, overal waar we kwamen. We wilden schoonheid vinden in elke laatste enclave. We wilden een gevoel van veiligheid creëren en de iconische bezigheden die een tijdperk kunnen bepalen nieuw leven inblazen. En we wilden dat het onverwacht was, om je mee te nemen in onze wereld. Welkom in de wereld van Boutoi!
Dane kontaktowe
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Holandia
- 020-2619632
- hello@boutoi.com
- boutoi.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooie vormgeving, top producten
Mooie vormgeving voor wc spoelblokken! Lekkere geuren. Staat hotel chique in onze nieuwe badkamer. Super snel bezorgd en geleverd. Kortom alles is top!

Odpowiedź od Boutoi
Snelle levering en goede kwaliteit van…
Snelle levering en goede kwaliteit van product

Amber Geur Is M’n Nieuwe Favorite
De Amber Geur Is M’n Nieuwe Favorite! Ruikt Lekker En Blijft Lang Hangen. Ik Hoop Dat Jullie De Collectie Uitbreiden Met Bijv Geurkaarsen En Soapbars. Ook Contact Met De Klantenservice Is Goed Verlopen, Erg Snel En Behulzaam Antwoord Gekregen. Ben Zeker Van Plan Opnieuw Te Bestellen.

Odpowiedź od Boutoi
Mooi design maar geur reuk je niet
Ziet er mooi uit maar het ruikt nergens naar. De nieuwe amberblokken worden een plakklont in de houder en plastic vergaat maar half. Voorheen waren ze wit met een donkere ring in het midden, nu helemaal zwart wat ook zijn sporen achterlaat in de toiletpot.
Ik snap al die positieve reviews niet 🤷🏼♀️
Ik vind het toiletblok nergens naar…
Ik vind het toiletblok nergens naar ruiken het doet niks ziet alleen een beetje leuk uit

Odpowiedź od Boutoi
Mijn bestelling werd snel aangeboden, en wat een heerlijke geur de amber
Mijn bestelling werd snel

Super
Het zijn erg mooie producten om te zien, ruiken heerlijk !
Echt extra luxe op je badkamer.

Meer dan tevreden!
Omdat wij een randloze wc hebben, gebeld om te vragen of het voor ons type wc ook mogelijk was. Helaas wisten ze het niet specifiek, maar we konden de houder passen, bleef het niet zitten mochten we het retourneren.
De tijd werd echt genomen om mij telefonisch te woord te staan, over de geuren en dergelijke.
Meteen besteld en een dag later al binnen! En het ruikt nog eens lekker ook! Wij zijn meer dan tevreden 👍🏽

Odpowiedź od Boutoi
Aangename frisse geur voor het kleinste kamertje.
Deze heerlijke toilet geuren blijven heel lang ruiken, ondanks de meerdere keren van doorspoelen toilet.
De geur Amber vind ik de beste.

Odpowiedź od Boutoi
Het is in aanschaf iets duurder maar de…
Het is in aanschaf iets duurder maar de moeite waard, geur blijft lang hangen. Lekker fris.

Hele fijne producten heerlijke geuren
Hele fijne producten heerlijke geuren

Odpowiedź od Boutoi
Alles was in orde en producten zijn…
Alles was in orde en producten zijn prachtig

Odpowiedź od Boutoi
Mooi design en blijft ook na lange tijd in gebruik nog steeds mooi!
Altijd een feestje om de bestelling van Boutoi te ontvangen. Gebruik al lange tijd de mooie designtoiletblokhouder en hij blijft ook nu nog steeds mooi! De nieuwe blokjes werken ook super. Het zijn allemaal fijne producten, netjes verpakt en super snel in huis. Dus perfect.

Doświadczenie Trustpilot