In de chat advies gevraagd voor een boom op een specifieke plek. Samen met een medewerker wat uitgezocht en besteld. Helaas bleek er een fundering te zitten waardoor de boom niet geplaatst kon wo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voorlopig wat ongerust over onze bestelling. Wij hebben 2 bolcatalpas gekocht. Bij levering waren beide bomen kaal. Daarnaast 3 annabelles gekocht waar enkele bladeren zwarte plekken hadden. Ik heb ni... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De heg planten die geleverd werden zijn van een uitstekende kwaliteit. De bezorger/hovenier was hardwerkend en de werkzaamheden zijn op een zeer prettig manier uitgevoerd. Alles ging in goed overleg.... Zobacz więcej
Enorm groot assortiment, foto's per seizoen en details goed op site. Dat maakt voor mij online bestellen gemakkelijk.Snel bezorgd en de aanplantservice ook super of zelf doen zoals wij met duidelijke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De mooiste boom voor jouw tuin, balkon of terras vind je bij Bomenbezorgd.nl. Bij ons heb je de keuze uit honderden bomen en hagen die je vanuit huis kunt bestellen. Wij bezorgen onze bomen en hagen gratis bij je thuis met onze eigen bezorgdienst
Dane kontaktowe
Campmanplein 6, 6668 AJ, Randwijk, Holandia
- 0651974044
- klantenservice@bomenbezorgd.nl
- bomenbezorgd.nl
Odpowiada na 62% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mijn eerdere review vul ik graag aan…
Mijn eerdere review vul ik graag aan met een grote waardering voor de soepelheid om mijn eerdere klachten op te lossen.
Ik ben nu helemaal tevreden.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, levering goed verlopen. Goede communicatie en track and trace van de bestelling. En een deftige kwaliteit van boom geleverd voor een zeer goede prijs

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Uitstekende service en kwaliteit.
Ik heb voor de derde maal bomen laten bezorgen en weer was er sprake van een uitstekende service en kwaliteit van de bomen. Met name het kunnen volgen van de bezorger via een link is een uitkomst. Perfect geregeld en ook nog een zeer betaalbare kwaliteit.

Prachtige bomen
Leveren prima producten en keurig zoals is afgesproken.

Goede service en boom.
Goede service en boom.
De contacten met de klantenservice was prima bij de bestelling en bij de latere correctie van de bezorging. Het planten verliep prima. Goede verhouding kosten en materiaal en diensten.
Tenslotte dank voor de attentie wegens verlate bezorging.
Aanbevelen? Ja
12-10-2025
J. , Leiderdorp

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Hele proces super verlopen!
Van bestelling tot levering, heel goed gegaan.

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Ik ben bijzonder tevreden over de…
Ik ben bijzonder tevreden over de levering van een beukenhaag. Volgens afspraak op tijd geleverd. Prijs/kwaliteit uitstekend. Leuk en niet verwacht zijn de meegeleverde instructieboekjes.

Ben al jaren klant
Ben al jaren klant , altijd zeer tevreden. In het voorjaar boompjes besteld die niet in orde kwamen. Bericht gestuurd en boompjes vervangen, vandaag geleverd. Steeds snel en duidelijk antwoord op vragen, een tevreden klant

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Top communicatie, perfect service, snel geleverd
Een mooie amberboom hoogstam 300/400 cm besteld. De levering werd snel ingepland. Ik was die dag helaas niet thuis maar de bezorgers hebben het netjes achter in de tuin gelegd.
Ik had ook een aanplantpakket erbij besteld. Helaas bleek dat de spijkers niet waren meegeleverd. Na dit gemeld te hebben direct de volgende werkdag een tegoedbon van 15 euro en een excuus kaartje.
Top service, fijne communicatie & snel geleverd!

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Alles op tijd en volgens afspraak…
Alles op tijd en volgens afspraak aangeplant. Geen gedwongen verkoop maar wel een degelijk advies. Aanplant medewerker was top, netjes en correct.

Mooie bomen.TOP
Mooie bomen, voor mooie prijs.
Duidelijke website.
Duidelijke uitleg over levering met perfect volgtrajekt.
Geleverd door zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Prachtige bomen
Prachtige bomen! Hele goede service, snel contact en antwoorden altijd en een hele fijne en vriendelijke bezorger bij hun bezorgdienst!

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Goede boom met prima aanplantservice
Gemakkelijk om de boom te selecteren die je wilt, zonodig helpen ze je met de beste keuze. Levering en aanplantservice waren perfect. Kortom, heel blij met de walnotenboom!

Superfijn bedrijf!
Goede communicatie over de levering. In dit geval hadden we ook gekozen voor de inplantservice. De heren kwam keurig op tijd, waren professioneel en hadden binnen no time de bomen geplant. We kregen nog een aanplantgids mee met handige informatie. Helemaal top!

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Zeer tevreden over de ganse lijn
Zeer tevreden over de ganse lijn, zeer mooie kwaliteit van de bomen, zeer snelle levering, vriendelijke en verzorgde levering, prijs is zeer gunstig,

Tevreden klant
Het was de 2de bestelling dat ik deed en ondanks dat ons huis niet bereikbaar is met de vrachtwagen werden de bomen netjes voor de deur geplaatst. De kwaliteit van de bomen is perfect alsook de handleiding .Ik raad het iedereen aan langs deze site te bestellen .

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Heel tevreden met onze dakplataan
Heel tevreden met onze dakplataan, die sneller werd geleverd dan verwacht. De behulpzame medewerker zette de boom precies waar we hem wilden en de meegeleverde plantinstructies zijn helder en zeker een meerwaarde. Qua prijs-kwaliteit en service is Bomenbezorgd een topper, wij gaan hier zeker nog bestellen

Gezonde bomen ontvangen
Gezonde bomen ontvangen, precies volgens de omschrijving. Bezorging op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Kan terecht met mijn vragen bij het klantenserviceteam. Bomen groeien goed!

Odpowiedź od Bomenbezorgd
Erg bij met de boom staat mooi in de…
Erg bij met de boom staat mooi in de tuin.
Duidelijk hoe groot hij was en voldoet aan verwachting Wel de extra goede aanplant aarde erbij gekocht. Goede tips

Super bedrijf.
Prima uitleg hoe je je boom moet planten en verzorgen. Vriendelijke bezorger. Prachtige boom. Makkelijk besteld, snelle levering.
In een woord super.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.