Botanicablomster Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Overvej hvor DU handler!

Har for anden fået en buket roser til min fødselsdag. Fik dem torsdag. Lørdag morgen hængte 3 ud af 10 med hovederne. Søndag morgen var der 2 mere. Henvendte mig i butikken med billeder af buketten, mandag. Jeg havde givet dem for lidt vand, fik jeg at vide. Dette er ikke korrekt. Det havde de ALDRIG været ud for før. Det passer heller ikke. For jeg var forbi med samme problem sidste år ved samme tid. Herren i butikken var fuldstændig ligeglad. Det er absolut SIDSTE gang jeg har handlet der. Ærgeligt, når man gerne vil støtte lokalt.

9 marca 2026

Gevaldig prisstigning på blomster i Ballerup Centret

Har handlet en del gange i butikken- har lagt mærke til at priserne på deres færdige bundet buketter var steget. Var der nede for en uge siden og købte Amaryllis til en pris som var til dels acceptabel - bestiller nye til afhentning - nu er de blot steget i pris med 25% jeg gik uden for butikken inden og ville købe en buket - de havde også lige fået et gevaldigt pris hop….. Det virkelig for meget, hvordan deres priser skrues op. Gik uden at købe det jeg havde bestilt og uden at købe en buket - tænker at finde andre mulige steder fremover at handle blomster. Kig dig for inden du smider dine dyre bare tjente penge der.

23 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Smukke blomster til bryllup

Botanic Blomster (Helle) leverede de fleste af blomsterne til vores bryllup i sommers. Dette indebar både brudebuket, knaphulsblomster samt borddekorationer til bordene, hvor vores gæster skulle sidde.

Vi besøgte Helle i Helsingør inden vores store dag. Her aftalte vi udtrykket for blomsterne, farverne, mv. Hun var så sød, lyttende og kom med nogle rigtig gode forslag. På vores bryllupsdag leverede hun dekorationerne direkte til Comwell Borupgaard, hvor vi skulle holdte brylluppet. Alt blev desuden fuldstændig som vi havde ønsket det.

Mit eneste forslag til “forbedring” skulle være, hvis man som kunde hos Helle kunne få svar lidt hurtigere når man skriver på mail. Undervejs i planlægning havde vi rigtig god dialog, men ventede ofte længe på svar. Når man planlægger et bryllup er det rart at få tingene på plads uden at skulle vente i ugevis på svar og rykke for tilbagemelding. Dette er også grunden til mine 4 flotte stjerner :-)

31 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Købte orkideer den 28 december

Købte orkideer den 28 december, har dyrket orkideer i 10 år, købt lige fra Føtex, Ikea og Oasen Ballerup, gav 450.00 kr. En uge efter købet tabte de nye skud, nu taber de blomsterne, ikke et godt køb. De er vandet efter forskrifter, gav dem gødning som jeg købte med, da de tabte deres nye skud, ikke et godt køb.
Vh. Per Bisp

28 grudnia 2023

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE

Har gennem en del år handlet i butikken og har altid været mødt af et super service minded personale, men da jeg henvendte mig i butikken vedr. En reklamation vedr. En forholdsvis dyr krukke, var der pludselig INGEN service.

Hsr kontakter butikken 3 gange pr. Tlf. Og 2 gange på mail..

Når jeg ringer får jeg at vide at " chefen " kontakter mig.

Mine mail svare de bare slet ikke på.

Trist, men det betyder jo bare at jeg ikke har lyst til at handle der mere.

6 września 2023

Modtog 2 meget smukke buketter tors d

Modtog 2 meget smukke buketter tors d. 11 Maj, men allerede søn d. 14 Maj var de lige til at smide ud. Jeg skrev en mail til forretningen i Ballerup Centeret, men har intet svar fået tilbage. Det er simpelthen så dårlig service at der jo nærmest ikke er noget service… Jeg kommer ikke til at købe blomster ved dem mere og håber heller ikke at dem der forærede blomsterne køber ved Botanica blomster mere

14 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Super duper

Har brugt dem nogle gange og er aldrig blevet skuffet.
Deres buketter er altid flotte.
Og har brugt deres "Too good to go" tilbud flere gange også og har altid fået flotte blomster af varierende slags.
Topkarakter til dem.

14 lutego 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej