Bolig Nyt Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en vase til en gave, og får vasen som er lettere beskidt og støvet. Den er ikke i original emballage. Men blot i en stor papkasse, med en masse tilfældig flamingo i store og små stykker.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en vare, og der var vist et eller andet problem med leveringen, der skulle ske senest en bestemt dag, da det var en gave. Ringede og forespurgte, og da det gik op for butikken, at der var et... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice! Fik en gave jeg ønskede at returnere, fordi de sende en forkert vare… Skrev mail til dem hvor de manglede billed-dokumentation af varen. Fik efter noget tid - og rykken på ma... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Lyn hurtigt forsendelse og opringning omgående, da deres hjemmeside viste en fejl vedr lagerstatus. Da jeg modtog varene var der desværre fejl på 3 ud af 5 rolf stager. Dog hurtig respons på reklamati... Zobacz więcej

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

113 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Tak for hurtig og fin service

Jeg kendte ikke til hjemmesiden, men takket være en veninde fik jeg kendskab til siden og dens mange lækre mærker og tilbehør til boligen!

28 listopada 2012

SKØN-BUTIK

Forretningen har eksisteret i rigtig mange år og med tiden udviklet deres sortiment med utrolig dejlige ting til hjemmet. Altid venlig og hjælpsom ekspedition. Ingrid L.

23 listopada 2012

Altid positivt.

I Bolig Nyt oplever jeg hver gang at blive guidet professionelt og personligt. Man kan bruge lang tid til at gå på opdagelse i det store udvalg. Personalet er altid i godt humør og det smitter!

23 listopada 2012
Oceniono na 5 z 5

Bolig Nyt er helt klart et sted jeg vil handle fremover.

Jeg har kun roser til Bolig Nyt..Jeg bestilte et meget flot sengetæppe til 1000 kr og da jeg hentede pakken var den pakket ind i meget flot gavepapir..Det er jo superluksus og så skal man ikke selv sørge for indpakning.
Jeg ringede også et par gange til Bolig Nyt og store roser til Hanne Rasmussen, som hjalp mig en hel del, da der var lidt misforståelser med pakken, som jeg skulle hente.
Så Bolig Nyt kan varmt anbefales :o)...

19 listopada 2012
Oceniono na 2 z 5

Bøvlet med en forkert vare.

Ærgerligt at modtage en stor pakke med sengetæppe og glad give den til sin forventningsfulde datters fødselsdagsfest. Hun pakker det tynde papir op og ØV! Det har en forkert farve!
Selvom bolignyt undskylder pænt og er sød og sender returbon til posthuset, så er det mig, der skal finde ud af at pakke så stor en gave ind og bakse den til posthuset.
Til gengæld kom det nye tæppe hurtigt efter.

10 listopada 2012
Logo Bolig Nyt

Odpowiedź od Bolig Nyt

Hej Lucy,
Det er naturligvis beklageligt at du fik tilsendt en forkert vare, og derfor skulle bakse en stor pakke tilbage på posthuset. Vi tilstræber altid at udøve en fejlfri service, men desværre kan der opstå fejl, hvorfor vi også vil anvende din uheldige oplevelse til at blive endnu bedre.

Vi noterer os dog samtidig med glæde at du trods alt er tilfreds med den fejlretning der blev foretaget.

Vi håber at vi fremadrettet må få lov at servicere dig igen.

Oceniono na 4 z 5

Flot og overskuelig

Synes ofte at boligbutikker online, kan være en lidt rodet affære. Kan godt lide at man i denne shop, både har valgt at dele menuen op i diverse rum, hvor man så kan hente inspiration i de forskellige varer men også at man kan klikke direkte ind på forskelle mærker.

Shoppen er flot og overskuelig og jeg kan rigtigt godt lide at der er en chatfunktion, hvor man kan få direkte kontakt med en fra butikken.

24 października 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej