Non fidatevi vi rubano soldi dalla carta ,mi hanno fregato 40 euro ,questi infamoni 🤮🤮🤮🤮
I placed an order of a boomber trio cube, they took money from my bank account but never confirmed the order was being processed. I have written many times to ask for updates but never answered. Clea... Zobacz więcej
Fiz a minha encomenda para Portugal dia 6 de dezembro de 2020 e ainda não recebi nada. Dizem 28 dias para resto do mundo mas é mentira. Já mandei vários emails a perguntar o que se passa, não responde... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Sono ladri
Ho ordinato un prodotto che non è mai…
Ho ordinato un prodotto che non è mai arrivato. Nemmeno la email di conferma! Ho scritto anche sui profili social ma niente, Mai avuto risposta
Pessimi
Scam
Clearly a fraudulent company, stay away from them. No reimbursement for an item I never received. Disappointing experience.
It's a scam
It's a scam. Ordered 3 weeks ago, item still not received. No confirmation email or invoice email but money has been deducted from bank account. Emailed seller but no reply.
Article jamais reçu
Article jamais reçu, fraude, passez votre chemin allez plutôt sur boomf
FAKE!
Letztes Jahr bestellt und ich warte ebenfalls auf meine Bestellung. Auf Emails wird leider auch nicht geantwortet!
Varen kommer til Danmark, sjov ide, tak
Ingen problemer, bestiller fra Tenerife til mig datter in Denmark, til hendes fødselsdag. Trækker pengene den 12,Apil, ankommer til Danmark den 24 april. Ingen dårlig anmeldes, troede det var fup. Men undskylder mange gange. Firmaet sender selv om det er fra Ukraine. Godt gået. Peter Berg, tak.
jamais reçu !
jamais reçu !! même après 3 mails envoyés et 1 réponse de leur part toujours rien
je donne mon avis que maintenant mais ça va faire 1 an
Ich warte bis heute auf meine Lieferung…
Ich warte bis heute auf meine Lieferung habe letztes Jahr im Mai bestellt anfangs haben sie mir noch auf Emails geantwortet und auf corona geschoben. Und dann nach weiteren Emails kam nichts mehr . Ich rate davon ab
I feel so sad to see I am far from…
I feel so sad to see I am far from being the only one very disappointed!!!
Never received a trio I had ordered on the 13/11/2020, hoping I will receive it for Christmas.
Same, multiple emails sent and none of them answered.
They just took the payment. Despite advertised with Paypal payment option, unable to use this payment option when I ordered, so, no ways of getting my refund.
I will strongly advised people not to order or use Boomber services
Never received order
I also have never received my boomber. Big scam as it turned out to be.
No delivery
No delivery. No reply to mails.
Finger weg von der fake Firma! Weder die Ware, noch das Geld kam zurück. Es sollte ein Geschenk werden, extra 1-2 Monate vorher per Express bestellt aber nichts kam.
Fiz a minha encomenda para Portugal dia…
Fiz a minha encomenda para Portugal dia 6 de dezembro de 2020 e ainda não recebi nada. Dizem 28 dias para resto do mundo mas é mentira. Já mandei vários emails a perguntar o que se passa, não respondem. Uma vigarice!
Voilà 2semaines que j’ai commandé pour…
Voilà 2semaines que j’ai commandé pour un cadeau de noël qui est dans 2/3 jours!
aucunes nouvelles riennnn mais où est ma commande?!!!!!
Truffa
Ordinato a giugno, con email di conferma. Siamo a novembre ancora nulla, non rispondono neanche alle email. Truffa! State alla larga!
Ordine mai ricevuto.
Ordine mai ricevuto.. a distanza di 20 giorni, nonostante avessi pagato la spedizione tracciata in 7 giorni!
Order never arrived.
I ordered a photo cube from this company which didn't arrive.
None of my emails were answered and I have hit a brick wall trying to obtain a reply or a refund.
I would steer clear of this company at all costs as it seems very dodgy.
I reluctantly pressed 1 star as there was no option for 0 stars!!
This company sucks
This company sucks! I ordered months ago and my package still hasn't arrived yet. They don't respond to emails or dm on instagram, it's a SCAM!!!
Completamente enganador
Olá, eu sou portuguesa e fiz a minha encomenda em Abril e procedi ao pagamento, até a data, 19 de Outubro ainda não recebi nada nem voltaram a dizer mais nada. Basicamente paguei e não recebi nada, fiquei sem o dinheiro. 😡😡
Commande mai 2020 ! Fuyez !
Commande passée en mai 2020 réponse en juin excuse covid. OK je comprend. 1er octobre toujours rien reçu et aucunes nouvelles j'envoie le même mail tous les jours et je les ai contacté via Instagram, mais aucune réponse... À fuir !