Bonoir Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 3 z 5

Bonoir een aangename bonbon ervaring maar met enkele werkpuntjes voor de boeg

Dit was een proefbestelling, correcte informatie ivm de vertraging door de hitte. Toen de de bestelling aankwam was het coldpack dat in de verpakking al heel lang niet meer actief dit in tegenstelling met bestellingen die ik heb gedaan bij jullie collega’s. Misschien zeker opnemen met jullie vervoerder duidelijk dat zij ergens in de levering getreuzeld moeten hebben kan anders niet!

Bij het openen van de doos was ik wel gecharmeerd door de leuke vormgeving van de bonbons. Heel kleurrijk en duidelijk om te weten “who’s who at the zoo” dankzij het gidsje in de doos helder! Bij de meeste bonbons waren de smaken heel herkenbaar en subtiel, bij andere dan weer te weinig of niet en die waren meestal ook veel te zoet. Ook en duidelijk ben ik niet alleen met die observatie bevat het chocolade omhulsel net iets te weinig chocolade en zouden de bonbons ook ietjes groter van formaat mogen zijn.

Ik had initieel 4 sterren willen geven echter er is iets waar ik mij zo mateloos aan geërgerd heb en dat is jullie verpakking. Dat schuifsysteem is zo stroef en moeilijk in gebruik daar moeten jullie echt iets aan doen. Maar natuurlijk als startende organisatie kan ook niet alles direct er boenk (typisch Vlaamse uitdrukking) opzitten maar wel mijn complimenten voor toch wel mooie start!

5 sierpnia 2026

Valt tegen

Als echte chocolade liefhebster bestelde ik een doosje voor mezelf.
Ik vind ze tegenvallen, een splinterdun laagje chocolade, de smaken waren niet heel duidelijk en ze zijn heel klein.

5 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Aangekomen GESMOLTEN chocolade

Aangekomen GESMOLTEN chocolade !
Vroeg op dit opnieuw op te sturen omdat dit bedoeld was als cadeau maar ik kreeg geen nieuwe opgestuurd !!!!
Slechte service.

27 lipca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Dag Jolien, Wat jammer om deze review te lezen. Nadat u contact met ons opnam over uw bestelling, hebben wij direct gereageerd. We hebben u meerdere keren geprobeerd te bereiken via e-mail, telefoon, voicemail en WhatsApp om de situatie op te lossen. Helaas hebben we geen reactie meer van u ontvangen. Onze deur staat nog steeds open; neem gerust contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Team Bonoir

The taste is not great

The taste is not great. Also the presentation is not chic enough to give as a present.

8 lipca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that our product wasn't to your taste and that the presentation didn't feel premium enough as a gift. We appreciate your comments and will use your feedback to improve both our product and its packaging.

Oceniono na 5 z 5

2 dozen van 15 stuks besteld en…

2 dozen van 15 stuks besteld en betaald, slechts 1 gekregen, een-op-een mails word niet gereageerd. Eerlijk dien ik te zeggen dat ik zonet ben gecontacteerd daar mijn mail in spam terechtkwam, fouten gebeuren overal en enkel idioten veranderen nooit van mening. Dit gezegd zijnde ben ik door de naservice zeer goed geholpen en excuseer ik mij voor mijn te snelle negatieve reactie🤫 dus Bonoir geef ze een kans ze verdienen het groetjes een tevreden klant

30 czerwca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Hallo Peter, onze excuses voor deze nalatigheid, helaas heeft uw mail ons nooit bereikt. Wij hebben zojuist met u contact opgenomen om naar een gepaste oplossing te kijken. Groetjes team Bonoir

Heerlijke luxe bonbons

De bonbons zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook heerlijk! De bonbons komen in een luxe doosje, dus perfect om als cadeau weg te geven. Absoluut een aanrader✨

29 czerwca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de bonbons zo goed in de smaak vielen. Graag tot een volgende keer!

Ze waren heerlijk

Ze waren heerlijk

20 czerwca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat de bonbons in de smaak vielen. Graag tot de volgende bestelling.

Verrassende bonbonsl…

Verrassende bonbons in mooie vormgeving. En ze smaakten heerlijk!

12 czerwca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Bedankt voor de enthousiaste review! we hopen je snel weer te mogen verrassen!

super leuk en heerlijk

Zien er super leuk uit, zijn heerlijk. En heel netjes verpakt en verstuurd.

4 czerwca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Goed om te horen dat de bonbons zo goed in de smaak vielen. Graag tot de volgende keer.

Oceniono na 3 z 5

voor de eerste keer besteld voor…

voor de eerste keer besteld voor vaderdag,snelle levering maar de chocola is heel dun,kraakt heerlijk open als je hem door bijt en de vullingen zijn heerlijk maar ik vind de ouderwetse bonbon toch lekkerder.

25 czerwca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Bedankt voor je uitgebreide review. fijn dat je de snelle levering en de vullingen waardeerde. smaken verschillen natuurlijk, maar we zijn blij met je feedback en hopen je in de toekomt nog eens te mogen verassen met een andere collectie.

Een tegenvaller!

Ik vond de bonbons erg tegenvallen, en zeker voor die prijs. De vulling is lekker maar de chocola er om heen is flinterdun. En ze zijn erg klein. Voor mij eenmalig.

18 czerwca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Bedankt voor je feedback. Jammer dat onze bonbons niet aan je verwachtingen voldeden. we nemen je opmerkingen mee.

Oceniono na 4 z 5

Eenvoudige vorm

Eenvoudige vorm. Smaak is gewoon lekker

25 czerwca 2026

Odpowiedź od Bonoir

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de smaak beviel. We waarderen je feedback en nemen deze graag mee. Hopelijk mogen we je nog eens verassen!

Oceniono na 5 z 5

De smaken waren precies wat ik ervan…

De smaken waren precies wat ik ervan had verwacht, had ze in 2 dagen allemaal op!

15 maja 2026

Odpowiedź od Bonoir

Wat leuk om te lezen, Geweldig dat de smaken helemaal aan je verwachtingen voldeden en dat de bonbons zo snel op waren. Bedankt voor je review en graag tot de volgende keer!

Super heerlijke bonbons

Super heerlijke bonbons, snel geleverd.

4 maja 2026

Odpowiedź od Bonoir

Bedankt voor je mooie rieview.
Wat fijn om te horen dat de bonbons zo goed in de smaak vielen en dat de levering snel was. We hopen je snel weer te mogen verrassen!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej