Mikrobølge varmet pumpet kyllingebryst…
Mikrobølge varmet pumpet kyllingebryst fra frost.
Mikrobølge varmet pumpet kyllingebryst fra frost. Fik den forkerte bestilling. Skal man siger mere. Lad være med at bestille hos dem. Ikke pengene værd.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mikrobølge varmet pumpet kyllingebryst fra frost.
Super lækkert mad har bestilt her flere gange og maden er fantastisk kom i dag og ikke vidste hvad jeg vil have bum de hjalp med en ret og altid smilende og venlig når vi kommer her så 5 stjerne her fra 😁
Hvor er det dejligt at det gamle “Muddys køkken” næsten er tilbage i sin gamle storform, nu som “Curry Away”.
Bestiller altid Palak med lammekød og raita.
Rigtig lækkert, autentisk og smagfuldt.
Altid mørt kød og store portioner.
Det har intet med indisk at gøre. De har opkøbt Mr. Singhs i Hillerød, som førhen var en fremragende indisk restaurant. Vi bestilte for nylig korma og det smagte af julesmåkage, sovsen var skilt og retten var generelt skuffende. I øvrigt vender de ikke retur på mails, hvilket vi aldrig oplevede førhen. Vi kommer ikke igen og kan ikke anbefale deres kæde til nogen som helst.
Kyllingen i nr. 3 Butter Chicken & nr. 15 Tikka Masala var desværre rigtig tør. Kyllingen var svært at skære ud og trevlede. Det er super ærgerligt, når man betaler hvad jeg synes er en fair pris, men også dyr hvis det er tørt og ikke smager som det skal. Jeg har sendt en mail til dem, men uden svar
Virkelig lækker mad!
Vi bestilte en nr 12A og 16, og der var rigeligt (massere) mad til 2 personer! Kan klart anbefales, og synes priserne er helt fair. Kommer helt sikkert igen
Bestilte Butter Chicken. Den var utrolig sød og smagte ellers ikke rigtig af så meget. Meget skuffet.
Har ventet i over 1 time og har stadigvæk ikke fået min mad endu (bestilte over just Eat) prøvede at ringe men de har ikke noget telefon nummer og kan heler ikke se hvor langt de er inde på just Eat appen og virker heler ikke til de har en hjemmeside eller noget (maden er god ikke et problem) bestilte fra curry away Ballerup
Endte med at gå 3 timer…
Rigtig lækker indisk mad og til en god pris med autentiske smage.
Maden var hurtigt klar, pænt pakket og høflig betjening.
4,5 / 5 stjerner, da den godt kunne være lidt mere spicy end den var.
Levering på en helligdag, det bedste og mest velsmagende indiske mad vi har smagt længe, og rigeligt af det, det bliver ikke bedre, kan varmt anbefales
Curry Away – har lige åbnet deres flotte indiske takeaway på Sct. Jacobsvej i Ballerup, og jeg må ærligt sige, at jeg er positivt overrasket. I forvejen har de også restauranter i Farum og Ølstykke.
Det er første gang, vi smager deres mad, og vi er virkelig imponerede. Vi bestilte hjemmelavet samoosa, nr. 8B lamb karahi, nr. 3E vegetar linseret, nr. 19 butter chicken, ris og naan som tilbehør. Maden var utrolig lækker og autentisk – man kan virkelig smage, at det er lavet af erfarne folk med passion for indiske retter.
Vi kommer helt sikkert tilbage! Kan varmt anbefales. 🙌!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.