Boticariobrasil Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

First time shopping on Boticario and very pleased with the experience. After recommendation I ordered perfume, cream and body oil from the Lily line and never smell something more beautiful. Also lo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Voor een eerste bestelling ben ik zeer tevreden. cadeausetjes compleet ingepakt met alles, testers, 🎀, tasjes etc Echt een aanrader.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kosmetykami
  2. Dostawca kosmetyków i perfum

Napisane przez firmę

Liefde natuurlijk. Liefde voor de planeet. Liefde voor mensen. Dit is wat o Boticário in zijn hart heeft en altijd zal hebben. ❤

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Product

Product, service, snelheid

7 lipca 2026

Odpowiedź od Boticariobrasil

Hartelijk bedankt voor uw feedback en vertrouwen! We zijn erg blij te horen dat u uw producten heeft ontvangen. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en kijken ernaar uit u snel weer te zien!

Super

Duidelijke communicatie, netjes ontvangen en heerlijke producten. Super lief ook gratis testers + full size product erbij gekregen. Top top top! Aanrader

15 czerwca 2026

Odpowiedź od Boticariobrasil

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en vertrouwen! 💛

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, ontvangst en onze producten. We vinden het belangrijk om onze klanten een fijne ervaring te bieden, dus het doet ons veel plezier dat u dit zo heeft ervaren.

Geniet van de testers en het extra product, met veel liefde voor u uitgekozen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Lieve groet,
Team,

Communicatie op persoonlijk niveau

Bij een product die niet op voorraad was hebben ze een vraag gesteld wat ik daarvoor in de plaats wou. Heb aangegeven dat ze maar even moesten kijken hoe dit goed te compenseren, en dat hebben ze zeker gedaan. Daarnaast kreeg ik een app wanneer het product verzonden was en geleverd werd.
Mooi gedaan, geeft een persoonlijke ervaring. ❤️

9 czerwca 2026

Odpowiedź od Boticariobrasil

Bedankt voor uw mooie review!🎁🥰💕

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de oplossing die we hebben kunnen bieden toen een product niet op voorraad bleek te zijn. We vinden het belangrijk om in zulke situaties mee te denken en een passende compensatie te bieden.

Ook leuk dat u de persoonlijke updates via WhatsApp heeft gewaardeerd. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden en een persoonlijke winkelervaring te creëren.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Het team

Livraison rapide et efficace

Livraison rapide et efficace
Je suis très satisfaite
Je recommande

23 maja 2026

Chère Cintia,
Merci beaucoup pour votre commentaire ! 😊 Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez été satisfaite de la rapidité et de l'efficacité de la livraison. Votre recommandation nous est précieuse. Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau très bientôt !

Fantástico!

Ik zocht al een tijdje naar Boticario producten in Nederland. Als ik in Brazilië ben gebruik ik ze graag, maar ik kan niet altijd veel mee terug nemen naar huis. De verzending was onwijs snel en dat voor een goede prijs! Muito obrigada!♥️

22 maja 2026

Beste Ana Clara,
Wat fijn om dat te horen! 🥰 Heel erg bedankt voor je vriendelijkheid en vertrouwen. Het is een plezier om een ​​klein stukje Brazilië naar je toe te kunnen brengen in Nederland en te weten dat je de Boticário-producten die je zo graag wilt hebben, hier hebt gevonden. We hopen een vast onderdeel van je routine te blijven en je altijd een geweldige ervaring te bieden. ♥️

Super service!

Klantservice altijd klaar om te helpen.... bestelling netjes aangekomen.... zeker een aanrader!!!

18 maja 2026

Hallo Ana 🌸
Hartelijk dank voor je vertrouwen en je review op Trustpilot! Ik ben zo blij te horen dat je tevreden bent over je Boticário-producten, de service, de levering en de zorgvuldig samengestelde cadeautjes. 💝
Het is altijd een plezier om je van dienst te zijn. Nogmaals hartelijk dank voor je voorkeur! ✨
Klantenservice

Helemaal top

Ik vond de snelheid en service echt top! Ik kreeg een appje dat mijn bestelling eraan kwam, wat ik erg fijn vond. Ook zaten er een aantal leuke cadeautjes bij de bestelling, wat het extra speciaal maakte. De bodylotions van Native Spa zijn altijd heerlijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

11 maja 2026

Beste Alana,

Hartelijk dank voor uw fantastische review op Trustpilot en voor uw vertrouwen in de producten van Boticário.

We zijn ontzettend blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad en tevreden bent met de producten. Elk bericht zoals dat van u is erg belangrijk voor ons en inspireert ons om kwalitatief hoogwaardige service te blijven bieden.

We hopen nog vele bijzondere momenten met u te mogen delen.

Met liefde en dankbaarheid,

Oceniono na 5 z 5

I had an amazing experience

I had an amazing experience, got some amazing gifts with my first order, everything was shipped on time! I will buy here again

8 maja 2026

Dear Cristina,🎁
Thank you so much for your kind words! 💖
We are so happy to know that you enjoyed the products, the gifts, and the delivery. Each order is prepared with a lot of love and attention, so receiving your feedback makes my heart happy! ✨
Thank you for your trust and you can always count on us!

First time buyer

Also loved that I got perfume test kit as a gift to explore more from this brand. This is definitely not my last time buying from this brand. 10/10✨

6 maja 2026

Hello Karolina Otáhalová! 😊
Thank you very much for your kind words and your review on Trustpilot! We are incredibly happy to hear that you have received your O Boticário products and are satisfied with your purchase. ✨
Your feedback is very important to us and motivates us to continue providing the best service and quality products. It was a pleasure to be of service to you! 💖

We hope to see you again soon. We are always here for you! 🌷

Top service

Fijne service. Erg mensgericht en heerlijke producten met liefde verzorgd

1 maja 2026

Beste Fátima Van Holstein,
Hartelijk dank voor uw feedback op Trustpilot. We zijn erg blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze producten en service.

We zullen ons blijven inzetten om dit kwaliteitsniveau te handhaven.

Heel goed

Ten 1e heel leuk ingepakt. Met nog n soort gifttas erbij. En wat ontzettend leuk een handcrème erbij. Heerlijk en wat n leuke verrassing. Mijn vrouw was helemaal in de wolken. Top!

11 kwietnia 2026

Hoi Astrid! Hoe gaat het? 😊
Hartelijk dank voor je vertrouwen en je recensie op Trustpilot 💖
Ik ben zo blij te horen dat je vrouw ervan genoten heeft — het is fijn om deel uit te maken van zo'n bijzonder moment.

Je kunt altijd op ons rekenen om je geliefde te verrassen ✨

zeer goed!

Het pakket word snel geleverd. De communicatie verloopt uitstekend. De produkten zijn van super fijne kwaliteit en je krijgt in je pakket een full size cadeau erbij. Dit bedrijf is echt een aanrader!!!

20 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Tevreden klant

Voor een eerste bestelling ben ik zeer tevreden.
cadeausetjes compleet ingepakt met alles, testers, 🎀, tasjes etc
Echt een aanrader.

31 stycznia 2026

Good setvice

22 stycznia 2026

Odpowiedź od Boticariobrasil

Hartelijk bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. Uw beoordeling is erg belangrijk voor ons en motiveert ons om kwalitatief hoogwaardige service te blijven bieden. U kunt altijd op ons rekenen!

Geweldige website

Geweldige website! Persoonlijk contact en bestelling snel geleverd. Uitstekende producten. Zeker aan te raden!

16 stycznia 2026

Hallo Lydia,
We zijn ontzettend dankbaar dat je even de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen op Trustpilot.

We zijn erg blij te horen dat je tevreden was over zowel de service als de producten van O Boticário. Jouw feedback is enorm belangrijk en motiveert ons hele team om kwalitatief hoogwaardige service en een steeds betere ervaring te blijven bieden.

Je kunt altijd op ons rekenen. We helpen je graag weer!

Met vriendelijke groeten,
Boticário Brasil.nl

Zeker aanraden

Ik heb gratis cadeaus gekregen door mijn bestelling.
Ik had een creem voor mijn haar gekocht een het potje was kapot maar zij hebben het geld van die terug aan mij gestort.
Ik ben echt tevreden met alles dat Ik gekocht had top kwaliteit.

19 grudnia 2025

Hallo Dafne Torres,

Hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt gedeeld! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. We hopen je snel weer te zien! 😊

boticariobrasilnl.nl

Very good

Very good! Great communication and fast delivery even for Xmas time

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Boticariobrasil

Thank you so much for your review on Trustpilot!

We're happy to hear that the communication was positive and that the products arrived on time, even during the Christmas period.

Your feedback is very important to us. Thank you for your trust! ✨

Happy and blessed 2026 to you and your family!✨

Fijne communicatie

Fijne communicatie, snelle levering en vriendelijke service

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Boticariobrasil

Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld op Trustpilot. Uw positieve feedback is erg belangrijk voor ons team en motiveert ons om hoogwaardige service en ondersteuning te blijven bieden. We zijn blij te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. U kunt altijd op ons rekenen!

Voor altijd een fan

Ik ben al maanden op zoek naar de producten die Boticariobrasil.nl aanbiedt en niet alleen is de collectie enorm uitgebreid, de kwaliteit (en geur) van de producten geweldig. Maar ook de levering was enorm snel en de service is buitengewoon goed. Elke vraag wordt tijdig beantwoord. Je wordt op de hoogte gehouden van de levering. EN, ik kreeg ontzettend lekkere samples meegestuurd die ik meteen fullsize besteld heb. En als klapper op de vuurpijl: een cadeau waardoor ik nu alweer op de website zit met een vol mandje.. kortom: ik ben fan. Mijn portomonnee wat minder.

1 grudnia 2025

Lieve Sunaina ,

Hartelijk dank voor je bezoek aan de website, het uitproberen van de samples en je terugkeer voor een nieuwe aankoop 💕! We zijn zo blij dat je je favoriete producten hebt gevonden en vooral dat je jezelf een fan van O Boticário noemt — ook al heeft je portemonnee soms wel een pauze nodig 😄💸.

Het is een plezier om deel uit te maken van jouw verzorgings- en beautyroutine. Je kunt altijd op ons rekenen om je te verwennen, goed voor jezelf te zorgen en de producten te kiezen die bij jou passen. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten, dat je ze hebt uitgeprobeerd en dat je er dol op bent! 🌸✨

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej