BON'A PARTE Recenzje

17 491
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Ved ikke hvad der gjorde det til en god oplevelse. Fik det jo bare leveret til et posthus. Hvor jeg selv hentede pakken. Vil lige tilføje efter at have prøvet bluserne. Jeg bruger altid medium, men a... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg modtog en kjole i størrelse M som absolut var meget stor i forhold til det skulle være en Medium.

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. Så dejligt at handle hos Bon’a parte

Oceniono na 5 z 5

man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har købt hos dem i alt den tid de har eksisteret.

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Projektant wnętrz
  3. Sklep z bielizną ozdobną

Napisane przez firmę

BON'A PARTE ønsker at kombinerer en feminin stil med komfort og god pasform, så du kan føle dig velklædt og godt tilpas – hver dag."" Hos os finder du både vores eget eksklusive brand BON'A PARTE og et nøje udvalgt sortiment af populære modebrands. Med rødder i skandinavisk design og mange års erfaring indenfor mode, skaber vi tøj, så det passer til din hverdag og særlige øjeblikke. Det er skabt til at man skal føle sig velklædt uanset situation. Vi tror på, at mode skal være enkel, inspirerende og nem at gøre til sin egen. Derfor skaber vi tidløse designs, gennemtænkte detaljer, og alsidige styles så du let kan lave din personlige stil. Vores kollektioner er nøje udvalgt med omtanke for både komfort og et tidløst udtryk med et feminint aftryk, så du kan bygge en garderobe, der holder sæson efter sæson. Når du handler hos os, skal det føles trygt og enkelt. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en god kundeoplevelse med personlig service, sikker handel, hurtig levering og en enkel returproces. Vi tror på ærlighed, hjælpsomhed og respekt, og vi gør os umage for at være en webshop, du kan have tillid til. Vores mål er enkelt: at hjælpe kvinder med at føle sig velklædte, komfortable og godt tilpas – uanset anledning.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

17 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

(17 491)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 204

Napisz recenzję

God og hurtig service

God og hurtig service. Gode priser og nem returnering.

30 grudnia 2025

Hej Janne

Tusind tak for din anmeldelse 👍

Det er vi rigtig glade for at høre! Vi ser frem til at give dig endnu en god oplevelse næste gang.

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Tøjet passer fint. Hurtig levering.

17 grudnia 2025

Hej Annamarie

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en fin oplevelse, at tøjet passer godt, og at leveringen var hurtig.

Du er altid hjertelig velkommen igen!

I orden

Pris og kvalitet

22 grudnia 2025

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris og kvalitet. Vi håber at se dig igen snart!

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service
Returseddel vedlagt hvis nødvendigt

19 grudnia 2025

Hej Conni

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever god og hurtig service hos os. Vi er også glade for, at returseddelen er en hjælp, hvis der skulle blive behov for den.

Du er altid hjertelig velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

I lever fuldt og helt op til mine…

I lever fuldt og helt op til mine forventninger.

18 grudnia 2025

Hej Rita Ulla

Fine varer

Fine varer, men lidt lang leveringstid. Muligvis på grund af juletravlhed ...

13 grudnia 2025

Hej Annemarie

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varerne. Vi beklager den lidt længere leveringstid – og du har helt ret i, at juletravlhed kan påvirke leveringstiderne. Tak for din tålmodighed, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

De er hurtige

Jeg har fået en fin behandling

10 grudnia 2025

Hej Kaj Egon

Oceniono na 5 z 5

Blusen er endnu finere end på billedet

Blusen er endnu finere end på billedet, og hurtig levering

6 grudnia 2025

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at blusen levede op til – og endda overgik – dine forventninger, og at leveringen var hurtig. Vi håber at se dig igen snart!

Oceniono na 4 z 5

Efter andet forsøg fik jeg et sødt…

Efter andet forsøg fik jeg et sødt hjælpsom menneske i telefonen. Som løste mit problem. Jeg kunne ikke komme til at indløse min fødselsdagsgave.

1 grudnia 2025

Hej Dianna

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at du kom igennem og fik hjælp, og at problemet med indløsning af din fødselsdagsgave blev løst. Vi tager din feedback med os og håber at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Svarende til mine forventninger og ok…

Svarende til mine forventninger og ok leveringstid

29 listopada 2025

Hej Connie

Mange lækre vare

Mange lækre vare, flotte tilbud og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse uden anmærkninger

23 listopada 2025

Altid en god oplevelse 👍

26 listopada 2025

Hej Susanne

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og effektiv…

Altid god service og effektiv ekspedition

21 listopada 2025

Hej Inger

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering.

Du er altid velkommen hos os igen!

Oceniono na 5 z 5

pakken var fint pakket ind og der lå en…

pakken var fint pakket ind og der lå en gave oveni !
pakken kom også hurtigt og var lige som jeg ønskede

17 listopada 2025

Hej

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Vi er så glade for at høre, at pakken var fint pakket ind, at du kunne lide den lille gave, og at alt kom hurtigt og som ønsket. Det betyder virkelig meget for os.

Du er altid hjerteligt velkommen hos os igen!

Oceniono na 5 z 5

Har handlet her flere gange

Har handlet her flere gange. Altid tilfreds med de varer, jeg modtager.

1 listopada 2025

Hej Ann

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Det glæder os at høre, at du altid oplever god kvalitet hos os.

Du er altid velkommen tilbage!

positiv oplevelse

positiv oplevelse, varen levede op til kravet,

10 listopada 2025

Hej Lizzi

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Det glæder os at høre, at du altid oplever god kvalitet hos os.

Du er altid velkommen tilbage!

Snygg kjol

Trevlig och lite annorlunda modell på kjolen kan passa både på kvällen och på jobbet, beroende på vad man bär till.

12 listopada 2025

Hej Malin

Stort tack för din fina recension! 🌟

Vad roligt att höra att du gillar kjolens modell og tycker den passar både till kvällen och jobbet beroende på styling. Det uppskattar vi verkligen.

Varmt välkommen tillbaka!
Vänliga hälsningar
Team Bonaparte

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej