Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt ved dette firma, igennem trendsales. Min datter ønskede sig et par Air jordan 4 som jeg købte via trendsales, men da hun åbnede gaven passede den ene sko ikke fordi sålen sad sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem perfekt kundeservice. Var nervøs over leveringstid (ca 12 dage) ift. hvornår sko skulle bruges. Kontaktede kundeservice og fik hurtig tilbagemelding om det nok skulle nås. Fik melding... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte et par Jordan 1 Paris low. Modtog dem mindre end 24 timer senere. Super fin kommunikation hele vejen igennem. Da pakken ankom var den sendt RIGTIG forsvarligt. Rart at modtage sådan et produkt.... Zobacz więcej

1. Sklep z butami

O Bøttchers.dk

Napisane przez firmę

Bøttchers ejes af brødrene Tobias og Lucas Bøttcher.

I 2016 startede vi som Restocked.dk, men i 2022 ændrede vi navn til Bøttchers.

Vi startede med en mission om at sælge de mest eftertragtet sneakers via vores webshops til Danske kunder.

Da vi startede var vores kunder primært samlere, som var på jagt efter det næste par til deres samling.

Allerede det første år solgte vi de første 2000 par, hvilket var langt over hvad vi havde regnet med. Siden 2016 har vi solgt mere end 15.000 par sneakers, til kunder verden over.

Vores mission med Bøttchers er at gøre 'limited edition' sneakers tilgængelige for alle, samtidig med at du får en fænomenal service!

Vi glæder os til at hjælpe dig, med dine nye sneakers!

4,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Super hurtig levering

Super hurtig levering! Har aldrig oplevede så hurtig en levering. Bestilte mine sko mandag aften, og de kom allerede onsdag formiddag (under 48 timer). Blev opdateret om processen hele tiden, hvilket var rart, og kunne følge ordren helt fra start af. Ikke sidste gang jeg handler der fra!

18 marca 2021

Toppen af lækre varer

Super lækre varer og fantastisk service

23 lutego 2021
Logo Bøttchers.dk

Odpowiedź od Bøttchers.dk

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldese, den værdsætter vi rigtig meget! :-)

Lucas - Restocked.dk

Kæmpe cadeau til Restocked

Kæmpe cadeau til Restocked! Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god service, jeg bestilte et par sko og de var klar til afhentning dagen efter! Jeg kom hjem med dem og var ikke lige helt vild med farven, men havde udset mig et andet par. Så jeg bestilte dem og skrev en mail om jeg kunne komme ind til deres kontor og bytte skoene om, så begge parter slap for at sende skoene. Jeg tog ind og byttede skoene, og pengene fra de første sko kom retur 5 minutter efter. Så kæmpe respekt til restocked, de har styr på deres ting!!!

13 lutego 2021
Logo Bøttchers.dk

Odpowiedź od Bøttchers.dk

Kære Arnold,

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er super glade for at du har værdsat vores service! :-)

Lucas - Restocked.dk

Eminent service!!!

Efter at have søgt i lang tid efter udsolgte sko til julegaver, stødte jeg på Restocked.dk. Jeg kan ikke beskrive den eminente service, jeg blev mødt med. Der gik ikke mange dage, fra jeg bestilte skoene, som stod til forudbestilling, før skoene blev leveret.
Alle mine spørgsmål blev besvaret meget hurtigt, så både produkt, proces og kundeservice får 5 KÆMPE stjerner fra mig.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her :-)

16 grudnia 2020

Fantastisk service :-)

Jeg er blæst helt bagover den gode service de har her :-) jeg nåede kun lige at trykke send på ordreknappen så ringede det på døren ..... og 1-2-3 et par forrygende Yeezy's til mig og endda i den lækreste indpakning, bestemt ikke sidste gang jeg handler her. TAK til Restocked :-)

12 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Restocked er et fantastisk sted at købe…

Restocked er et fantastisk sted at købe sine drømme sko.
Er meget overrasket over den gode service, og præcision.
Helt klart et af de mest troværdige steder man kan købe sine limited og udgået Kicks.
Har selv købt derfra, og jeg var meget tilfreds med mit køb. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Ville helt klart anbefale at man tjekker Restocked.dk ud.

De får selvfølgelig 5 stjerner her fra:)

2 maja 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej