In de chat advies gevraagd voor een boom op een specifieke plek. Samen met een medewerker wat uitgezocht en besteld. Helaas bleek er een fundering te zitten waardoor de boom niet geplaatst kon wo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voorlopig wat ongerust over onze bestelling. Wij hebben 2 bolcatalpas gekocht. Bij levering waren beide bomen kaal. Daarnaast 3 annabelles gekocht waar enkele bladeren zwarte plekken hadden. Ik heb ni... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De heg planten die geleverd werden zijn van een uitstekende kwaliteit. De bezorger/hovenier was hardwerkend en de werkzaamheden zijn op een zeer prettig manier uitgevoerd. Alles ging in goed overleg.... Zobacz więcej
Enorm groot assortiment, foto's per seizoen en details goed op site. Dat maakt voor mij online bestellen gemakkelijk.Snel bezorgd en de aanplantservice ook super of zelf doen zoals wij met duidelijke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De mooiste boom voor jouw tuin, balkon of terras vind je bij Bomenbezorgd.nl. Bij ons heb je de keuze uit honderden bomen en hagen die je vanuit huis kunt bestellen. Wij bezorgen onze bomen en hagen gratis bij je thuis met onze eigen bezorgdienst
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Superfijne conversatie.Snel antwoord.
Superfijne conversatie.Snel antwoord.
Heel fijne bezorger,een dikke 10 voor deze firma.
Aanrader +10

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Snel en makelijk bereikbaar,denken mee…
Snel en makelijk bereikbaar,denken mee qua levering etc.
Aanrader.
O ja,de bomen zien er ook nog eens goed uit,hopen dat ze 'aanslaan'

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Doen wat ze zeggen en komen hun…
Doen wat ze zeggen en komen hun afspraken na!!
De levering ging zoals gevraagd!!
Bomen geplant zoals aangegeven in de duidelijke plant instructies.
Nu maar wachten tot ze het gaan doen

Perzische slaapboom meerstammig
Van het bestellen ,tot het leveren en aanplanten...super top.We zijn nog steeds heel blij met de aankoop..

Perfecte service, levering incluis
Directe en volledige uitleg op gestelde vragen ivm bestelling en onderhoud amberbomen in pot. Perfecte levering en de producten zijn zoals ze op de website op foto werden weergegeven. Dikke pluim dus !!

Lagerstroemia Pink. Aanrader
we bestelden een Lagerstroemia Pink. Heel mooi fris boompje gekregen. Heel vriendelijke leverancier. We zijn heel tevreden.

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Dit bedrijf geeft goede service.
Dit bedrijf geeft goede service, is emphatisch en denkt goed mee. Betrouwbaar en fijn om mee te werken.

Tweede kans
We hadden pech met onze Perzische Slaapboom. Hij ging dood. Ondanks goede verzorging. Zonder pardon kregen we een nieuwe, ondanks dat de garantie net voorbij was.
Huidige boom is prima.
Bomenbezorgd is een prima bedrijf met zeer geschikte medewerkers.

Goede service, mooie boom
Netjes geleverd, boom van goede kwaliteit volop in blad. Aardige jongeman heeft netjes alles achterom gebracht en tips gegeven 👍🍀

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Vanaf de bestelling tot de aflevering…
Vanaf de bestelling tot de aflevering Top geregeld! Een aanrader...neem de plantservice erbij! Het personeel is zeer vriendelijk en weten precies wat ze doen! Ik weet waar ik mijn volgende bomen ga bestellen...uiteraard bij Bomenbezorgd.nl

4 bomen, perfecte service
Vanaf de bestelling tot aan de levering, was de communicatie zeer duidelijk.
Op de dag van levering konden we de chauffeur stap voor stap volgen. We konden zien hoeveel klanten voor bezorging voor ons waren.
De chauffeur had een map met de beste aanplant tips. En dan de 4 bomen die we besteld hadden. Alle 4 dezelfde hoogte, dikte van de stam. Het bladerdek even groot in een stevig bamboe frame.

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Twee cipressen besteld voor een mooie…
Twee cipressen besteld voor een mooie prijs en deze werden zeer snel en netjes afgeleverd bij ons in de tuin

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Heb 2 bomen gekocht een palm en een…
Heb 2 bomen gekocht een palm en een slaapboom ze zijn ze komen aanplanten super aardig en vriendelijk klantenservice denkt goed mee ga er zeker terug

Top!!
In 2024 150 rode en groene beukenhaag planten besteld. Geplant en toen alleen maar genieten! Er sloegen er 5 niet aan en die hebben we bijgeplant. Geweldige kwaliteit, snelle levering en heel goed geprijsd.

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Heel blij met een persoonlijk advies op…
Heel blij met een persoonlijk advies op maat thuis.
En de bezorging van mijn bomen was helemaal top.
De vijgenboom staat prachtig, er zitten al vruchten aan.
Aanrader, volgend jaar weer bestellen.

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Leihagen snel en correct geleverd en…
Leihagen snel en correct geleverd en geplant.

De slaapboom.
Keurig de bestelling afgeleverd. Nu zijn we natuurlijk benieuwd of de boom gaat groeien na plaatsing.
Hij kreeg met de extreme hitte wat gele bladeren. Toen wat meer vocht gegeven, en daarna ging het wel goed.
Kan niet wachten dat het gaat bloeien.

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Omdat alles volgens afspraak verliep
Omdat alles volgens afspraak verliep. En de mannen die de boom hebben geplaatst, alles keurig netjes en vakkundig gedaan hebben.
Zou zeggen, ga zo door!

Mooie boom
Snel geleverd, mooie grote boom, duidelijke instructies voor het planten.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.