Bolig Nyt Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en vase til en gave, og får vasen som er lettere beskidt og støvet. Den er ikke i original emballage. Men blot i en stor papkasse, med en masse tilfældig flamingo i store og små stykker.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en vare, og der var vist et eller andet problem med leveringen, der skulle ske senest en bestemt dag, da det var en gave. Ringede og forespurgte, og da det gik op for butikken, at der var et... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice! Fik en gave jeg ønskede at returnere, fordi de sende en forkert vare… Skrev mail til dem hvor de manglede billed-dokumentation af varen. Fik efter noget tid - og rykken på ma... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Lyn hurtigt forsendelse og opringning omgående, da deres hjemmeside viste en fejl vedr lagerstatus. Da jeg modtog varene var der desværre fejl på 3 ud af 5 rolf stager. Dog hurtig respons på reklamati... Zobacz więcej

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

113 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hvad skal der til for at man giver 5 …

Hvad skal der til for at man giver 5 stjerner ?? Jamen jeg fik respons på en PB med det samme, venlig og hjælpsom , Anders var hurtig vaks og venlig og med 1 var min by klip klap madras bestilt og mindre end 30 timer efter, blev den leveret på min ADD. Altså det har li været Black friday.. og Jep Alle andre steder har de 10-50 dages levering på dem . Jeg er fan en ukendt hjemmeside for mig men jeg er nu kunde og kommer helt sikkert igen :) kh Stine Holstebro

30 listopada 2017

Ca. 3 måneders leveringstid

Jeg bestilte en KlipKlap madras i november, hvor jeg først blev oplyst om en leveringstid på 14 dage. Herefter blev leveringen først udsat til januar, dernæst primo februar. Midt februar modtog jeg endelig madrassen efter jeg adskillige gange havde ringet og rykket for leveringen. En af gangene fortalte BoligNyt endda at den skam var leveret og der var underskrevet på fragtbrevet. Det var åbenbart en fejlregistrering.
Nu har jeg endelig fået madrassen, som er i fin stand. Jeg er dog skuffet over både den lange leveringstid samt at det hele tiden var mig der var nødt til at ringe og spørge til status. Førstnævnte er muligvis ude af BoligNyt's hænder, men jeg havde haft en bedre oplevelse, hvis jeg vidste at de lagde pres på leverandøren og oftere opdaterede mig med seneste leveringsstatus.

15 lutego 2017

Dårlig oplevelse.

Jeg bestilte en lampeskærm før påske. Jeg fik en sms om at den var udsolgt, men at de fik den leveret igen ugen efter og gerne ville sende en der. De trak hurtig pengene. Jeg ventede herefter i to uger, for selv at måtte kontakte dem flere gange for at få at vide der var sket en fejl. Lampeskræmen var blevet sendt, men til en anden kunde.
Rigtig uheldig oplevelse, der gør at man mister tilliden. Kan derfor ikke anbefale bolignyt.dk.

18 kwietnia 2016

Konen har aben ....

Bestilt søndag og leveret flot indpakket tirsdag. Hurtige svar på e-mail omkring levering, m.m.
En rigtig god oplevelse som gjorde lidt kritiske bemærkninger på Trustpilot til skamme! Jeg er meget tilfreds med at konen nu har aben! Tak til Hanne for god betjening!

24 grudnia 2015

Dårlig service

Bestilte et juletræstæppe 14.10.2015, modtog intet hørte intet. Skrev en mail d. 26.10.2015 hørte stadig intet. Skrev en SMS d. 19.11.2015, og her var der hul igennem, de kunne desværre ikke levere tæppet, men jeg kunne vælge et andet, det gjorde jeg så, men det er heller ikke kommet. Rigtig dårlig kundeservice, det er okay man ikke kan levere, men god kundeservice ville være, at skrive og informere kunden.

6 grudnia 2015
Oceniono na 3 z 5

Pæn hjemmeside, med lækkert udvalg

De har mange lækre ting til hjemmet, men deres betalingssetup virker ærlig talt lidt rodet. Jeg har modtaget op til flere fakturaer på denne samme ordre, jeg har også bestilt en vare som så ikke var på lager, men modtog en faktura flere gange.
Det er lidt synd, da det virker til at der er gode intentioner om at drive en god forretning på nettet. Jeg har dog modtaget min vare, men det tog så også en uge at få den leveret, og det synes umiddelbart at være lidt længe for en lagervare.

8 sierpnia 2015
Oceniono na 4 z 5

fandt ud af det

Da der har Været problemer med en ordre pga en fejl fra firmaet der skulle sende til bolignyt har vi i dag fundet ud af en det og det takker jeg for.

6 lutego 2015
Oceniono na 1 z 5

Den værste oplevelse på nettet nogensinde!!!!!

Bolignyt sendte hverken faktura eller afsendelses advisering efter køb, men leverede hurtigt i løbet af 2 døgn. Desværre var én af varerne forkert. Jeg sendte en høflig mail med billede til kundeservice d.20.nov. og rykkede igen høfligt for tilbagemelding d. 24. nov. og igen d.1. dec. Derefter lavede jeg et opslag på deres Facebookside. Jeg modtager dog desværre stadig ingen tilbagemelding.
D.3.dec. modtager jeg en leveringsadvisering fra GLS og antager at jeg på ny kan afhente den bestilte vare på nærmeste GLS depot. Desværre var det endnu engang en fejllevering, og jeg retter henvendelse til Bolignyt på ny samme dag. Efter forgæves at have afventet svar sender jeg en mail d.8. dec. og laver en anmeldelse på Trustpilot, hvorefter jeg d.10.dec. endelig modtager en tilbagemelding fra butikschefen [navn fjernet], der beklager fejlen og ønsker varerne returneret.
Jeg beder d. 12.dec om at få fremsendt den korrekte vare eller få beløbet refunderet.
D.15.dec. modtager jeg et opkald fra Bolignyt uden at kunne besvare. Derefter sender [navn fjernet] fra Bolignyt denne mail:
Hej Lisbeth!

Jeg har prøvet at ringe til dig – jeg sender den rigtige vare i dag –har dobbelt tjekket de, så det bliver den rigtige levering. Vil du ringe til mig for at bekræfte, at du har modtaget en returseddel på de fejlsendte varer på tlf. nr. [sensitive info fjernet]

Mvh

Bolig Nyt
[navn fjernet]

Desværre må jeg konstatere d. 18.dec at jeg for 3. gang har modtaget en forkert vare, hvilket jeg i høj grad stiller mig meget uforstående over for, da [navn fjernet] jo som skrevet har dobbelttjekket??
Jeg har på 2 mdr handlet for mere end kr. 8000,- hos Bolignyt og den vare som hele sagen drejer sig om, er en Kähler lysestage til kr.129,-
Al den arbejdstid, løn, emballage og fragtudgift til så lille en sag er jo helt absurd, og sagen kulminerer ved at Bolignyt’s butikschef [navn fjernet] sender mig en mail og spørger om de skal tolke det således at jeg ikke vil sende de forkert leverede varer retur fordi jeg ønsker den korrekte vare leveret eller pengene refunderet. Jeg har senest sendt mail d.20. dec. som jeg ikke har fået en tilbagemelding på. Da jeg for 2. gang henvender mig på deres Facebook side og ønsker dem god jul og håber de har travlt, besvares det med: ja, det har vi!
Jeg har i de godt 15 år jeg har handlet på nettet aldrig tidligere oplevet så elendig en service, og håber sandelig ikke at det forekommer en anden gang.
Forhåbentligt tager Bolignyt ved lære og forholder sig til hvad det kræver at varetage en webshop. Det er så ærgerligt at fejle, men så let at rette op derpå. Med høflighed og god/hurtig kommunikation kommer man meget langt.
Dags dato har jeg stadig hverken modtaget den korrekte vare eller fået refunderet beløbet derfor.

10 grudnia 2014
Logo Bolig Nyt

Odpowiedź od Bolig Nyt

Hej - til information har vi sendt nye varer gange, og kunden vil tilsyneladenede ikke returnere, de fejlsendte varer. Vi returnerer selvfølgelig beløbet ved modtagelsen af varerne retur.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er en meget glad kunde

Fantastisk betjening - det havde jeg ikke lige ventet i en netbutik.
Sad og søgte efter en lidt anderledes gave til en reception, i stedet for altid at komme med de to flasker rødvin, og vupti - pludselig dukkede en sød dame op i et vindue og spurgte om hun kunne hjælpe. Herefter blev jeg virkelig godt betjent og hjulpet rigtig godt igennem. Dagen efter var min vare i pakkeshoppen.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

21 sierpnia 2014

Perfekt betjening

Fandt det jeg søgte efter til en super pris. Spurgte til levering og fik kompetent svar. Varen kom dagen. Alt i alt en super oplevelse.

21 sierpnia 2014

Virker uprofessionelt og useriøst

Jeg har handlet på nettet i 15 år, og det er den mest useriøse oplevelse jeg har haft siden da, samlet set. Jeg har måtte ringe til dem 6-7 gange over de sidste 10 dage. Først var jeg i tvivl om handlen egentlig gik igennem, da jeg aldrig fik en bekræftelse på mail, så jeg ringede ind til bolignyt.dk og de forsøgte at sende den flere gange manuelt.

Derefter fik jeg SMS om afhentening i GLS shop. Da jeg kom hen til det valgte sted, kunne jeg så forstå at de havde leveret den til en anden butik. Jeg kontakten GLS, som havde sendt den som de havde fået besked på. Hos bolignyt sagde de at det var bare ærgerligt, og at jeg måtte hente den det forkerte sted, som lå noget længere væk.

Da jeg så modtog den købte kay Bojesen Bjørn, var der et mærke på den og jeg skrev derfor til dem med et billede. Efter at have ventet 5 dage, uden at høre tilbage, ringede jeg 3 gange, hvor jeg ventede på at de ringede tilbage, inden at jeg fik kontakt med butikchefen. De mente ikke at der var noget galt og at jeg bare kunne returnere den, hvis jeg ikke var tilfreds med produktet. Nu er der så gået så længe, at jeg ikke kan nå at skaffe en ny, inden at den skal gives som gave, så jeg må beholde den med fejl.

Alt i alt har jeg bare en rigtig dårlig oplevelse med bolignyt.dk, som ikke virkede imødekommende overfor de fejl der blev lavet. Derudover har jeg brugt alt for meget tid på at komme i kontakt med dem. Der plejer ikke at være så mange problemer med de andre steder jeg har handlet på nettet.

Jeg ville ikke anbefale at man købe noget hos bolignyt.dk, især hvis man sætter pris på en gnidningsløs shoppingoplevelse. En lavere pris på visse ting, er ikke alt besværet værd.

18 sierpnia 2014

Super service!

Så hurtig levering og go service skal man lede længe efter ....! 👍
Vil med glæde handle der igen...

13 sierpnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Den bedste og hurtigste service jeg længe har oplevet

Jeg var inde på bolignyt.dk i går for at se nærmere på deres meget billige Kay Bojesen abe - jeg kunne spare hele 100,- ved køb igennem dem. Jeg var dog lidt i tvivl om hjemmesiden, og gik derfor ind på trustpilot for at læse mere om dem, som så straks bekræftede mig i at virksomheden virkede tilforladelig.
Desuden sendte jeg dem en mail - synes det var utroligt billigt for den abe - som de indenfor 1 times tid besvarede. Og så endte det selvfølgelig med at jeg bestilte min vare hos dem - og 23 timer senere står jeg med pakken i hånden.
Jeg har da aldrig oplevet så hurtig service før! Køb du roligt din vare hos bolignyt.dk

5 sierpnia 2014
Oceniono na 1 z 5

MEGET lang ventetid på garantisag

Jeg købt en vare på bolignyt.dk. Jeg modtager pakken hurtigt og er glad for mit nyindkøbte produkt. Cirka et halv år efter købet fungere varen ikke optimalt længere. Jeg henvender mig til bolignyt.dk på mail den 13/12-2013, hvor jeg lyn hurtigt modtager et svar, med at de gerne vil se nogle billeder af produktet. Jeg mailer flere billeder afsted hvor så kontakten går i stå. Jeg henvender mig flere gange til bolignyt for at hører om en status i sagens gang. (3/1-14 og 14/1-14) uden svar. Den 24/2-2014 henvender jeg mig igen, og får lynhurtigt svar om at det en en forglemmelse, og de vil sende mig en reservedel så min vare igen vil fungere.
Der sker bare stadigvæk ikke noget. Den 6/3 sender jeg en mail IGEN for at hører hvor varen skulle befinde sig, (det kunne jo ske den var blevet væk i posten) men her får jeg besked på at de er løbet tør for produktet, men at de vil få en producent til at sende en ny vare til mig!
Så ENDELIG, den 12/3-2014 cirka 4 måneder efter første henvendelse får jeg besked om at GLS pakkeshop har en pakke til mig liggende. Men pakken ligger bare 150 kilometer fra hvor jeg nu bor. Pakken er blevet sendt til den samme leveringsadresse som den oprindelige pakken var bestilt til. Selvom jeg i mine mange mails har oplyst en min nye adresse! Dette var rigtig frustrerende
Nu har jeg så, fået en bekendt fra det gamle område til at hente pakken for mig og sende den en tur med posten igen, til min nuværende adresse. Jeg har fået skiftet reservedelen ud med den nye, og mit produkt fungere nu igen som det skal, efter en meget lang kamp!

15 marca 2014
Oceniono na 5 z 5

Fejllevering hurtigt og enkelt rettet

Flere gange handlet hos Bolig Nyt - altid hurtig levering- Senest dog med levering af en forkert udgave af varen. Efter opkald til Bolig Nyt blev aftalt retur uden omkostninger og ny levering direkte fra grossisten - super service. Man er kendt som kunden, når man vender tilbage og indtrykket er at der er styr på processen.

15 października 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej